Merhaba kızlar dün doktora gittim bebeğimin kalp atışını duyduk eşimle ne kadar heyecan verici bir duyguydu anlatamam. Bu arada doktorun bana söyledikleri tavsiyeleri sizlerle paylaşayım beyaz ekmek kesınlıkle yenmelıymıs ben hep kepekli yerdim beyaz ekmeğin içinde bir şey varmış adını söyledide unuttum :)) o başka hiç bir yiyecekte yokmuş bebeğin zeka gelişiminde çok etkiliymiş.ve mutlaka haftada 2 gün kırmızı et yemek zorundaymışız haberiniz olsun
bizimde muhtemel dogum tarihimiz 2 temmuz...hepimize allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın...bu arada uyku ve yatıs seklınde sorun yasayanlar varmı..
Merhaba kızlar dün doktora gittim bebeğimin kalp atışını duyduk eşimle ne kadar heyecan verici bir duyguydu anlatamam. Bu arada doktorun bana söyledikleri tavsiyeleri sizlerle paylaşayım beyaz ekmek kesınlıkle yenmelıymıs ben hep kepekli yerdim beyaz ekmeğin içinde bir şey varmış adını söyledide unuttum :)) o başka hiç bir yiyecekte yokmuş bebeğin zeka gelişiminde çok etkiliymiş.ve mutlaka haftada 2 gün kırmızı et yemek zorundaymışız haberiniz olsun
Doktordan aldığınız bilgileri bizlerle paylaşmanız çok mutlu ediyo beni doktorum saolsun sanki ilk çocuğum diilde 10.çocuğummuş gibi davranıyo bana değiştiricem ama şu ilk aylar önemli yakındada olduğu için gideemdim başka hastaneye şu anlık bilgileriniz çok değerli benim için gerçekten saolun kalp atışlarını bile dinlettirmedi doktorum zararlıymış die ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemedim ama gördüm bebişimi :)
merhaba cnm kaç haftalık hamilesin ?
arkadaşlar merhaba
benim dönemimde çok kasık ağrısı çeken varmı aranızda
benim çok şiddetli değil ama batmalarım ve sancılarım oluyo ister isteemz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?