temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

ilk ben yazayım bari....canım bir aksilik olmazsa benim 3 temmuz 2013 doğumum olacak. Allah hepimize bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. AMİİİİN

lidokain benimde insallah 26,07,2013 dogum tarıhı allah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın

konu henuz pek talep gorememiş :) bende allah kısmet ederse 13 temmuz muhtemel dogum tarıhım

Bende temmuz annesi olacağım inşallah Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.

bizde varızzzz evlilik yıl dönümüm 11 temmuz kısmet olursa 11 13 temmuz arası bebeğimizi bekliyoruz rabbim herkese de bana da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kizlarrr sabah doktordaydim... bebeyimi gördümmm..... kafasi, kücücük elleri, ayaklari, ay ben bunu yerimmmm...
bebegim saglikli allaha sükür, ben kendim iyiyim, kist duruyor daha... 2 hafta sonra tekrar gitcem... kiste bakcak doktor , amaaa kiste bakinca bebeyede bakcak mecbur.. 2 hafta sonra bidaha görcem, yasasinnn.. ay cok mutluyum...

kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var henuz 6.5 hftlık hamıleyım ama sureklı karnımda bir şişme ve sancı oluşuyor kabızlıktan kaynaklanıyormu bılmıyorum benım gıbı böyle sancı çeken oldumu aranızda öyleki sanki karnım 6,5 hft değilde 6 aylık gıbı sişiyor.

ahh o sanciyi sen bana sor :) daha yeni gecti.. kabizliktan ve gazdan... okadar sis ve sanciyorduki patlicam saniyordum.. zamanla geciyor... ama karnim hala sis, kalcak sanirim ....

Bigün bu siteye bunları yazacağımı hayal bile edemezdim :) bende usg görüntüsüne göre bugün 7+3 sat'a göre 7+5 günlük hamileyim ve bu benim ilk hamileliğim.Benimde muhtemel doğum tarihim 17-18-19 Temmuz tarihlerinden biri rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kendimizde olan sıkıntı veya sevinç verici şeyleri burda paylaşabiliriz herhalde mesela bulantı+sancı+gaz vs. mesela ben C.tesi günü kontrole gittiğimde kalp atışını dinlicem diye sevinçten yerimden duramıyordum fakat dr. bebeğe ısı veriyo zararlı diyerek dinletmedi sadece ekrandan görebildim minik meleğimin yıldız gibi parlayan kalbini sizlerde buna benzer üzüntü ve sevinçlerinizi burdan paylaşırsanız böylelikle birbirimize destek olmuş oluruz ne dersiniz? :) :49

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…