Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Yukarıyada atmıştım ovülasyon testimi dün ilişki oldu şansım artarmı acaba cevap verirseniz çok seviniriim

Merhaba progrestron kac olmalı ben de iğne oldum 21.gün gidip progestron baktırcam

Merhaba iğneden sonra ne zaman ağrılarınız başladı ya da akıntınız var mıydı

Merhaba canım ben de dün gittin 25 mm iğne hemen vurdum sen kacıncı gundesin benim iğneden sonraki ilk gunum ama hic belirtim yok dün iğneden önce akıntım cok fazla geldi yumurta akı gibiydi ama bu sabah yumurtlama testi yaptım pik seviyedeydi çatlamadı mı acaba aanlamadım yaa belirtin bişey var mı agrı hassasiyet ya da akıntı? İğneden sonra ne zaman basladı

Ben iğneden sonraki 9. Gündeyim canım iğneyi yaptığım gün ve sonraki gün yumurta akı akıntım geldi ama öyle kasık ağrım vs olmadı o yüzden çatladı mı emin olamadım ovülasyon testi iğneden sonra 3 gün de pik çıkınca devam etmedim yapmaya iğnenin etkisiyle uzun süre pik çıkıyormuş. Sana yumurtanın boyutuyla alakalı fazla büyük dedi mi doktor

Anladım canım benim de dün iğneden önce akıntım geldi bugun bişey yok .. evt keske daha erken gelseydin dedi ama yine kaybetcek bişeyimiz yok git hemen yine vur dedi ole vurdum ilişki saati vs önerdi işte suan 27. Saat oldu dediğin gibi ben de dündendir yapıorum pik çıkıor yarın baska bi drda randevu buldum gidip baktırcam kiste dönüşmüş mü eger dönüşmüşse vala iki üc aya kadr daha bişi yapmam olece akışına bırakır kisti soğan kürü vs yaparım umarım dönüşmemiştir çöktüm artık aglayarak yazıorum şuan (((

Gebelik testi hic yaptın mı

Kötü düşünme hiç bu süreçte hepimizin psikolojisi alt üst oluyor ama stres yapmamamız gerek ben doktora fazla büyümemiş mi dedim yok dedi ama güven vermedi bence fazla büyümüştü benim ilişki için kaç saat sonra dedi senin doktorun

Pazartesiye kadar yapmayı düşünmüyorum iğnenin etkisinden şuan yapsam bile yalancı pozitif çıkar ondan yapmadım
Bi kez de olsa yap canım hani bak senin vucudunda iğnenin etkisi var mı ben şahsen yapsam onun için yapcam bi kez en azından cunku sonra acaba hep mi negatifti diye sorgulamak istemiorum kendimi bi kez yapıp sonra artık regle bi kaç gün kala yaparım ha eger ki yarın bakarım kiste dönüşmemişse tabi

Biraz ara koycam istediğim doktorum 1bucuk daat uzaklıkta malesef hep gidip gelemiorum o yuzden bi kac ay akışına bırakcam yoruldum Allajım kendi bilir umarım nasip eder elimden geleni yaptım ben

Biraz ara koycam istediğim doktorum 1bucuk daat uzaklıkta malesef hep gidip gelemiorum o yuzden bi kac ay akışına bırakcam yoruldum Allajım kendi bilir umarım nasip eder elimden geleni yaptım ben
Bazen akışına bırakmak daha iyi oluyor zaten canım inşallah en doğru zamanda güzel haberleri alalım hepimiz

Çok ümidim olmadığı için yapmıyorum aslında kiste dönüşmemiştir inşallah seninki ben kontrol de ettirmedim bu ay olmazsa önümüzdeki ay direk aşılama düşünüyorum o da olmazsa artık tüp bebek çok yıprandım çünkü bu süreçte kayıplarım da var benim

Hayırlısı inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucagımızı boş bırakmasınher şeyin hayırlısı umarım güzel haberlerle buraya gelir de yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…