- 9 Nisan 2025
- 599
- 340
- 18
- Konu Sahibi Mystery275
-
Merhaba progrestron kac olmalı ben de iğne oldum 21.gün gidip progestron baktırcam
Canım adetin 23.günü gidilse olmuyor mu bakıorum randevu yok yaMerhaba,
Sağlıklı gebelik için progesteronun 10 ve üzeri olması gerekiyor
Benim geçen aylardaki değerlerim
20.1
17
40.3
38.6
Progesteron değeri yumurtlamanın sağlıklı olduğunu gösteriyor
Yüksek çıkması hamilelik anlamına gelmiyor
Canım adetin 23.günü gidilse olmuyor mu bakıorum randevu yok ya
Büşra naptin son durumlar nedirEvet yavrum chatgpy sordum 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşicek dedi yakın yani yarın olur inşalllaah teşekkür ederim bu arada cevabın için
Bu şekilde yavrum beklemedeyim bakalım geriye beklemek kalıyoBüşra naptin son durumlar nedir
23.15 pik olmuş ve sonra çatlamış değerlendirdin mi o günleri bundan sonra da bir gün ara ile öneriyorlar geneldeBu şekilde yavrum beklemedeyim bakalım geriye beklemek kalıyo
Çok değişik ya bidaha yapmıycam ovülasyon testi , 14. Günü değerlendirdim bide bugunü bilmiyorum artık tutarmı23.15 pik olmuş ve sonra çatlamış değerlendirdin mi o günleri bundan sonra da bir gün ara ile öneriyorlar genelde
Inşallah tutar yaÇok değişik ya bidaha yapmıycam ovülasyon testi , 14. Günü değerlendirdim bide bugunü bilmiyorum artık tutarmı
Umutsuz vakayım şuan chatgpt ye sordum 14. Gün pozitif dedi bende o günü değerlendirmiştim zaten bilmiyorum artıkInşallah tutar ya
Merhaba yalnızca yumurta takibiMerhaba aşılama mı oldunuz tedaviniz neydi ?
Yaptınmı test yavrumDeğişik hissediyorum canım. Reglim başlayacakmış gibi kasık ağrım oluyor ara ara onun dışında ne göğüs hassasiyetim var ne başka bir şey. Bir de geçtiğimiz günlerde belim çok ağrıyordu. Bakalım bir kaç güne anlarız, test yapasım da yok hiç.
Canım ben regl oldum 23’ündeYaptınmı test yavrum
Biraz ara ver istersen yoruldun sonuçta kolay değil çünkü , bende beklemedeyim ayın 9 u regl günüm bu ay ilaç sayesinde 32 günde oldum gününde geldi yani , 28 günde döngüme dönerse eğer ayın 5 i gibi olurum inşalllah 32 gün olarak devam etmezCanım ben regl oldum 23’ündesende vaziyetler nasıl?
İnşallah bebiş vardır da reglin gelmez canım. Ben yaş sebebiyle çok ara vermek istemiyorum, önümüzdeki hafta doktor randevum var tüp bebek için görüşeceğiz. yeni döngüyle başlarız kısmetse, bakalım inşallah kolaylıkla olur.Biraz ara ver istersen yoruldun sonuçta kolay değil çünkü , bende beklemedeyim ayın 9 u regl günüm bu ay ilaç sayesinde 32 günde oldum gününde geldi yani , 28 günde döngüme dönerse eğer ayın 5 i gibi olurum inşalllah 32 gün olarak devam etmez
Siz de benim gibi olmuşsunuz.. Ben de cuma günü ikinci aşılamamı yaptırıyorum, bu da negatif gelirse tüp bebeğe başlayacağız.İnşallah bebiş vardır da reglin gelmez canım. Ben yaş sebebiyle çok ara vermek istemiyorum, önümüzdeki hafta doktor randevum var tüp bebek için görüşeceğiz. yeni döngüyle başlarız kısmetse, bakalım inşallah kolaylıkla olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun, sizin aşılamanız tutar inşallahSiz de benim gibi olmuşsunuz.. Ben de cuma günü ikinci aşılamamı yaptırıyorum, bu da negatif gelirse tüp bebeğe başlayacağız.
Gerçekten mi ya. ah keşke :) bu ayı baya saldım ben, aşılamadan 2 gün sonra 2 hafta yurtdışı seyahatinde olacağım iş nedeniyle. yani tutarsa cidden şaşırırım :)Hakkınızda hayırlısı olsun, sizin aşılamanız tutar inşallahikinci aşılamada tutma olasılığı yükseliyor diyorlar
Ne güzel işte kafanız dağılır. Ben ilk aşılamada kendimi çok dinlemiştim tuttu mu tutmadı mı diye. Odağınızın başka yere kayacak olması güzel olmuş, iş için de olsa tadını çıkarınGerçekten mi ya. ah keşke :) bu ayı baya saldım ben, aşılamadan 2 gün sonra 2 hafta yurtdışı seyahatinde olacağım iş nedeniyle. yani tutarsa cidden şaşırırım :)
İnşallah ya teşekkür ederim <3 sizin kaç aşılama denemeniz oldu? bende çikolata kisti var o yuzden zor olur diye düşünüyor doktorNe güzel işte kafanız dağılır. Ben ilk aşılamada kendimi çok dinlemiştim tuttu mu tutmadı mı diye. Odağınızın başka yere kayacak olması güzel olmuş, iş için de olsa tadını çıkarındönüşte bize güzel haberler verirsiniz inşallah
Aşılama Temmuz ve Ağustos aylarında yapıldı yani iki kez. Biz ovitrelle’i çok zor bulmuştuk, bulduğumuzda da iki tane aldık o yüzden iki kere aşılama deneriz diye konuşmuştuk ta en başındanİnşallah ya teşekkür ederim <3 sizin kaç aşılama denemeniz oldu? bende çikolata kisti var o yuzden zor olur diye düşünüyor doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?