- 9 Nisan 2025
- 522
- 252
- 18
- Konu Sahibi Mystery275
-
Tamamdır çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin…
Kist müdahale gerektirecek büyüklükte değilmiş, ağrılar da dayanılabilir boyutta olduğu için çocuk istemini geri plana atmak istemediler. Endometriozis birden amh değerini düşürebilir dediler yaş faktöründen dolayı, 32 yaşındayım benBenim kistim 12 cm di cerrahi işlem gerekiyodu sol tarafımdaydı kist için ilaç vermedimi doktorunuz , valla bende geçen ay çok stresliydim şimdi stres diye bişey yok saldım artık
Regli gününde ve öncesinde yapılan testler hep pozitif çıkıyor kaç kere yanıldım onun yüzündenTestte negatif görüp sonradan pozitife dönen çok kişi var
Ben geçen ay regli günümde pozitif gördüm, sonra kanda negatif çıktı o yüzden idrar testlerine pek güvenmiyorum
Bebek yoksa bu hafta regli olursun canım ama inşallah olmazsın, bebiş vardır
Ay inşallah ya kimseye de bir şey diyemiyorum benim adetlerim hep düzenli hiç polikistik over olacağı aklıma gelmezdi sol yumurtalık tembel sağda kist var dedi iki kez kimyasal yaşadım ilk ay kisti erittik şimdi overitte vuruldum ama ertesi gün akıntım çok geldi çatladımı bilmiyorum ben letu kullandım ama yanlış kullanmışım günde iki tane olacağına bir tane kullanmama rağmen bir yumurtalığım 18 mm olmuştu ayın 5 inde adet günüm iğne vurulalı iki gün oldu bakalım umarım buradaki herkes umduğunu bulur Rabbim hayırlı nesiller nasip etsinamiinn. hayırlısı olsun ama cok da beklemeden olsun :))
Kist büyümesin diye dedim ben aman dikkat et ben ilk anlayamamıştım belirtide yoktu tedavi için gittiğimde anlaşıldıKist müdahale gerektirecek büyüklükte değilmiş, ağrılar da dayanılabilir boyutta olduğu için çocuk istemini geri plana atmak istemediler. Endometriozis birden amh değerini düşürebilir dediler yaş faktöründen dolayı, 32 yaşındayım ben
Doğru söylüyosunuz, bu kistler deli gibi bir şeymiş, aniden büyüye biliyormuş veya başka başka sonuçlar... Şimdi zaten tedavi sürecinde mecburen kontrol ediliyor, sonrasında tedavi süreci bitse bile yine sık sık kontrole giderim ben. Size de çok geçmiş olsun, umarım tekrar büyümesin.Kist büyümesin diye dedim ben aman dikkat et ben ilk anlayamamıştım belirtide yoktu tedavi için gittiğimde anlaşıldı
Allah her bebeğin doğacağı zamanı biliyor, bizim de vardır zamanımız.. Biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi allahın takdiri. Hayırlısı olsun, umudumuz hep diri olsun dua edelimAy inşallah ya kimseye de bir şey diyemiyorum benim adetlerim hep düzenli hiç polikistik over olacağı aklıma gelmezdi sol yumurtalık tembel sağda kist var dedi iki kez kimyasal yaşadım ilk ay kisti erittik şimdi overitte vuruldum ama ertesi gün akıntım çok geldi çatladımı bilmiyorum ben letu kullandım ama yanlış kullanmışım günde iki tane olacağına bir tane kullanmama rağmen bir yumurtalığım 18 mm olmuştu ayın 5 inde adet günüm iğne vurulalı iki gün oldu bakalım umarım buradaki herkes umduğunu bulur Rabbim hayırlı nesiller nasip etsin
Doğru söylüyosunuz, bu kistler deli gibi bir şeymiş, aniden büyüye biliyormuş veya başka başka sonuçlar... Şimdi zaten tedavi sürecinde mecburen kontrol ediliyor, sonrasında tedavi süreci bitse bile yine sık sık kontrole giderim ben. Size de çok geçmiş olsun, umarım tekrar büyümesin.
Allah her bebeğin doğacağı zamanı biliyor, bizim de vardır zamanımız.. Biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi allahın takdiri. Hayırlısı olsun, umudumuz hep diri olsun dua edelim
Kadın olmak çok zor valla , ben patoloji sonucundan çok korkmuştum oda allaha çok şükür temiz çıkmıştıDoğru söylüyosunuz, bu kistler deli gibi bir şeymiş, aniden büyüye biliyormuş veya başka başka sonuçlar... Şimdi zaten tedavi sürecinde mecburen kontrol ediliyor, sonrasında tedavi süreci bitse bile yine sık sık kontrole giderim ben. Size de çok geçmiş olsun, umarım tekrar büyümesin.
İlaç etkisinden galiba ben de aşılama sonrası kasık ağrısı, bel ağrısı vs çok değişik hissediyordum. Sanki böyle rahmimin içinde su dolu camdan bir balon varmış da dokunsalar parçalara ayrılacak gibi... Doktor bana progestan vermedi, ben yaşadıklarımı Ovitrelle'e bağladım. Dün bugün o hissiyat azaldı, şu an sadece bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var o da zaten progesteron yükselince olan şeyler.amin ya, inşallah pozitif olur diyorum tabi ben de yine de... dün test yaptım, negatif çıktı. aşılama sonrası progestan kullandım, geçen hafta inanılmaz stresli, gergin ve iştahlıydım. göğüs hassasiyeti, mesanede batma, kasıklarım gergindi filan, ama bu hafta fazla sakinim, sanki böyle bir süreçte değilim gibi. kasıklarımda gerginlik var bir tek.
Benzer belirtiler olmuş, Otrivelle etkisiymiş ben de sonradan araştırınca öyle düşündüm. Şükür geçti o hisler... Testi yarın yaptırıcam, sonucu paylaşırım sizinle deİlaç etkisinden galiba ben de aşılama sonrası kasık ağrısı, bel ağrısı vs çok değişik hissediyordum. Sanki böyle rahmimin içinde su dolu camdan bir balon varmış da dokunsalar parçalara ayrılacak gibi... Doktor bana progestan vermedi, ben yaşadıklarımı Ovitrelle'e bağladım. Dün bugün o hissiyat azaldı, şu an sadece bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var o da zaten progesteron yükselince olan şeyler.
Bugün test verecektin, güzel haberlerini bekliyoruz canım
ve sevgili B busra_45 aşılaman için tüm güzel enerjilerimi gönderiyorum, sorunsuz sıkıntısız hallolsun bitsin ve sonunda da bebek (ya da bebekler :) ) gelsin
Of evet çok zor gerçekten, fiziksel yıpranma ayrı, zihinsel apayrı... ve kadın hastalıklarında vücutta oluşan şeylerin etkisi herkeste çok farklı. Çok şükür temiz çıkmasına ben de sevindim. İnşallah en güzel zamanda sağlıkla bebişinize kavuşursunuz siz deKadın olmak çok zor valla , ben patoloji sonucundan çok korkmuştum oda allaha çok şükür temiz çıkmıştı
Teşekkür ederim inşallaah az önce bitti aşılamam artık beklemedeyiz allahım isteyen herkese nasip etsinOf evet çok zor gerçekten, fiziksel yıpranma ayrı, zihinsel apayrı... ve kadın hastalıklarında vücutta oluşan şeylerin etkisi herkeste çok farklı. Çok şükür temiz çıkmasına ben de sevindim. İnşallah en güzel zamanda sağlıkla bebişinize kavuşursunuz siz de
Gitmediniz mi doktora başka belirtiniz var mı bende 3 yumurta vardı 17 Temmuz da iğne yaptırdım pcos var bel ağrısı var biraz sadece başka hiçbir şey yok cumartesi doktora gidecem akıntı bile yokKızlar merhaba bende 17 temmuzda iğne yaptım 20mm bugün 5inci ağrılarım yeni başladı şiddetli bacak ağrısı ve bel ağrısı yorgunluk halsizlik acaba yumurta çatladimi
Teşekkür ederim , sizde inşallah pozitif sonuç alırsınız bende az önce oldum aşılamaİlaç etkisinden galiba ben de aşılama sonrası kasık ağrısı, bel ağrısı vs çok değişik hissediyordum. Sanki böyle rahmimin içinde su dolu camdan bir balon varmış da dokunsalar parçalara ayrılacak gibi... Doktor bana progestan vermedi, ben yaşadıklarımı Ovitrelle'e bağladım. Dün bugün o hissiyat azaldı, şu an sadece bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var o da zaten progesteron yükselince olan şeyler.
Bugün test verecektin, güzel haberlerini bekliyoruz canım
ve sevgili B busra_45 aşılaman için tüm güzel enerjilerimi gönderiyorum, sorunsuz sıkıntısız hallolsun bitsin ve sonunda da bebek (ya da bebekler :) ) gelsin
Çok teşekkürler, inşallah öyle olurTeşekkür ederim , sizde inşallah pozitif sonuç alırsınız bende az önce oldum aşılama
10 gün sonra yapabilirsin dedi çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş oluyor zaten o zaman duphaston falan verdi onu kullanıcam bide antibiyotikÇok teşekkürler, inşallah öyle olurHeyecan ve umut dolu iki haftalık bekleme sürecine hoş geldiniz Doktorunuz test için bir gün belirledi mi?
Ayy hadi hayırlı uğurlu olsunTeşekkür ederim inşallaah az önce bitti aşılamam artık beklemedeyiz allahım isteyen herkese nasip etsin
Ayy inşaalllaaahAyy hadi hayırlı uğurlu olsun2 hafta sonra pozitif sonuç haberinizi alırız inşallah hayırlısıyla ❤
Ben kendim istiycektim benim istememe kalmadan dokturum kendisi söylemiştiKızlar merhababu aşılama olayı tam olarak nasıl bir olay? Doktorunuzdan kendiniz mi istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?