Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üçünüzünde güzel haberini okudum çok sevindim allah yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin
nerde bu milet heyyy
canlarım canım arkadaşlarım kader yoldaşlarım merhaba
35 hafta iki günlükken biraz rahatsızlanınca tansiyon falan akşam acil sezeryanla kızlarıma kavuştum bugün tam 14 günlük olduk 27.12.2013 2014 bekleyemden geldi benim minik farelerim ve yeni yıla kızlarımlarımla girdim
Çok güzel bir duygu allah herkeze nasip ettsin
MUTLU SON![]()
Merhaba canlar ;
Baharcım sana hayırlı doğumlar dilerim canım . Fırsatın olursa tabloda benim 3. denemide ekler misin :)
3. deneme memorial - Nur DokuzEylül
Şükürler olsun her şey yolunda .
Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Çoook uzun zaman oldu farkettim ki yazmamışım o yüzden şimdi kusura bakmayın uzun uzun yazıcam :) artık biraz karalama vakti. Hatırlarsınız bahar flzask ve ben geçen sene (yok ya bir önceki sene zaman ne çabuk geçiyor) aynı zamanlarda birer deneme yapmış ve elimiz boş dönmüştük, bende sonrasında çok yazıp çizmekten kaçtım ve 2-3 ay sonra donduriklerimi almak ve sonuç iyi olursa yazmak istedim, 2013 ocakta dokdurulmuş transferim oldu, kalp atışını duyup burdan müjdelemeyi planlıyordum. Derken bir sürpriz ve inanamadım ama hamileydim, kese görmeler derken sıra kalp atışına gelmişti ki doktorum (umutta ki) bebeğin gelişmediğin kalp atışı olmadığını hemen kürtaj olmam gerektiğini söyledi, bir anda yılıkdım haliyle çünkü kalp atışını dinlemek için koltuğa yattığımda telefonumu bile elime alıp video çekmeye hazırlamıştım eşime gösterebilmek için... çıkınca zırıl zırıl ağlayarak eşimi aradım, o da başka bir doktora daha gitmememi istedi ısrarla, bende onun gönlü olsun diye gittim, bu defa hem ekranda hareketini gördüm hemde sesini duydum miniğimin düzensizdiğ ama kalp atışı vardı, bu doktor aslında çok umut verici olmadığını ama kalbi atıyorkende kürtaj yapmanın onun vicdanına sığmadığını söyledi, hem bu durmda olupta normale dönen hastalarımda oldu dedi, ama bana yinede çok umutlanma dedi. Derken 15 gün boyunca 2 günde bir kontrole gittim ve bundan tam bir yıl önce miniğimin kalbi durdu ve 1o haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. bu durumda ne buralara yazasım vardı ne kimseyle konuşasım. Umutta ki doktorumun kalbinin atışı yok demesi ve hemen kürtaj olucaksın yarın gel gibi o sevimsiz tavrının üstüne haliyle o merkezede küstüm. kürtaj sonrası 3 ay ara vermem gerekiyordu bende bu süreyi yeniden tüp bebek raporu çıkartırken değerlendiririm dedim, tekrar zeynep kamil yolları ve rapor işlemleri derken oradaki doktorda rahimde ur olduğunu onun için hemen yatış işlemleri yapıp onun aldırmam gerektiğini ancak o ameliyattan sonra rapor işlemi yapabileceğimi söyledi, yine afalladım nerden çıkmıştı şimdi bu, yine eşimle konuştum yine garantici eşim başka doktora gitmem gerektiğini söyledi, yine gittim ama bu defada ur falan yoktu ortada, bunu şimdi zeynep kamilde nasıl ispatlıyacağım diye kara kara düşünürken bir gittim ki oradaki doktor dosyama o uru yazmayı unutmuş ve ben hiç bişey olmamış gibi rapor işlemlerime devam ettim ve raporumu aldım. benim kürtajdan sonra beklemem gereken süre 3 aydı fakat daha 2 ay dolmadan raporum elimdeydi, böyle olunca ilaçları yazdırmak için sürem sınırlı olduğundan hemen birkaç gün sonraya istanbul tüp bebek merkezinden apar topar randevu aldım ki ilaçlarımı yazdırıp alayım öbür ay tedaviye başlarız diye, tam sabah doktora gitmek için kalktım ki adet olmuşum, hay allah dedim şansa bak muayeneye engel olmaz inşallah diye sinir oldum, neysem doktora gittik ki o kadar yoğun olmasına rağmen diğer merkezdeki gibi yalap şap başından atmıyor, en az 45 dakika beraberdik, muayene falan derken, rahim kürtaj sonrası 2 ay olmasına rağmen gayet uygun istersen bu ay bile başlayabiliriz dedi ki ben hiç beklemiyordum, hemen ilaçlar yazıldı adetin 3.gününe başlamak üzere bulup buluşturduk falan derken cumartesi sadece ilaçlarımı yazdırırım diye gittiğim doktora 5 gün sonra yumurta takibi için tekrar gitmeye başlamıştım, merkez evime çok uzaktı (taksimde ben kartaldayım) yinede güle oynaya gittim, aylardan mayıs ve etraf cıvıl cıvıl benim içim kıpır kıpır. iğne ilaç yumurta toplama derken transfer zamanı gezi olayları patlak verdi, tam olayların ortasındayız, etrafta biber gazları patlıyor biz transfer için merkeze ulaşmaya çalışıyoruz, buna rağmen transferimiz oldu, 2 adet embriyocuğum rahime yollandı, sıra beklemeye gelmişti, 7. günümdeydim ki bende bir gariplik acayip bir şişlik, yakındaki bir hasatanenin aciline gittik doktora durumu anlattım, beni muayene bile etmeden, gazdır o git karanlık bi odada yat dedi (alternatif tıp sanırım :) ) gittim yattım, sabah oldu kalktım, yine şişim, sodalar içiyorum gazım gitsin diye bana mısın demiyor, derken o akşamı zor ettim ve gece sabaha karşı artık nefes alamıyordum, bu defa başka bir hastanenin acil servisine gittik bir dolu tahlil tetkik ultrason derken önce hamile olduğum sonra ohss olduğum ortaya çıktı, hastaneye yatmam gerektiğini söylediler fakat yer olmadığından beni zeynep kamile gönderdiler, bende doktorumu aradım, hemen merkeze gelmemi istedi, yine biber gazı sökülmüş kaldırımların yolları kapatması yüzünden arabayı bırakmak zorunda kaldığımız 1 km uzaklığı yürüyerek gitmek zorunda kalmak derken ulaşılan merkez, hemen yazış narkoz içerideki sıvının alınması, derken kendine geliş eve gitmek için yola çıkış ama tam çıkarken yine biber gazları yüzünden merkezin kapatılan kepenkleri yüzünden içeride hepimizin beklemeye mahkum olması, sonunda bir boşluk bularak arabaya ulaşma eve varış rahat geçen bir gece ve yine ertesi gün ağrıdan uyuynmayan şişlikten nefes alınmayan yenmeyen içilmeyen bir gecenin sabahında merkeze gidiş narkoz, sıvının alınması biraz yatış serumlar protein derken taburcu ama gezi olayları yüzünden kmlerce uzaktaki aracımıza ulaşmak için acı çeke çeke yürüdüğüm yollar derken bu böyle bir hafta devam etti ve en sonunda sabahı bekleyemediğim bir gece mecburen zeynep kamile gitmemle beni hemen yatırmalarının ardından hayatımda ilk defa 1 hafta boyunca hasyanede yatış bu arada bana yapılan düzenli tahlillerde betahcg düzenli artıyor ama çektiğim acılardan dolayı kesinlikle hamile olduğuma sevinemiyorum bile... bu kısmı çok uzattım ama inanın o 2 hafta bana 2 yıl gibi gelmişti ki zaten sonraki 2 ayda rahatsızlığım devam etti. sözün özü sevgili arkadaşlar, 3 aşılama 3 tüp bebek denemesi falan hikayeymiş o pis ohss yedi bitirdi beni... ama çektiğim tüm acıların mükafatı ben şu satırları yazarken içeride fıkırdamaya başladı uyanıyor...artık listeye benide ekleyebilirsinizzz.... 20 günlük (14 şubat armağanı) cızır cızır ağlayan bir kızım var artık...
bu arada tüp bebek olmasına rağmen (tüp bebeklerin %90 ı sezeryanla doğurulurmuş) normal doğum olması için çok direndim öyleki bebişim 41 haftalık olduğunda hala doğmamıştı artık doktorum beni dinlemedi ve 42.haftaya girerken sezeryanla kuzumu kucağıma verdi.
Bu liste biliyorum ki herkes anne olana kadar kalacak... kalan diğer arkadaşlarıma en yakın zamanada nasip olsun inşallah, hem hamileyken hemde doğuma girene kadar dua ettim. 1.5 yıllık topiğimizin listesinda anne olmayan kalmasın inşallahh...![]()
üçünüzünde güzel haberini okudum çok sevindim allah yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin
Güzel haber vereyim derken güzel haber almakta nasipmiş, çok sevindim miniğini kucağına almasına, sen ben bahar sırayla aynı aylarda hüsrana uğramıştık yine aynı yakınlıkta miniklerimize kavuştuk. Allah analı babalı büyütsün bahtı şansı açık olsun inşallah...
Bahar da doğurmuş. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hepinizi öpüyorum.
canım arkadaşlarım....
ben geldim nasılsınız? biz çok iyiyiz derin ve deniz tam 13 aylık oldu yürüyorlar bile:)
sizleri ve güzel haberlerinizi okuyorum ama yazamıyordum malum kovulmuştum :)
artık buralardayım.bu arada bahar la artık çok yakın oturuyoruz bi türlü gidemedim en kısa zamanda ali efe oğlumuzu görmeye koklamaya gdicem sizin yerinizede :) bol bol öpüyorum sizi..
BAHARCIM BEBEĞİNE KAVUŞMUŞ RABBİM HAYIRLI EVLAT EYLESİN SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallah, gözü aydın
görüştüğünde çok selam söyle benden de. çok sevindim
ayyy ayy süperrr çok şükür oda aldı yavrusunu kucagına![]()
Selam canlar uzun bi aradan sonra haber veriyorum size kusura bakmayın
Hepinizi çok özledim ama fırsatım olmuyor hiç
Biliyorsunuz eşimin tekrar tedavi görmesi gerekiyordu
Ama tedavi acil bi durum gerektirmediği için doğumdan sonraya ertelenmişti
Oğlumdan ve eşimin kız kardeşinden örnek alınacak ona göre başlanacaktı tedaviye
Ama doğumuma 1,5 ay kala kontrolde eşimin böbreğinde de 1 cm den küçük bi lenf nodülü tespit edildi
Bu nedenle tedavi öne çekildi hemen eşimin kız kardeşini çağırdılar
Geldi uyumluluk testi yapıldı ve çok şükür uyumluluk sağlandı
Tedavi öncesi tetkikler raporlar derken doğuma 3 hafta kaldı
Dru 15 gün içinde seni çağırıcam yatış için eğer bu sürede aramazsam sen beni ara hatırlat demiş
Dru o iki haftada aramadı eşimde sonra drunu aramadı
Doğuma bir hafta kaldı ben oğlumu görmeden gitmem doğum olsun öyle arıycam dedi
Aradan 1 hafta geçti dru 5 martta eşimi aramış yatış için benim bdt 8 mart görünüyordu
Eşimde eşim doğum yapacak biraz erteleyin diyememiş
Aradı beni çantamı hazırla ben izmire gidiyorum diye ağlamaktan helak oldum
Ben burada onsuz olucam o orda yalnız kalacak diye
Kv ile konuştum böyle olmaz eşimi ikna edelim druyla görüşsün diye
Çünkü tedavi zamanı onun yanındada bi refakatçiye ihtiyacı var kv onunla gitse ben yalnız kalıcam
Neyse eşimle konuştuk oda hak verdi annesiyle izmire drla konuşmaya gittiler
Ben görümce ile kaldım onunda 4 aylık bi bebeği var
Drla konuşmuşlar tedavi doğum sonrasına ertelenmiş çok sevindim
Bende hiç sancı yoktu günümün geçeceğini düşünüyorduk
Bizimkiler eve döndüklerinde saat 21,30 du 22,00 da sancım başladı
Direk 4-5 dk da bir girmeye başladı valizimi kontrol ettik valizler arabaya taşındı derken zaman geçti baya
drumla görüştük muayenehaesine çağırdı
23,30 da drun yanındaydık kontrolde 7 cm açıklık olduğunu doğumun başladığını oyalanmadan hastaneye gitmemizi söyledi drum oda arkadan gelecekti
Kontrol bitti hastaneye gittik beni doğumhaneye aldıklarında saat 00.00 dı
Yaklaşık 20 dk sonra drum geldi saat 00:43 de de oğlum dünyaya geldi
3560 gr 50 cm di küçük paşam
Drum ebe hemşireler diğer görevliler herkes tebrik etti beni ilk doğum olup bu kadar hızlı olduğu için
2 saat 43 dk da geliverdi oğluşum
Drum kahraman anne ilan etti beni
Şükürler olsun çok güzel bi hamilelik ve doğumdan sonra kavuştum sağlıcakla mucizeme
Şimdi 38 günlük oldu ali efem
Eşim oğlumuz 5 günlükken tedaviye başladı 12 gün ayrı kaldık kemoterapi aldı
Çok şükür sonrasında evimize döndü durumu iyi izmirden döndüğünden beri işine devam ediyor
Bi sıkıntısı yok her ay gidip böyle 1-2 gün ilaç alacak
Şimdilik ilik naklinede gerek duyulmuyor
Bizde durumlar böyle rabbim dileyen herkese nasip etsin inş![]()
yazıdan o kadar etkilendim ki okurken tüylerim diken diken oldu rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasınSelam canlar uzun bi aradan sonra haber veriyorum size kusura bakmayın
Hepinizi çok özledim ama fırsatım olmuyor hiç
Biliyorsunuz eşimin tekrar tedavi görmesi gerekiyordu
Ama tedavi acil bi durum gerektirmediği için doğumdan sonraya ertelenmişti
Oğlumdan ve eşimin kız kardeşinden örnek alınacak ona göre başlanacaktı tedaviye
Ama doğumuma 1,5 ay kala kontrolde eşimin böbreğinde de 1 cm den küçük bi lenf nodülü tespit edildi
Bu nedenle tedavi öne çekildi hemen eşimin kız kardeşini çağırdılar
Geldi uyumluluk testi yapıldı ve çok şükür uyumluluk sağlandı
Tedavi öncesi tetkikler raporlar derken doğuma 3 hafta kaldı
Dru 15 gün içinde seni çağırıcam yatış için eğer bu sürede aramazsam sen beni ara hatırlat demiş
Dru o iki haftada aramadı eşimde sonra drunu aramadı
Doğuma bir hafta kaldı ben oğlumu görmeden gitmem doğum olsun öyle arıycam dedi
Aradan 1 hafta geçti dru 5 martta eşimi aramış yatış için benim bdt 8 mart görünüyordu
Eşimde eşim doğum yapacak biraz erteleyin diyememiş
Aradı beni çantamı hazırla ben izmire gidiyorum diye ağlamaktan helak oldum
Ben burada onsuz olucam o orda yalnız kalacak diye
Kv ile konuştum böyle olmaz eşimi ikna edelim druyla görüşsün diye
Çünkü tedavi zamanı onun yanındada bi refakatçiye ihtiyacı var kv onunla gitse ben yalnız kalıcam
Neyse eşimle konuştuk oda hak verdi annesiyle izmire drla konuşmaya gittiler
Ben görümce ile kaldım onunda 4 aylık bi bebeği var
Drla konuşmuşlar tedavi doğum sonrasına ertelenmiş çok sevindim
Bende hiç sancı yoktu günümün geçeceğini düşünüyorduk
Bizimkiler eve döndüklerinde saat 21,30 du 22,00 da sancım başladı
Direk 4-5 dk da bir girmeye başladı valizimi kontrol ettik valizler arabaya taşındı derken zaman geçti baya
drumla görüştük muayenehaesine çağırdı
23,30 da drun yanındaydık kontrolde 7 cm açıklık olduğunu doğumun başladığını oyalanmadan hastaneye gitmemizi söyledi drum oda arkadan gelecekti
Kontrol bitti hastaneye gittik beni doğumhaneye aldıklarında saat 00.00 dı
Yaklaşık 20 dk sonra drum geldi saat 00:43 de de oğlum dünyaya geldi
3560 gr 50 cm di küçük paşam
Drum ebe hemşireler diğer görevliler herkes tebrik etti beni ilk doğum olup bu kadar hızlı olduğu için
2 saat 43 dk da geliverdi oğluşum
Drum kahraman anne ilan etti beni
Şükürler olsun çok güzel bi hamilelik ve doğumdan sonra kavuştum sağlıcakla mucizeme
Şimdi 38 günlük oldu ali efem
Eşim oğlumuz 5 günlükken tedaviye başladı 12 gün ayrı kaldık kemoterapi aldı
Çok şükür sonrasında evimize döndü durumu iyi izmirden döndüğünden beri işine devam ediyor
Bi sıkıntısı yok her ay gidip böyle 1-2 gün ilaç alacak
Şimdilik ilik naklinede gerek duyulmuyor
Bizde durumlar böyle rabbim dileyen herkese nasip etsin inş![]()
KIzlar tebrikler .. Sağlıcakla büyüsün kuzular ... Bizim ki de 11 .ay da maşallah. 2 dişi var daha. Gece saat başı kalkıyor emmeye. Kabız bu aralar. Zor yapıyor yavrum.vee benim kızım
Eki Görüntüle 1031831
Kizlar size mutlu haberler vereyim derken 4 tane yakından takip ettiğim arkadaşımın yavrularina kavustuklarini okudum. Ben de inanıyorum ki tablomuzdaki tüm anne adayları bir gün o duyguyu tadacaklar. Nur hanımın hastaları çoğalıyor git gide sanırım bu topik sayesinde :) kendimi yeniden hatirlatmak icin uzun bir aciklama bekliyor sizi :) temmuz 2012 de negatifi görenlerden biri olarak pes etmeyip 2 ay sonra tekrar denemeye karar vermistik eşimle. Eylül 2012 de tedavi için Türkiye'ye geri geldim. Nur hanimla Tedaviye başlamayı düşünürken tetkikler için adetimin bitmesini bekliyorduk. 21 gün olmuş kanamam devam ediyordu. Nur hanim suphelenmis olacak ki birde hamilelik testi yapalim dedi.test sonucunda hamile olduğumu öğrendim. Ogunku ruh halimi anlatmaya kelimelerim yetmez. Aglasam mı sevinsem mi bilemedim. Bir tarafta 3 yıl sonra ilk defa pozitif gördüğüm hamilelik testi diğer tarafta ise 21 gün dur devam eden kanama. Sonuç olarak doktorum kimyasal gebelik dedi ve kanamanın bitip betahcg hormonunun düşüşünu takip etti. Tedavide 2 ay sonraya ertelendi. Ben Moskova'ya umutlarım kırık bir şekilde geri döndüm. Aralık ayında tedaviye tekrar basladik. Ocak 14 de 2 adet embriyoyu Şişli Memorial Hastanesi nde bir başıma transfer edildi. Eşim islerinden dolayı geri donmek zorundaydi. O gün hayatımın en mutlu günüydü ama bir o kadarda yanlizdim. Odamda tek başıma transfer için hazırladım. Beni hasta bakıcı alıp tekerlekli sandalye ile transfer salonuna getirdi. Salonda benim gibi bekleyen 5 6 kişi daha vardı. Onlarla muhabbet ettik. Yanlizligimi bir nebzede olsa unutturdular. Sonrasında transferimi başka bir doktor yapacakken nur hanım benim transferimi yapmak istemiş. Çok mutlu oldum. Bütün işlemlerimde kendi doktorum bulunuyordu. Bu sirada oda tüp bebek yöntemiyle hamileydi. Nur hanımı bu kadar samimi yapanda bu olsa gerekti kader arkadasiydik. Transfer sonrası odamda yine yanlız dinlendikten sonra bir taksiye binip evin yolunu tuttum. Ogunku yanlizligimi hiç unutamiyorum. Ogün buna rağmen çok mutluydum hickimse yokken kızım var vardı yanımda. Hep bu duyguya sarılıp umutla bekledim test sonucunu. 10 gün sonra bir kanamayla korkup test yaptırdım. Sonuç pozitifti. Ailem telefonlada olsa hep yanimdaydi. 4 ay sonrada kız olduğunu öğrenince dünyalar benim olmustu. Hep ilk cocugumun kız olmasını istemiştim Rabbim bu arzumu yerine getirdi çok şükür. 27 eylül 2013 de 12 saat sancidan sonra 4kilo 100 gram 51 cm olarak kızımı kucağıma alamadan solunum sikintisindan dolayı baska bir hastaneye sevk edildi. O geceyi yavrumdan uzak gecirdim. Beni dikislerimden dolayi sabah taburcu ettiler. Yavrumu ancak 16 saat sonra gorebildim. 4 gün hastanede kaldiktan sonra ancak anneannemizin evine gelebildik. Sezeryan mi normal dogum mu derken benim inadım sonucunda normzl dogumla Yavrumu dünyaya getirdim. Doktorlar hemşirelerin fircalarina ragmen inandım kizima ve kendime ve normal doğumu başardık birlikte. Doktor beni kahraman anne olarak ilan etti. Hemsirelerde deli :) ben normal doğum yapabilirmiyim diye sordum 2 doktorda çatın musait yapabilirsin dediler ama yinede risk etmeyelim diye uyardilar. Sanırım sorumluluk almak istemediler. Ben israr edince onlarda ustelemediler. Sancim 12 saat sursede onların ifadesi ile kolay bir doğum oldu. Doğum anı gercektende müthiş bir seymis. Anlatılacak o kadar çok şey var ki. Bunca zahmete sikintiya acıya sürece maddiyata değer miydi sorusuna inci mi kucağıma alıp doyasıya sıkıp tüm hücrelerimle evet değer diyorum. Siz önce Allaha sonra kendinize inanın yeter ki imkansız görünen herseyin nasıl da oluverdigini görürsünüz. Bu arada baharcigim kizimin adını listemize eklersen sevinirim. Hümeyra inci.
canım arkadaşlarım:) karşınızada derin ve deniz:) burda 9 aylıklar ama:)
Eki Görüntüle 1115203 Eki Görüntüle 1115203
İncim şuan 7 ay 18 günlük. Çok cimcime bir şey. Tüp Bebek oldugundan mı bilmiyorum ama maşallah gayet sağlıklı ve akıllı. Emiyor çok şükür. 6.ayini doldurmadan ek gıdaya başlamadım. Bi kaç şey tattirmistim sadece. Doyasıya yemiyor herzaman. Sanırım daha yeni yeni alisiyor. Her ay düzenli 1 kilo alıyor bundan dolayı bende ek gıdayi 2. Planda tutuyorum yemesi için ısrar etmiyorum. 6. Ayimizi doldurdugumuzda ağırlık 9 kilo boy 70 cm idi. Doktor 3 ay ilerden gidiyor gelişimi dedi. 7.ayimizda 2 disimiz çıktı. Şuan emeklemeye çabalıyor ama sürunmek ona daha kolay geliyor. Surune surune istediği heryere giriyor. Genellikle geriye doğru kayıyor. Ellerinden tutunca sağlam adımlar atıyor. Yürümeyi çok seviyor. Günde en az bir saat yurutece biniyor. İnşallah zararlı değildir. Öbür türlü enerjisini atamiyor sürekli can sıkıntısından miyik miyik ediyor. Hergün düzenli dışarı çıkıyoruz açık havada güzel uyuyor. Dışarı çıktığında evde daha sakin oluyor. Aksamda daha erken yatıyor. Hergün yikamaya çalışıyorum. Bir gün duş birgün banyo yaptiriyorum. Daha rahat ve huzurlu uyuyor böylelikle hem uyku saatinin geldiğini anlıyor. Masaj yapayım dedim 2 kez hiç sevmedi avazi çıktığı kadar bağırdı. Bende artık zorlamiyorum. Sonucta masaj cocuk kendini rahat hissetsin diye yapılır bagirsin diye değil:) uyku sorunumuz vardı önceleri gece ve gündüzu ayırt edemiyordu Rusya'nın havasından dolayı. Şuan havalar ısındı ve aydınlık oldugundan dolayı gece 2 den önce uyumayan kızım artık 10 da uyuyor. Sabahta 9 10 gibi kalkıyor. Gece 2 kez emmek istiyor. Gözünü açmadan emiyor ve hemen uyuyor. Bundan dolayı hala dip dibe yatiyoruz. Yatağında bir türlü uzun süre uyumuyor. Benim varligimi hissetmek istiyor. Nasıl alisacak bilmiyorum. Birde çizgi film izlemeyi çok seviyor. Uzmanlar 2 yaşından önce izletmeyin diyor ama biz dil öğrenmesi için rusça eğitici çizgi filmi izletiyoruz. 5 ayından beri tepki veriyor çizgi filme karşı. Komik olan yerlerinde sesli gülüyor sanki anliyor :) 1 yaşından sonra da ingilizceye baslicaz ama öğretici cizgi film bulamadım ingilizce. Günlük en fazla yarım saat izletiyoruz onuda. Yarım saat i gecmemeye çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz cocuklarinizla paylasirsaniz sevinirim.
Eki Görüntüle 1115999 işte benim kızım teyzeleri
canım arkadaşlarım:) karşınızada derin ve deniz:) burda 9 aylıklar ama:)
Eki Görüntüle 1115203 Eki Görüntüle 1115203
Bu foruma ilk katıldığımda kimi zaman umutlu, kimi zaman çaresiz, kimi zaman yanlız, kimi zaman bitkin kimi zaman, nefes almakta bile güçlük çekiyordum. sonra burada aslında kocaman bir ailem olduğunu gördümberaber güldüğüm beraber ağladığım beraber sevindiğim canım ailem sizi çok özledim. kızlarımda teyzelerinin ellerinden ve kardeşlerinin yanaklarından öpüyolar.
Kendinize çok iyi bakın olurmu bizim için Allaha emanetsiniz.