- Konu Sahibi Mystery275
Bana sorsan umutsuz vakayımHadi insallah sonucu merakla bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sorsan umutsuz vakayımHadi insallah sonucu merakla bekliyorum![]()
Allah'tan ümit kesilmezBana sorsan umutsuz vakayım![]()
Gündüz hiç bişeyim yok geceleri ağrım oluyorAllah'tan ümit kesilmez![]()
Alla alla.neden öyle oluyor acabaGündüz hiç bişeyim yok geceleri ağrım oluyor
Ben 20 temmuz 12 de vuruldum senBende öyle valla kaçıncı gündeydin sen günlerimiz yakındı heralde
Yarın testim geliyor kendime verdiğim sözü tutarsam bende o günler yapacağım ama hiç tutasımda yokPazar yada pazartesi yaparım![]()
Çözemedim yavrum vallaAlla alla.neden öyle oluyor acaba
21 temmuzda vuruldum akşam 8 de 23ünde çipli aşılama oldumBen 20 temmuz 12 de vuruldum sen
Yap o zaman hem etkisinin kalıp kalmadığını görürsün 14. Güne kadar yaparsınYarın testim geliyor kendime verdiğim sözü tutarsam bende o günler yapacağım ama hiç tutasımda yok![]()
M metonya1 canım iğne cumartesi sabah 11'de yapıldıysa pazar gece 11'de 36 saat yapıyor, pazar gecesi çatlamış olması lazım yumurtanın. bizim aşılamalar da hep 36 saat sonrasına gelecek şekilde ayarlandı.Cumartesi günü vuruldun ya 11 den hesapla dün sabah 11 gibi yada gece 11 gibi çatlaması lazım yavrum yanlış anlama beni kaçırmanı istemem günleri tam hesaplayamıyorum şuan saate göre söylüyorum bende bide kendinde hesaplaEmresininCemresi bi danışalım dün çatlaması gerekiyor dimi hesaplamalarıma göre
Amin Insallah teşekkürlerM metonya1 canım iğne cumartesi sabah 11'de yapıldıysa pazar gece 11'de 36 saat yapıyor, pazar gecesi çatlamış olması lazım yumurtanın. bizim aşılamalar da hep 36 saat sonrasına gelecek şekilde ayarlandı.
Ay ben tüm mesajları ancak okudum, halletmişsiniz zaten
Kızlar hepinize dua ediyorum inşallah güzel haberler verin![]()
İğneden sonra adet günü değişiyor canım eski döngüne göre hesaplama. 1-2 gün içerisinde adetin başlamazsa tekrar test yaparsın o daha garanti olur. gebelik varsa da hCG idrara daha geç yansıyor diyorlar.Merhaba kızlar ben de femara ve ovitrelle iğne tedavisi aldım bu ay 19 temmuz sabah 9 da iğneyi yaptım bugün iğnenin 12.günü ve dün adet günümdü normalde. Sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Burdan dönmesi zor değil mi![]()
Salı günü idrar testi yapmıştım negatifti, perşembe akşam aşılamadan sonraki 13.gündü beta testi yaptırdım negatif. 14.gün de regl oldum zaten hemen... yeni aşılama sürecine de başlayamadık follikül kisti oluşmuş 1 ay erteleyelim dedi doktor. sonrası için de benim müsaitliğim olmayacak gibi, sonbahara kaldı bizim hayaller :)Test yapmışmıydın canım sonra bidaha konuşamadık merak ettim nasılsın
O zaman adet olmazsam bugün yarın kan vereyim. Bu 2.tedavim femara+ovitrelle ile 2.kez deniyorum diğerinde iğnenin 13.günü regl olmuştum ve sonra kist oluştu diye 1 ay ara verdik bu ay tekrar denedik ben de yine mi olmadı diye bir ümitsizliğe kapıldım ama her şeyin hayırlısı olsunİğneden sonra adet günü değişiyor canım eski döngüne göre hesaplama. 1-2 gün içerisinde adetin başlamazsa tekrar test yaparsın o daha garanti olur. gebelik varsa da hCG idrara daha geç yansıyor diyorlar.
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerle gelirsinO zaman adet olmazsam bugün yarın kan vereyim. Bu 2.tedavim femara+ovitrelle ile 2.kez deniyorum diğerinde iğnenin 13.günü regl olmuştum ve sonra kist oluştu diye 1 ay ara verdik bu ay tekrar denedik ben de yine mi olmadı diye bir ümitsizliğe kapıldım ama her şeyin hayırlısı olsun
M metonya1 canım iğne cumartesi sabah 11'de yapıldıysa pazar gece 11'de 36 saat yapıyor, pazar gecesi çatlamış olması lazım yumurtanın. bizim aşılamalar da hep 36 saat sonrasına gelecek şekilde ayarlandı.
Ay ben tüm mesajları ancak okudum, halletmişsiniz zaten
Kızlar hepinize dua ediyorum inşallah güzel haberler verin![]()
Merhaba kızlar ben de femara ve ovitrelle iğne tedavisi aldım bu ay 19 temmuz sabah 9 da iğneyi yaptım bugün iğnenin 12.günü ve dün adet günümdü normalde. Sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Burdan dönmesi zor değil mi![]()
İnşallah teşekkür ederim13. gün pozitife de dönebilir olumsuz düşünme![]()
İnşallah canımHayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin![]()