Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Ahhh o rüyalar yok mu ahahahah psikolojimiz bozuldu inan ki belirtiler var mı ya diyorum milletin acı eşiği mi düşük yoksa ben mi dengesizim hiç mi bir şey olmaz arkadaş

Ben ilk sadece iğne vurulduğum zamanlar bazen şiddetli ağrılarım oluyordu , ama bu sefer bendede yok normal kasık ağrıları kendinde belirti arama zaten ağrınca ben geldim diyor ağrı

Yok estagfurullah yanlış anlamıyorum zaten benimde kafam karisti. Pzari pazartesiye bağlayan gece yaptık. Bir de bugün oldu işte.

Yumurta çatlayınca bir gün kalıyor ya ondan dedim daha öncesinde olduysa tamamdır sperm 4 gün canlı kalıyor zaten ben o günü kaçırdın sandım üzüldüm açıkçası benim doktorum aşılamayı saatine göre yaptı ordan biliyorum bende dediğim gibi akşam 8 de vurdurdum iğneyi 23 ünde de sabah 8 de çatlamış oldu

Öncesinde bende yapmadım valla zaten küsmüştüm kocama djdjjdjdjiğne olunca mecbur barıştık ama 24 saat sonra dedi bide 36 saat sonra dedi bizde

Öncesinde de girilmesi gerekiyormuş mesela ben aşılamadan önce cuma pazar olsun demişti doktorum diğer günler boş aşılamadan sonra cuma olsun demişti

Ay valla bilmiyorum her şeyi rabbime bıraktım artık olursa çok mutlu olurum olmazsa da elden bir şey gelmez napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…