- Konu Sahibi Mystery275
İnşallah teşekkür ederim![]()
Rica ederiiim bende bugun 10. Günümdeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederim![]()
Bende 11 hala test yapmamak için zor duruyorum zorrrRica ederiiim bende bugun 10. Günümdeyim![]()
Bende 11 hala test yapmamak için zor duruyorum zorrr
Bende hafif hafif sancılanma başladı ama başka hiç bir etki yok sende değişiklikler nelerBiraz dahaa sabırr![]()
Bende hafif hafif sancılanma başladı ama başka hiç bir etki yok sende değişiklikler neler
İğne olduğunuz günü mü 1.gün olarak sayıyorsunuz ?Rica ederiiim bende bugun 10. Günümdeyim![]()
İğne olduğunuz günü mü 1.gün olarak sayıyorsunuz ?
Bende sayıyorum çünkü öğlen 12. De vuruldumİğne olduğunuz günü mü 1.gün olarak sayıyorsunuz ?
Bende sayıyorum çünkü öğlen 12. De vuruldum
Ay adetle hamilelik belirtisi o kadar aynı ki kimi aşırı sancılanıp gögsü şişmiş midesi bile bulanmış negatif kimisinde hiçbir şey yok pozitif sürekli siteye girmekten kafam yandıKarnım ağrıyor sadece ara ara geceleri baskılıyor bi daha önce iğne kullandığımda böyle olmuyordum çok ağrım oluyordu göğüslerim falanda acımıyor sadece şişler o kadar
Onu farketmedim ama gebelik varsa idrar açık renkte olur diyorlarÇok özür dileyerek söylüyorum bunu az önce idrara çıktım ve koktuğunu fark ettim normalde asla olmazdı bilemedim![]()
Onu farketmedim ama gebelik varsa idrar açık renkte olur diyorlar
ben bu konuyla ilgili bir doktoru dinlemiştim: Aşılama gününü 0.gün sayarız biz diyor. Bu mantıkla ilerleyince benim reglim aşılamadan sonraki 14.günde oldu mesela. (regl de yumurtlamadan sonraki 14.günde olurmuş düzenli adet gören kadınlarda ve bu değişmezmiş.)İğne olduğunuz günü mü 1.gün olarak sayıyorsunuz ?
Acaba koku hassaiyetin mi oluştu:) hadi inşallah inşallah:)Renk değilde koku rahatsız etti ilk defa böyle bişey geliyor
Bende polikistik var ama adetlerim hiç şaşmaz mesela iki kere kimyasal yaşadım alakasız şekilde sonra olmadı polikistik dedi ben ne yapacağımı şaşırdımben bu konuyla ilgili bir doktoru dinlemiştim: Aşılama gününü 0.gün sayarız biz diyor. Bu mantıkla ilerleyince benim reglim aşılamadan sonraki 14.günde oldu mesela. (regl de yumurtlamadan sonraki 14.günde olurmuş düzenli adet gören kadınlarda ve bu değişmezmiş.)
Acaba koku hassaiyetin mi oluştu:) hadi inşallah inşallah:)
Hiç bilmiyorum kaç gün olduYa arkadaşlar sag göğsümun ucu çok acıyor bugün soldaki de hafif acıyor bu normal mi ya
İğne vurulduğum gün dahil 5. GünHiç bilmiyorum kaç gün oldu