- Konu Sahibi Mystery275
Çok yapmak istiyorsan Yap bence hem iğnenin etkisi geçmiş mi onu görürsünKorkuyorum belki yarını beklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yapmak istiyorsan Yap bence hem iğnenin etkisi geçmiş mi onu görürsünKorkuyorum belki yarını beklerim
Hiç gebelik testi yaptınız mı yoksa direkt kan mı verdinizHayır 15 temmuz catlatma iğnesi oldum ayın 25inde beta verdim sonuc 1.58 3 gin donra ayın 28inde birdaha verdim sonuc 73 öıktı bugun tekrar verdim onun sonucu henuz cıkmadı
Hiç gebelik testi yaptınız mı yoksa direkt kan mı verdinizGebelşk testim pozitif cıktı sonra kan verdin
Çatlatma iğnesinde yumurtalarını büyütüp çatlamasını sağlıyorlar , aşılamada da aynı büyütüp ilk çatlatılıyor sonrada hareketli spermleri laboratuvarda seçip rahime enjekte ediyorlarKızlar aşılamayla çatlama arasındaki fark ne acaba ?
Anladım tamamdır teşekkür ederim bilgileriniz için ❤Çatlatma iğnesinde yumurtalarını büyütüp çatlamasını sağlıyorlar , aşılamada da aynı büyütüp ilk çatlatılıyor sonrada hareketli spermleri laboratuvarda seçip rahime enjekte ediyorlar
Ben de tam 30 temmuzda oldum :)… uc gun boyunca denememizi soyledi doktor sonra da progresteron verdiMerhabalar bende 30 temmuzda çatlatma iğne yapilicak daha önce özel bi doktora gittim ovitrelle iğne verdi tabi bulmadık başka iğne vermedi öylece yarım kaldı dün izle kliniği olan bı doktora gitti inşallah basliyicaz adet günümu bekliyorum inşallah herkesin istediği gibi sonuçlar alır![]()
Test yaptın mı ne alemdesinPeki her yaptığınızda pozitif miydi hangi günler yaptınız kimisi önce negatif sonra pozitif çıkıyor
Dün mü önceki gün mü işte iğne dahil 10. Gün olması lazım negatif çıktı ondan sonra da bakmadım hiç hevesim kaçtıTest yaptın mı ne alemdesin![]()
14,15 i gibi oluyosun normalde benim öyle oluyorduKızlar adet düzenli de olsa düzensiz de olsa iğneden ne zaman sonra adet oluyorsun
10. Günü erken ama iğne etkisi gitmiş demekki bi kaç güne tekrarlarsın adet olmazsanKızlar adet düzenli de olsa düzensiz de olsa iğneden ne zaman sonra adet oluyorsun
Kız çok hevesle yaptım hevesim kaçtı adet gününe kadar yapmayacağım o da ayın 5’i oldum oldum olmadım direkt kan vercem çok kötü olmuştum negatifi görünce sen ne yaptın test yaptın mı hadi senden alalım iyi haberleri10. Günü erken ama iğne etkisi gitmiş demekki bi kaç güne tekrarlarsın adet olmazsan
Normalde olsa silik bile olsa çıkmaz mıydı diye düşündüm bu iğne etkisi geçince betayı sıfırlıyor hamileysen tekrar mı yükseliyor bide negatiften pozitife dönüyor mu ki10. Günü erken ama iğne etkisi gitmiş demekki bi kaç güne tekrarlarsın adet olmazsan
Yok aşko bugun yapıcam dışarıya çıkabilirsek alıcam bende iğnenin etkisi gitmişmi diye kontrol edicem 13. Güne kadar kalıyor bende iğne etkisiKız çok hevesle yaptım hevesim kaçtı adet gününe kadar yapmayacağım o da ayın 5’i oldum oldum olmadım direkt kan vercem çok kötü olmuştum negatifi görünce sen ne yaptın test yaptın mı hadi senden alalım iyi haberleri
Evet döner o sadece iğne etkisi oluyor eğer gebelik varsa beta tekrar yükseliyorNormalde olsa silik bile olsa çıkmaz mıydı diye düşündüm bu iğne etkisi geçince betayı sıfırlıyor hamileysen tekrar mı yükseliyor bide negatiften pozitife dönüyor mu ki