Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Bende hafif hafif sancılanma başladı ama başka hiç bir etki yok sende değişiklikler neler

Karnım ağrıyor sadece ara ara geceleri baskılıyor bi daha önce iğne kullandığımda böyle olmuyordum çok ağrım oluyordu göğüslerim falanda acımıyor sadece şişler o kadar

Karnım ağrıyor sadece ara ara geceleri baskılıyor bi daha önce iğne kullandığımda böyle olmuyordum çok ağrım oluyordu göğüslerim falanda acımıyor sadece şişler o kadar
Ay adetle hamilelik belirtisi o kadar aynı ki kimi aşırı sancılanıp gögsü şişmiş midesi bile bulanmış negatif kimisinde hiçbir şey yok pozitif sürekli siteye girmekten kafam yandı

İğne olduğunuz günü mü 1.gün olarak sayıyorsunuz ?
ben bu konuyla ilgili bir doktoru dinlemiştim: Aşılama gününü 0.gün sayarız biz diyor. Bu mantıkla ilerleyince benim reglim aşılamadan sonraki 14.günde oldu mesela. (regl de yumurtlamadan sonraki 14.günde olurmuş düzenli adet gören kadınlarda ve bu değişmezmiş.)

ben bu konuyla ilgili bir doktoru dinlemiştim: Aşılama gününü 0.gün sayarız biz diyor. Bu mantıkla ilerleyince benim reglim aşılamadan sonraki 14.günde oldu mesela. (regl de yumurtlamadan sonraki 14.günde olurmuş düzenli adet gören kadınlarda ve bu değişmezmiş.)
Bende polikistik var ama adetlerim hiç şaşmaz mesela iki kere kimyasal yaşadım alakasız şekilde sonra olmadı polikistik dedi ben ne yapacağımı şaşırdım

Ben yarın akşam 20:00 da vuracagim iğneyi. Bugün 17 mm yumurta gördü doktor , adetin 10. Günü bugün

Back
X