- Konu Sahibi Mystery275
Peki süreç nasıl? Ve doktor neden önerdiBen kendim istiycektim benim istememe kalmadan dokturum kendisi söylemişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki süreç nasıl? Ve doktor neden önerdiBen kendim istiycektim benim istememe kalmadan dokturum kendisi söylemişti
Daha bugun oldum aşılama ben , ilk yumurta büyüttük femarayla adetimin 5. Günü içmeye başladım sabah akşam sonra iğne sonrada aşılama , çatlatma iğnesi denedik olmadı , sonrada aşılamaya geçmeye karar verdikPeki süreç nasıl? Ve doktor neden önerdi
Temmuz’da çatlatma iğnesi yapanlar olarak birbirimize destek olalım istedim. Ben 1 temmuz salı günü yaptırdım iğneyi. Bugün eğer iğne gününü saymazsam 9. Gün oluyor. Heyecanlıyım. 2 gündür ara ara olan akıntım var. Dün de 2 kez hafif baş dönmesi yaşadım. Yerleşme sürecindeymişim inşallah tutuyodur. Bu sabah da çok yağlı bir ciltle uyandım bir de yüzümde bi gecede 3-4 tane sivilce çıkmış.
Sizde durumlar nasıl? Belirti olan var mı?
Aşılama olduğu için mi 10. Gün yoksa normal iğne de de 10. Gün geçer mi10 gün sonra yapabilirsin dedi çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş oluyor zaten o zaman duphaston falan verdi onu kullanıcam bide antibiyotik
Yok aşılamadan sonra 10. Gün zaten iğneyide sayarsak onunla birlikte 13 gün yapıyor yani geçmiş olur etkisiAşılama olduğu için mi 10. Gün yoksa normal iğne de de 10. Gün geçer mi
İnşallah tutar güzel haberi alırsınDaha bugun oldum aşılama ben , ilk yumurta büyüttük femarayla adetimin 5. Günü içmeye başladım sabah akşam sonra iğne sonrada aşılama , çatlatma iğnesi denedik olmadı , sonrada aşılamaya geçmeye karar verdik
İnşallaah ilk aşılamam bakalım heyecan var birazİnşallah tutar güzel haberi alırsın![]()
Ben kendim yaptım karından göbek deliğinin iki parmak yanından yaptım ama kiloluysanız göbekte yağlanma fazlaysa koldan yapın diyorlarKızlar merhababu aşılama olayı tam olarak nasıl bir olay? Doktorunuzdan kendiniz mi istiyorsunuz
Polikistik var yumurta çatlamıyor dedi hatta çatlamadığı için kist oluyormuş sanırsam bu yüzden çatlatma iğnesi önerdi tabi öncesinde ilaçla yumurtayı büyüttük ama şöyle ki adetlerim hep düzenli gününden iki gün önce olurdu adet oluyordum ama yumurta çatlamıyorduPeki süreç nasıl? Ve doktor neden önerdi
Bende de yok sadece bel ağrısı doktor 12 gün sonra test yap dedi gitmeme gerek yok bence inşallah tutmuşturGitmediniz mi doktora başka belirtiniz var mı bende 3 yumurta vardı 17 Temmuz da iğne yaptırdım pcos var bel ağrısı var biraz sadece başka hiçbir şey yok cumartesi doktora gidecem akıntı bile yok
Bende de Pcos var ama ben de kiste dönen bi şey olmuyor çok şükür. Ben de belki isterim diye sormuştumPolikistik var yumurta çatlamıyor dedi hatta çatlamadığı için kist oluyormuş sanırsam bu yüzden çatlatma iğnesi önerdi tabi öncesinde ilaçla yumurtayı büyüttük ama şöyle ki adetlerim hep düzenli gününden iki gün önce olurdu adet oluyordum ama yumurta çatlamıyordu
Daha çok erken iğne etkisi hâlâ duruyor olabilir 14. Gün yap test yada adetiin geçmesini bekleBen de bu ay klomen kullandım 3 yumurta büyüdü 16,5 18,5 ve 20mm 17 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım 18-19-20 Temmuz değerlendirdik ama gün geçtikçe sanki olmamış gibi hissediyorum 10.gün kan vermeyi düşünüyorum erken mi olur?
Bugun test verdim iğnemim üzerine 9 gün geçti beta hcg 1.53Etkisi geçmiş demekki sonrasında tekrarladınız mı bende etki. Geçtimi dişe baktım 14 ü iğne dldum bugün test yaptım çizgi cıktı
Gün geçtikçe daha da artar inşallahBugun test verdim iğnemim üzerine 9 gün geçti beta hcg 1.53
Sol kasıgımdaki yumurta büyüdü sol kasıgımda kramp tarzı ağrı varGün geçtikçe daha da artar inşallahbenimde yarın iğneyle birlikte 12 bende vericem sizde ne gibi belirtiler vardı
İnşallah bebiş tutunuyordurSol kasıgımdaki yumurta büyüdü sol kasıgımda kramp tarzı ağrı var
Mikroçip aşılamamı olmuştunuz siz ?İnşallah bebiş tutunuyordur![]()
Kaçıncı gündesiniz şuanSol kasıgımdaki yumurta büyüdü sol kasıgımda kramp tarzı ağrı var