Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Ya kızlar bende 25 inde iğnemi vurulmuştum ama kasık ağrım geçmiyor ara ara gidip gelen azalıp artan bi ağrı benim gibi bişey yaşayan oldu mu aranızda yumurtanın çatlamayıp kiste dönüşmesinden korkuyorum da geçen ay çünkü kist tedavisi gördüm ama doktorum geçmiş çok şükür demişti tekrar oluşur mu diye hep tedirginim

Kızlar bende ayın 17sinde iğne yaptırmıştım 10. Günü beta 3.8 çıkmıştı bugün 15 gün sabah beta verdim yine bu sefer 0.10 çikti dün hafif pembe lekelenme olmuştu reglm başlıcak dedim bugünde peçeteye sildikçe pembe leke geliyor ama regl başlamsdı hala yükselme ihtimali varmıdır ki yoksa adet olacakmıyım acaba

Peki her yaptığınızda pozitif miydi hangi günler yaptınız kimisi önce negatif sonra pozitif çıkıyor

Merhabalar bende 30 temmuzda çatlatma iğne yapilicak daha önce özel bi doktora gittim ovitrelle iğne verdi tabi bulmadık başka iğne vermedi öylece yarım kaldı dün izle kliniği olan bı doktora gitti inşallah basliyicaz adet günümu bekliyorum inşallah herkesin istediği gibi sonuçlar alır 🥰
Ben de tam 30 temmuzda oldum :)… uc gun boyunca denememizi soyledi doktor sonra da progresteron verdi

10. Günü erken ama iğne etkisi gitmiş demekki bi kaç güne tekrarlarsın adet olmazsan
Kız çok hevesle yaptım hevesim kaçtı adet gününe kadar yapmayacağım o da ayın 5’i oldum oldum olmadım direkt kan vercem çok kötü olmuştum negatifi görünce sen ne yaptın test yaptın mı hadi senden alalım iyi haberleri

10. Günü erken ama iğne etkisi gitmiş demekki bi kaç güne tekrarlarsın adet olmazsan
Normalde olsa silik bile olsa çıkmaz mıydı diye düşündüm bu iğne etkisi geçince betayı sıfırlıyor hamileysen tekrar mı yükseliyor bide negatiften pozitife dönüyor mu ki

Kız çok hevesle yaptım hevesim kaçtı adet gününe kadar yapmayacağım o da ayın 5’i oldum oldum olmadım direkt kan vercem çok kötü olmuştum negatifi görünce sen ne yaptın test yaptın mı hadi senden alalım iyi haberleri
Yok aşko bugun yapıcam dışarıya çıkabilirsek alıcam bende iğnenin etkisi gitmişmi diye kontrol edicem 13. Güne kadar kalıyor bende iğne etkisi

Back
X