- Konu Sahibi Mystery275
-
Şaka gibi yumurtluyorum şuan dayine 32 günde adet olursan 18. gün civarında olur ovulasyon tatlım.
Çok anlamam ama yumurtlamış gibisin. 2 3 gün üst üstte yapın bence sonra da gün aşırı inşallah olurYukarıyada atmıştım ovülasyon testimi dün ilişki oldu şansım artarmı acaba cevap verirseniz çok seviniriim
Evet yavrum chatgpy sordum 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşicek dedi yakın yani yarın olur inşalllaah teşekkür ederim bu arada cevabın içinÇok anlamam ama yumurtlamış gibisin. 2 3 gün üst üstte yapın bence sonra da gün aşırı inşallah olur
Merhaba progrestron kac olmalı ben de iğne oldum 21.gün gidip progestron baktırcamKlomen, Femara ve Ovitrelle ile 4. denemem bu ay
İlk defa doktorum bana da bebek tutunsun diye Progestan verdi ama ben fitil olarak kullanmıyorum, içiyorum
Geçen ay regl günümde Predictor Early’de pozitif gördüm
Hemen kan verdim, negatif çıktı
Birkaç saat sonra da regl oldum
Kanamam 9 gün sürdü
Doktorum muhtemelen bebek oluştu ama sağlıklı bebek olmadığı için vücut onu attı dedi
Ben her ay döngünün 21. gününde kan verip progesteron baktırıyorum
Geçen ay 17 çıkmıştı
Bu ay tutunmaya yardımcı olması için Progestan içiyorum
Merhaba iğneden sonra ne zaman ağrılarınız başladı ya da akıntınız var mıydıKızlar ne yaptınız son durumlar ne hamiş olan yok mu aramızda benim iğnenin 9.ncu günü ama sanki hafiften kasık agrım var ama çok çok hafif bu adet için mi hazırlık yoksa bilemiyorum bilgisi olan var mı belirtileri değişenler
Ben de dün öğlen 3 gibiiğne vurdum ama hic agrım akıntım yok dahaHiç regl belirtim yok normalde önden belirtiler yaşardım oda yok , iğneyi vurulduğum günden beri ağrım olurdu normalde onlarda olmadı hafif kasık ağrım hariç ama
Merhaba canım ben de dün gittin 25 mm iğne hemen vurdum sen kacıncı gundesin benim iğneden sonraki ilk gunum ama hic belirtim yok dün iğneden önce akıntım cok fazla geldi yumurta akı gibiydi ama bu sabah yumurtlama testi yaptım pik seviyedeydi çatlamadı mı acaba aanlamadım yaa belirtin bişey var mı agrı hassasiyet ya da akıntı? İğneden sonra ne zaman basladıKızlar merhaba çatlatma iğnesi yaptığınızda yumurta boyutunuz kaç mm di acaba? Ben 5 gün letu kullandım günde 1 tane bugün kontrolde 1 yumurtam büyümüş 26mm çatlamak üzere gece 12 de iğneni yap dedi doktor ama çok büyümüş gibi geldi bana normal mi sizce
Ben iğneden sonraki 9. Gündeyim canım iğneyi yaptığım gün ve sonraki gün yumurta akı akıntım geldi ama öyle kasık ağrım vs olmadı o yüzden çatladı mı emin olamadım ovülasyon testi iğneden sonra 3 gün de pik çıkınca devam etmedim yapmaya iğnenin etkisiyle uzun süre pik çıkıyormuş. Sana yumurtanın boyutuyla alakalı fazla büyük dedi mi doktorMerhaba canım ben de dün gittin 25 mm iğne hemen vurdum sen kacıncı gundesin benim iğneden sonraki ilk gunum ama hic belirtim yok dün iğneden önce akıntım cok fazla geldi yumurta akı gibiydi ama bu sabah yumurtlama testi yaptım pik seviyedeydi çatlamadı mı acaba aanlamadım yaa belirtin bişey var mı agrı hassasiyet ya da akıntı? İğneden sonra ne zaman basladı
Anladım canım benim de dün iğneden önce akıntım geldi bugun bişey yok .. evt keske daha erken gelseydin dedi ama yine kaybetcek bişeyimiz yok git hemen yine vur dedi ole vurdum ilişki saati vs önerdi işte suan 27. Saat oldu dediğin gibi ben de dündendir yapıorum pik çıkıor yarın baska bi drda randevu buldum gidip baktırcam kiste dönüşmüş mü eger dönüşmüşse vala iki üc aya kadr daha bişi yapmam olece akışına bırakır kisti soğan kürü vs yaparım umarım dönüşmemiştir çöktüm artık aglayarak yazıorum şuanBen iğneden sonraki 9. Gündeyim canım iğneyi yaptığım gün ve sonraki gün yumurta akı akıntım geldi ama öyle kasık ağrım vs olmadı o yüzden çatladı mı emin olamadım ovülasyon testi iğneden sonra 3 gün de pik çıkınca devam etmedim yapmaya iğnenin etkisiyle uzun süre pik çıkıyormuş. Sana yumurtanın boyutuyla alakalı fazla büyük dedi mi doktor
Anladım canım benim de dün iğneden önce akıntım geldi bugun bişey yok .. evt keske daha erken gelseydin dedi ama yine kaybetcek bişeyimiz yok git hemen yine vur dedi ole vurdum ilişki saati vs önerdi işte suan 27. Saat oldu dediğin gibi ben de dündendir yapıorum pik çıkıor yarın baska bi drda randevu buldum gidip baktırcam kiste dönüşmüş mü eger dönüşmüşse vala iki üc aya kadr daha bişi yapmam olece akışına bırakır kisti soğan kürü vs yaparım umarım dönüşmemiştir çöktüm artık aglayarak yazıorum şuan(((
Gebelik testi hic yaptın mıBen iğneden sonraki 9. Gündeyim canım iğneyi yaptığım gün ve sonraki gün yumurta akı akıntım geldi ama öyle kasık ağrım vs olmadı o yüzden çatladı mı emin olamadım ovülasyon testi iğneden sonra 3 gün de pik çıkınca devam etmedim yapmaya iğnenin etkisiyle uzun süre pik çıkıyormuş. Sana yumurtanın boyutuyla alakalı fazla büyük dedi mi doktor
Kötü düşünme hiç bu süreçte hepimizin psikolojisi alt üst oluyor ama stres yapmamamız gerek ben doktora fazla büyümemiş mi dedim yok dedi ama güven vermedi bence fazla büyümüştü benim ilişki için kaç saat sonra dedi senin doktorunAnladım canım benim de dün iğneden önce akıntım geldi bugun bişey yok .. evt keske daha erken gelseydin dedi ama yine kaybetcek bişeyimiz yok git hemen yine vur dedi ole vurdum ilişki saati vs önerdi işte suan 27. Saat oldu dediğin gibi ben de dündendir yapıorum pik çıkıor yarın baska bi drda randevu buldum gidip baktırcam kiste dönüşmüş mü eger dönüşmüşse vala iki üc aya kadr daha bişi yapmam olece akışına bırakır kisti soğan kürü vs yaparım umarım dönüşmemiştir çöktüm artık aglayarak yazıorum şuan(((
Pazartesiye kadar yapmayı düşünmüyorum iğnenin etkisinden şuan yapsam bile yalancı pozitif çıkar ondan yapmadımGebelik testi hic yaptın mı
Bi kez de olsa yap canım hani bak senin vucudunda iğnenin etkisi var mı ben şahsen yapsam onun için yapcam bi kez en azından cunku sonra acaba hep mi negatifti diye sorgulamak istemiorum kendimi bi kez yapıp sonra artık regle bi kaç gün kala yaparım ha eger ki yarın bakarım kiste dönüşmemişse tabiPazartesiye kadar yapmayı düşünmüyorum iğnenin etkisinden şuan yapsam bile yalancı pozitif çıkar ondan yapmadım
Biraz ara koycam istediğim doktorum 1bucuk daat uzaklıkta malesef hep gidip gelemiorum o yuzden bi kac ay akışına bırakcam yoruldum Allajım kendi bilir umarım nasip eder elimden geleni yaptım benKötü düşünme hiç bu süreçte hepimizin psikolojisi alt üst oluyor ama stres yapmamamız gerek ben doktora fazla büyümemiş mi dedim yok dedi ama güven vermedi bence fazla büyümüştü benim ilişki için kaç saat sonra dedi senin doktorun
Bazen akışına bırakmak daha iyi oluyor zaten canım inşallah en doğru zamanda güzel haberleri alalım hepimizBiraz ara koycam istediğim doktorum 1bucuk daat uzaklıkta malesef hep gidip gelemiorum o yuzden bi kac ay akışına bırakcam yoruldum Allajım kendi bilir umarım nasip eder elimden geleni yaptım ben
Çok ümidim olmadığı için yapmıyorum aslında kiste dönüşmemiştir inşallah seninki ben kontrol de ettirmedim bu ay olmazsa önümüzdeki ay direk aşılama düşünüyorum o da olmazsa artık tüp bebek çok yıprandım çünkü bu süreçte kayıplarım da var benimBi kez de olsa yap canım hani bak senin vucudunda iğnenin etkisi var mı ben şahsen yapsam onun için yapcam bi kez en azından cunku sonra acaba hep mi negatifti diye sorgulamak istemiorum kendimi bi kez yapıp sonra artık regle bi kaç gün kala yaparım ha eger ki yarın bakarım kiste dönüşmemişse tabi
Hayırlısı inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucagımızı boş bırakmasınÇok ümidim olmadığı için yapmıyorum aslında kiste dönüşmemiştir inşallah seninki ben kontrol de ettirmedim bu ay olmazsa önümüzdeki ay direk aşılama düşünüyorum o da olmazsa artık tüp bebek çok yıprandım çünkü bu süreçte kayıplarım da var benim
Merhabas hayır eşimde bir problem yoktu polikistik over sendromum var benimGördüm hamileymişsiniz eş kaynaklı mıydı sorununuz acaba ?? Allah sağlıkla büyütsün inş
Merhaba aşılama mı oldunuz tedaviniz neydi ?Merhabas hayır eşimde bir problem yoktu polikistik over sendromum var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?