Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Siz kaçıncı günde yaptınız? Benim pazartesi günü bat doktor öyle demişti... herkes olumsuz sonuç alınca bende de hiç belirti olmayınca çok umutsuzlanıyorum
Benim dün 12. Günümdü aşılamadan sonra testi yaptım negatif ti. Umutsuzlanma lütfen olumlu sonuç alan çok kişi var. Senin kaç gün oldu aşılama olalı hiç test yaptın mı

Benim dün 12. Günümdü aşılamadan sonra testi yaptım negatif ti. Umutsuzlanma lütfen olumlu sonuç alan çok kişi var. Senin kaç gün oldu aşılama olalı hiç test yaptın mı
5 ağustosta oldum 2. Aşılamam. Çok nadir göğüslerim sızlıyor çok nadir batma oluyor kasıklarda o kadar.. aşılama gününü sayıyor muyuz bi onu bilemiyorum .

5 ağustosta oldum 2. Aşılamam. Çok nadir göğüslerim sızlıyor çok nadir batma oluyor kasıklarda o kadar.. aşılama gününü sayıyor muyuz bi onu bilemiyorum .
Onu bende tam bilemiyorum ama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor ya ona göre hesaplamak lazım sanırım ben o sekilde hesapladım olumsuz düşünme inşallah bebişin seninledir 😊

Onu bende tam bilemiyorum ama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor ya ona göre hesaplamak lazım sanırım ben o sekilde hesapladım olumsuz düşünme inşallah bebişin seninledir 😊
Aşılama olduğum gün pazartesiydi bende salıdan itibaren saymaya başlıyorum öyle olunca 10.gün... geçmiyor günler... umarım hiç birimizin kucağı boş kalmaz ☺️

Kızlar selamlar ben 29 temmuzda aşılama oldum. Adet döngüm genelde 23-25 gün arası oluyor. Hala adet olmadım. (normalde gecikme hiç yaşamazdım hatta hep erken olurum) bugün sabah kan testi verdim sonuç negatif çıktı. normal döngüme göre 4-5 gün gecikmem var. benim gibi olan var mı acaba? ya da geç döllenme falan olabilir mi. Kan testine rağmen umudumu kaybetmedim :110:

Kızlar bu grup resmen aşılamanın hiçbir halta yaramadığının canlı şahidi gibi.. Zaman zaman girip bakıyorum ben de dahil kimsenin olumlu olmadı.. Sadece numunelik 1 arkadaş var pozitifi gören.. Kesinlikle aşılamadan soğudum direkt tüp bebek istiyorum artık inş 🙏 beklemede olanlara Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inş 🙏 🙏 🙏 🙏

Günaydın kızlar. Beklenen adet tarihim 19 Ağustos pazartesi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Bunca erken gebelik testi yapışım var h böyle olmadı tabii negatifti , anında belirdi. Umarım doğrudur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bu grup resmen aşılamanın hiçbir halta yaramadığının canlı şahidi gibi.. Zaman zaman girip bakıyorum ben de dahil kimsenin olumlu olmadı.. Sadece numunelik 1 arkadaş var pozitifi gören.. Kesinlikle aşılamadan soğudum direkt tüp bebek istiyorum artık inş 🙏 beklemede olanlara Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inş 🙏 🙏 🙏 🙏
Çoğunlukla asilamanin tutacagi kisiler esinde hicbir sorun olmayip kendiside pko hastasi olanlar zaten yumurtlama gunlerini bilmedikleri icin doktor klomenle duzene sokuyor iste sonrada asilama tuttu oluyo, ama hala devlet sorgulamadan tup bebekten once illa 2 asilama diyor! Bende 1. Asilamayi yaptirdim ve ikinciyi bos bos beklicem ekime kadar tup bebek desen kışa anca olur gercekten sinirleniyorum artik ozelde des3n 20 bin, gercekten psikoloji kalmadi artik insragrama girdikce milletin cocugunu gormektende skildim ya valla anormallesmeye basladim

Öyle düşünme bu işler hiç belli olmaz benm çevremde çok arkadaşım var ilk aşılamada tutan belki bu grupta bu dönem denk gelmiş olabiliriz 😊 ama umudunu kaybetme aş
Günaydın kızlar. Beklenen adet tarihim 19 Ağustos pazartesi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Bunca erken gebelik testi yapışım var h böyle olmadı tabii negatifti , anında belirdi. Umarım doğrudur
Ay süperr olmuş sanki 😊😊 hemen kan testi yaptır bence gidip

Bence hamilesin tatlım hadi inşallah hayırlı olsun 🥰🥰

Back
X