- Konu Sahibi Mystery275
-
Ahhh o rüyalar yok mu ahahahah psikolojimiz bozuldu inan ki belirtiler var mı ya diyorum milletin acı eşiği mi düşük yoksa ben mi dengesizim hiç mi bir şey olmaz arkadaş
Yok estagfurullah yanlış anlamıyorum zaten benimde kafam karisti. Pzari pazartesiye bağlayan gece yaptık. Bir de bugün oldu işte.
Daha önce ilişki olmadı sandım o yüzden bide sen sadece bugun değerlendirdik deyinceYok estagfurullah yanlış anlamıyorum zaten benimde kafam karisti. Pzari pazartesiye bağlayan gece yaptık. Bir de bugün oldu işte.
Öncesinde bende yapmadım valla zaten küsmüştüm kocama djdjjdjdjiğne olunca mecbur barıştık ama 24 saat sonra dedi bide 36 saat sonra dedi bizdeDaha önce ilişki olmadı sandım o yüzden bide sen sadece bugun değerlendirdik deyince
Daha önce ilişki olmadı sandım o yüzden bide sen sadece bugun değerlendirdik deyince
O zaman ben yanlış yazmisjm kusura bakmayın. İnsallah sağlıklı sağlıklı bebekler olur.Daha önce ilişki olmadı sandım o yüzden bide sen sadece bugun değerlendirdik deyince
Öncesinde bende yapmadım valla zaten küsmüştüm kocama djdjjdjdjiğne olunca mecbur barıştık ama 24 saat sonra dedi bide 36 saat sonra dedi bizde
Yok yavrum olsun sorun değil , o kadar ilaç kullanıyoruz hormon alıyoruz boşa gitsin istemem emeklerininO zaman ben yanlış yazmisjm kusura bakmayın. İnsallah sağlıklı sağlıklı bebekler olur.
Çok sağolsun teşekkür ederimYok yavrum olsun sorun değil , o kadar ilaç kullanıyoruz hormon alıyoruz boşa gitsin istemem emeklerinin
Rica ederiiiim sonuçları beraber beklerizÇok sağolsun teşekkür ederim
İnsallahRica ederiiiim sonuçları beraber bekleriz
Öncesinde de girilmesi gerekiyormuş mesela ben aşılamadan önce cuma pazar olsun demişti doktorum diğer günler boş aşılamadan sonra cuma olsun demişti
İnsallahama ne zaman test yapacam bilmiyorum.
Bende öyle valla kaçıncı gündeydin sen günlerimiz yakındı heraldeAy valla bilmiyorum her şeyi rabbime bıraktım artık olursa çok mutlu olurum olmazsa da elden bir şey gelmez napalım
İnsallah zaman çabuk geçer de hemencecik yaparimAyın 8 i 9 u gibi yaparsın yavrum
İnsallah zaman çabuk geçer de hemencecik yaparim
Ben zorda olsa birazını geçirmiş bulunmaktayım
Pazar yada pazartesi yaparımsiz ne zaman test verecektiniz
Negatif cnmBende aynı tarihte iğne yapmıştım üç tane yumurtam gelişmişti sonrasında da belirtilerim böyleydi siz test yaptınızmı acaba sonuç ne çikti
Hadi insallah sonucu merakla bekliyorumPazar yada pazartesi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?