temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

slm kızlar ben de az önce dr dan geldim ve bebeğimizin kalp atışını dinledik,oğlum da yanımızdaydı ve şaşırdı.sat a göre yarın 8 haftalık olacaktı ama boyunu ölçtü aslında 6 hafta 2 günlükmüş miniğimiz,2 hafta sonra tekrar çağırdı.bu arada midem çok kötü sürekli çıkarıyorum yada midem ağzımda geziyorum elim ayağım boşalıo gibi gelio,inş çabuk geçer,sürekli de açııımmm

bizde varızzzz evlilik yıl dönümüm 11 temmuz kısmet olursa 11 13 temmuz arası bebeğimizi bekliyoruz rabbim herkese de bana da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

tebrikler,benim de ilk hamileliğim ilk yıldönümümüze denk geliyordu arada 3 gün oynadı o akşam yemeğe gidecektik ama ya sancım gelirse die korkumdan evde kutlamıştık 3 gün sonrada oğlumuzu kucağımıza almıştık,hayırlısı ile kucağınıza alın inş

ayy maşallah sağlıkla büyür inşallah bakalım bizimki yetişecek mi merakla bekliyoruz

Son düzenleme:
merhabalar herkese..ben aranıza yeni katıldım.8 temmuz muhtemel doğum tarihim benimde acaip heyecanlıyım

Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın çok güzel heyecanlar bunlar çok garip ama şuan herkes birbiriyle aynı duyguyu yaşıyor çok hoş

ooooooooo nekadar kalabalığız negüzell :) benim 16 temmuz ama sezeryan olacagı için temmuzun başında bekliyoruz bebişimizii yada bebişlerimizii :))) 2 kesem var tek kalp atımını gördük 2.sine erken olabilir dedi dr umuz bakalım c.tesi belli olacak inş.4 olacakken 5 kişi olmak negarippp

Merhaba temmuz anneleri aranızda kilo alan varmı :)) ben 7 haftalık hamileyim sanırım 1,5 kılo almışım ya sizler

Merhaba temmuz anneleri aranızda kilo alan varmı :)) ben 7 haftalık hamileyim sanırım 1,5 kılo almışım ya sizler

Aynen canım ya bende 10.hafatadayım şimdiden 2 kilo aldım. Midem bulanmadığı için beslenmemde sıkıntı yok ama buna ragmen yediklerime de dikkat ediyorum lakin haraketsizleşti biraz malum normal yaşam temposuna göre daha cok dinlenir oldum sanırım onun etkisiyle kilo almak daha kolay oluyor Allah yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
bende bugün 8. haftama girdim kızlar. iki gün öncede bebeğimi gördm kalp etışlarını duyamadım ama gördm çünkü karından göremedi idrar torbam boş olduğu için diğer türlü baktı. inanılmaz bi duygu insan o an çok değişik karmaşık duygulara kapılıyo nasıl bakıcam nasıl alıcam o sorumluluğu birden korkuyo tabi ama yinede çok güzel. size ait,hayatta en çok sizi sevecek bunları düşünmek çok güzl. benm bulantılarımda 3 gündür başladı bundan önce hiç bişy yoktu ama 3 gündür aç geziyorum ruh gibi yediğimi çıkarıyorum. dün gece acillik oldm serum takıldı. allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin zormuş anne olmak

merhaba temmuz anne adayları! :) Bizim olası doğum tarihimiz 3 temmuz.. Herkesin bebekleri sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallah!!

bizimde muhtemel dogum tarihimiz 2 temmuz...hepimize allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın...bu arada uyku ve yatıs seklınde sorun yasayanlar varmı..

kızlar..inşallah ben de 27 temmuzda kucağıma alıcam bebişimi..ama kalp atışı henüz yok..sizin durum nasıl özellikle bu civarda olanların?teşekkürler 7 hafta bitti bugün.. 8 e girdik..

Merhaba kızlar dün doktora gittim bebeğimin kalp atışını duyduk eşimle ne kadar heyecan verici bir duyguydu anlatamam. Bu arada doktorun bana söyledikleri tavsiyeleri sizlerle paylaşayım beyaz ekmek kesınlıkle yenmelıymıs ben hep kepekli yerdim beyaz ekmeğin içinde bir şey varmış adını söyledide unuttum :)) o başka hiç bir yiyecekte yokmuş bebeğin zeka gelişiminde çok etkiliymiş.ve mutlaka haftada 2 gün kırmızı et yemek zorundaymışız haberiniz olsun

14 temmuz benimde hayırlıs bakalım :))

aynı güne denk geliyor doğumlarımız tabi bizim ufaklıklara bağlı geliş tarihleri birazda :)
allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ne güzel duygu değilmi arkadaşlar bide bulantı kusma vs..ler olmasa

ben de 2 temmuzda bekliyorum arkadaşlar, burcumuz yengeç yani:)
yalnız hala kendimi hazır hissetmiyor ve korkuyorum..

buna üzülmeyin derim, çünkü ben kilo veriyorum 11 hafta oldu ve ben eksilerdeyim 4 kilo verdim. bu da her yediğimi çıkarmamdan dolayı oldu.
kimileri buna ''ne güzel işte'' dese de ben kendimi kötü hissediyorum, çünkü bebeğimin gelişmesine engel oluyormuşum gibi geliyor.
tabii çıkarmak elimde değil ki bu da çok çok zor bir durum
sağlıklı beslenin lütfen ve beslenemeyenlere de dua edin olur mu, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…