Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Hayır 15 temmuz catlatma iğnesi oldum ayın 25inde beta verdim sonuc 1.58 3 gin donra ayın 28inde birdaha verdim sonuc 73 öıktı bugun tekrar verdim onun sonucu henuz cıkmadı
Kimyasal farklı bir şey yükselir yükselir birden de düşebilir ama en fazla 100 200 görürsün daha da yüksekmez kanka şu bikaçgün dikkat et umarım binlere kadar çıkar keseyi görürsün kimyasalı kafana bile takma

Ben de 21 temmuzda 5. Günde doktora göründüm bana klomen verdi x2 kere 5 gün. 29 unda çağırdı. Yumurtalara baktı çok iyi dedi. Ovitrelle yazdı. Şükür ki aynı gün bulduk ve 13.00 te vuruldum. Ertesi günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi. 30 akşamı (dün) değerlendirdim. Bu sabah uyandığımda adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı vardı. Ne yapmalıyım çatlama ağrısı mı acaba. Bugün durup yarın mı değerlendireyim bugün de olmalı mı... 😕

Ben de 21 temmuzda 5. Günde doktora göründüm bana klomen verdi x2 kere 5 gün. 29 unda çağırdı. Yumurtalara baktı çok iyi dedi. Ovitrelle yazdı. Şükür ki aynı gün bulduk ve 13.00 te vuruldum. Ertesi günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi. 30 akşamı (dün) değerlendirdim. Bu sabah uyandığımda adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı vardı. Ne yapmalıyım çatlama ağrısı mı acaba. Bugün durup yarın mı değerlendireyim bugün de olmalı mı... 😕
Sen ağrılara bakmadan ilişkiye devam et kimisi ayağa bile kalkamamış en belirgin özellik akıntı eger akıntın çok geldiği an bil ki çatlatı

İğnenin 12.gününde testim negatif çıktı kanda da 0.5 çıktı ben bu ay elendim galiba :( hayırlısı olsun diyelim
Çok kişi duydum biliyor musun çünkü iğne en başta kanda hcg yükseltip genellikle 11. Ve 12 günlerde sıfırlayıp sonrasında yükseltmeye başlıyormuş sakın umudunu kaybetme

Back
X