- Konu Sahibi Mystery275
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu da soru mu ayyy hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah belirtilerin nelerdiMerhaba bende 15 temmuz catlatma iğnesi oldum 9. Günü test yaptım 1.58 di 2 gün sonra gittiğimde beta hcg 73.8 çıktı hanilemiyim
Büşraa test yaptın mı ayy içim içimi yiyor ama test yapamıyorumEvde test varsa yapsanaaa çıkarr olup olmadığı iğnenin etkisi geçmiş çünkü![]()
Kimyasal farklı bir şey yükselir yükselir birden de düşebilir ama en fazla 100 200 görürsün daha da yüksekmez kanka şu bikaçgün dikkat et umarım binlere kadar çıkar keseyi görürsün kimyasalı kafana bile takmaHayır 15 temmuz catlatma iğnesi oldum ayın 25inde beta verdim sonuc 1.58 3 gin donra ayın 28inde birdaha verdim sonuc 73 öıktı bugun tekrar verdim onun sonucu henuz cıkmadı
Yok aşko yapmadım dahaa pazar yada pazartesi yapçamda hamile gibi değilim sanki bilmiyorum 11. Güne girdk bakalımBüşraa test yaptın mı ayy içim içimi yiyor ama test yapamıyorum
Kız bu da soru mu ayyy hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah belirtilerin nelerdi
Kız bende ne adet belirtisi var ne hamilelik kafayı yicem ama iki üç gündür afedersin kabızım hayatta kabız olmam ben şok oldumYok aşko yapmadım dahaa pazar yada pazartesi yapçamda hamile gibi değilim sanki bilmiyorum 11. Güne girdk bakalım
ayyy harika bir haber bu maşallah, hamilesin tabi ki de. inşallah yükselişin güzel olur sağlıkla kucağına alırsınMerhaba bende 15 temmuz catlatma iğnesi oldum 9. Günü test yaptım 1.58 di 2 gün sonra gittiğimde beta hcg 73.8 çıktı hanilemiyim
Evet gecikme olmadan kan verdim 2 gun srayla arttı zaten bugunki sonucumda 170 cıktıayyy harika bir haber bu maşallah, hamilesin tabi ki de. inşallah yükselişin güzel olur sağlıkla kucağına alırsıngecikme olmadan mı kan vermiştin?
maşallah çok güzel artmış değerinEvet gecikme olmadan kan verdim 2 gun srayla arttı zaten bugunki sonucumda 170 cıktı
Tebrik ediyoruuummmm . mutlu bir gebelik geçirin bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet gecikme olmadan kan verdim 2 gun srayla arttı zaten bugunki sonucumda 170 cıktı
Yapmaya başyalabilirsin artık sen 12.güne girdinKız bende ne adet belirtisi var ne hamilelik kafayı yicem ama iki üç gündür afedersin kabızım hayatta kabız olmam ben şok oldum
14. Günü tekrarla belki yükselir umutsuzluğa kapılmaİğnenin 12.gününde testim negatif çıktı kanda da 0.5 çıktı ben bu ay elendim galibahayırlısı olsun diyelim
Teşekkür ederim14. Günü tekrarla belki yükselir umutsuzluğa kapılma
Sen ağrılara bakmadan ilişkiye devam et kimisi ayağa bile kalkamamış en belirgin özellik akıntı eger akıntın çok geldiği an bil ki çatlatıBen de 21 temmuzda 5. Günde doktora göründüm bana klomen verdi x2 kere 5 gün. 29 unda çağırdı. Yumurtalara baktı çok iyi dedi. Ovitrelle yazdı. Şükür ki aynı gün bulduk ve 13.00 te vuruldum. Ertesi günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi. 30 akşamı (dün) değerlendirdim. Bu sabah uyandığımda adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı vardı. Ne yapmalıyım çatlama ağrısı mı acaba. Bugün durup yarın mı değerlendireyim bugün de olmalı mı...![]()
Çok kişi duydum biliyor musun çünkü iğne en başta kanda hcg yükseltip genellikle 11. Ve 12 günlerde sıfırlayıp sonrasında yükseltmeye başlıyormuş sakın umudunu kaybetmeİğnenin 12.gününde testim negatif çıktı kanda da 0.5 çıktı ben bu ay elendim galibahayırlısı olsun diyelim
Korkuyorum belki yarını beklerimYapmaya başyalabilirsin artık sen 12.güne girdin
Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Akıntı henüz yok. Öyle yapayım olmazsa.Sen ağrılara bakmadan ilişkiye devam et kimisi ayağa bile kalkamamış en belirgin özellik akıntı eger akıntın çok geldiği an bil ki çatlatı