Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Merhaba progrestron kac olmalı ben de iğne oldum 21.gün gidip progestron baktırcam

Merhaba,
Sağlıklı gebelik için progesteronun 10 ve üzeri olması gerekiyor
Benim geçen aylardaki değerlerim
20.1
17
40.3
38.6
Progesteron değeri yumurtlamanın sağlıklı olduğunu gösteriyor
Yüksek çıkması hamilelik anlamına gelmiyor

Canım adetin 23.günü gidilse olmuyor mu bakıorum randevu yok ya

Canım ben regl oldum 23’ünde sende vaziyetler nasıl?
Biraz ara ver istersen yoruldun sonuçta kolay değil çünkü , bende beklemedeyim ayın 9 u regl günüm bu ay ilaç sayesinde 32 günde oldum gününde geldi yani , 28 günde döngüme dönerse eğer ayın 5 i gibi olurum inşalllah 32 gün olarak devam etmez

İnşallah bebiş vardır da reglin gelmez canım. Ben yaş sebebiyle çok ara vermek istemiyorum, önümüzdeki hafta doktor randevum var tüp bebek için görüşeceğiz. yeni döngüyle başlarız kısmetse, bakalım inşallah kolaylıkla olur.

Siz de benim gibi olmuşsunuz.. Ben de cuma günü ikinci aşılamamı yaptırıyorum, bu da negatif gelirse tüp bebeğe başlayacağız.

Hakkınızda hayırlısı olsun, sizin aşılamanız tutar inşallah ikinci aşılamada tutma olasılığı yükseliyor diyorlar
Gerçekten mi ya. ah keşke :) bu ayı baya saldım ben, aşılamadan 2 gün sonra 2 hafta yurtdışı seyahatinde olacağım iş nedeniyle. yani tutarsa cidden şaşırırım :)

Gerçekten mi ya. ah keşke :) bu ayı baya saldım ben, aşılamadan 2 gün sonra 2 hafta yurtdışı seyahatinde olacağım iş nedeniyle. yani tutarsa cidden şaşırırım :)
Ne güzel işte kafanız dağılır. Ben ilk aşılamada kendimi çok dinlemiştim tuttu mu tutmadı mı diye. Odağınızın başka yere kayacak olması güzel olmuş, iş için de olsa tadını çıkarın dönüşte bize güzel haberler verirsiniz inşallah

İnşallah ya teşekkür ederim <3 sizin kaç aşılama denemeniz oldu? bende çikolata kisti var o yuzden zor olur diye düşünüyor doktor

İnşallah ya teşekkür ederim <3 sizin kaç aşılama denemeniz oldu? bende çikolata kisti var o yuzden zor olur diye düşünüyor doktor
Aşılama Temmuz ve Ağustos aylarında yapıldı yani iki kez. Biz ovitrelle’i çok zor bulmuştuk, bulduğumuzda da iki tane aldık o yüzden iki kere aşılama deneriz diye konuşmuştuk ta en başından

Evet çikolata kisti için öyle diyorlar ama yine de fazla uzatmadan denemeye değer bence, aşılama çok basit bir prosedür çünkü hem maliyeti de tüp bebeğe kıyasla oldukça düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…