temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

merhaba
benimde bebeğim muhtemelen 27 sinde doğacak gibi
biz daha duymadık kalbini 28 inde kontrol var o zaman bakacak dr
ayy o duyguyu biranönce yaşamak istiyorum

rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallahhh

bizimde muhtemel dogum tarihimiz 2 temmuz...hepimize allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın...bu arada uyku ve yatıs seklınde sorun yasayanlar varmı..

aynı gün bekliyoruz sizinle benim de uyku problemim var gece uyuyamıyorum saatlerce dönüyorum bazen sabah işe gidecek olmasam zorlamayacağım ama 6 da kalkmak zorundayım
yatışım da ilk zamanlar sıkıntılı oluyordu ama alıştım galiba şimdi yüzüstü hariç yatabiliorm

Temmuz 25 dedi doktorum ama şu an sanırım 7 haftalık hamileyim.Çok şükür pek birşey hissetmiyorum kolay geçiyor.İnanamıyorum biliyomusun bunları yazdığıma her ay adetim 1 gün gecikince buraya bakardım 1 senedir umutlanır sonra hayal kırıklığı yaşardım ama şimdi hamişim :)) allah hepimizin gönlüne göre versin.

Doktordan aldığınız bilgileri bizlerle paylaşmanız çok mutlu ediyo beni doktorum saolsun sanki ilk çocuğum diilde 10.çocuğummuş gibi davranıyo bana değiştiricem ama şu ilk aylar önemli yakındada olduğu için gideemdim başka hastaneye şu anlık bilgileriniz çok değerli benim için gerçekten saolun kalp atışlarını bile dinlettirmedi doktorum zararlıymış die ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemedim ama gördüm bebişimi :)

herkezi kutluyorum, benim de muhtemel doğum tarihim 26 Temmuz Allah izin verirse. 7 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim.Hamileliğiniz nasıl geçiyor sıkıntılarınız var mı?

Bende belirti sadece gögüslerimde şişlik oluştu birde biraz gazım oluyor.Onun haricinde 1 de yatıyorum 7 de kalkıyorum yemeğim aynı mide bulantım yok olurmu ilerde bilmem ama şu anlık iyiyim çok şükür senin nasıl geçiyo

Doktor seçimin çok önemli bence seni rahatlatmalı biraz bence vakit geçirmeden değiştir derim. Benim doktorum uzun uzun sohbet ediyor benimle, ayrıca kalbını dınlemenın zaarlı olduğunu falanda söylemedi ben demeden dinletti bana. İnşallah sağlılkı bir şekilde alırsın bebeişini kucağına fazlada sıkma canını.

arkadaşlar merhaba
benim dönemimde çok kasık ağrısı çeken varmı aranızda
benim çok şiddetli değil ama batmalarım ve sancılarım oluyo ister isteemz korkuyorum

merhaba cnm kaç haftalık hamilesin ?

selam kızlar! dün kontrolümüz vardı, ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için. bebeğimiz artık büyümüş ve neredeyse gelişimini tamamlamak üzere. kendileri çok hareketli maşallah ve keyfine çok düşkünmüş. dün doktorum neredeyse 5 dk boyunca izletti bebeğimi sağolsun. onu izlemek o kadar keyifli ki eşimle birlikte gözlerimiz yaşlı izledik onu. ense sıvısını ölçtü 0.76 cm gayet normal dedi. 3 olursa riske giriyormuş sanırım. kan testi yaptırdık ve her şey normalmiş yüce Rabbime şükürler olsun.. Allah bütün anne ve anne adaylarının bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah!

Kızlar benm de tahmini 12 temmuz fakat genelde 15 gün önce olurmuş doğum o yüzden haziran sonu da olablr Allah nasip ederse,size şunu sorcam benm başım çok ağrıyo özellikle ensem tansiyon fln normal sizde de oluyo mu normal mi acaba?10+0 suan 2 hafta sonra ikili teste gitcem cok heycanlıyım umarım sağlıklıdr..Sizlerin de herşey yolunda gidiyodur inşallh,tekrar görüşmek üzeree..

arkadaşlar merhaba
benim dönemimde çok kasık ağrısı çeken varmı aranızda
benim çok şiddetli değil ama batmalarım ve sancılarım oluyo ister isteemz korkuyorum

Canım oluyo o normal ama idrar yolların da da problem olblr hiçbişey yokken bende birden bakteri cıktı dr bol su dedi ve suan hafifledi..

günaydın kızlar bugün karda güzelce kaydım ve sırt ustu yere yapıştım...Of çok korktum bebeğime birşey oldumu diye hemen doktora gittim birşeyi yokmuş bebeğimin çok şükür sadece ikimizde strese girmişiz doktor ablası öyle dedi.

ayy cok gecms olsn cnm cok dkkat etmen gerekıyor allah saglıklı bir doğum nasip etsin insallah ben bebeğimn kalp atıslarını dınleyemedım ya bda gıttıgımde doktoruma sorayım neden dınlemedm dye :)

bende geldiiimm :) bizimde Allah kısmet ederse muhtemel doğum tarihimiz 18 Temmuz olarak görülüyor, ilk bebeğimiz ve çok heyecanlıyız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…