Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Temmuz’da çatlatma iğnesi yapanlar olarak birbirimize destek olalım istedim. Ben 1 temmuz salı günü yaptırdım iğneyi. Bugün eğer iğne gününü saymazsam 9. Gün oluyor. Heyecanlıyım. 2 gündür ara ara olan akıntım var. Dün de 2 kez hafif baş dönmesi yaşadım. Yerleşme sürecindeymişim inşallah tutuyodur. Bu sabah da çok yağlı bir ciltle uyandım bir de yüzümde bi gecede 3-4 tane sivilce çıkmış.
Sizde durumlar nasıl? Belirti olan var mı?

Daha bugun oldum aşılama ben , ilk yumurta büyüttük femarayla adetimin 5. Günü içmeye başladım sabah akşam sonra iğne sonrada aşılama , çatlatma iğnesi denedik olmadı , sonrada aşılamaya geçmeye karar verdik
İnşallah tutar güzel haberi alırsın ❤️🌸

Ben de bu ay klomen kullandım 3 yumurta büyüdü 16,5 18,5 ve 20mm 17 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım 18-19-20 Temmuz değerlendirdik ama gün geçtikçe sanki olmamış gibi hissediyorum 10.gün kan vermeyi düşünüyorum erken mi olur?

Kızlar benim anlamadığım bende hiç ağrı olmadı bel ağrısı çekmedim üç günü geçti acaba erken mi düşünmem için bilmiyorum gün geçtikçe strese giriyorum normalde adete yakın gögsüm şişer ağrır hiçbiri olmadı bende şu an hiçbir etki yok anlamadım

Peki süreç nasıl? Ve doktor neden önerdi
Polikistik var yumurta çatlamıyor dedi hatta çatlamadığı için kist oluyormuş sanırsam bu yüzden çatlatma iğnesi önerdi tabi öncesinde ilaçla yumurtayı büyüttük ama şöyle ki adetlerim hep düzenli gününden iki gün önce olurdu adet oluyordum ama yumurta çatlamıyordu

Gitmediniz mi doktora başka belirtiniz var mı bende 3 yumurta vardı 17 Temmuz da iğne yaptırdım pcos var bel ağrısı var biraz sadece başka hiçbir şey yok cumartesi doktora gidecem akıntı bile yok
Bende de yok sadece bel ağrısı doktor 12 gün sonra test yap dedi gitmeme gerek yok bence inşallah tutmuştur

Polikistik var yumurta çatlamıyor dedi hatta çatlamadığı için kist oluyormuş sanırsam bu yüzden çatlatma iğnesi önerdi tabi öncesinde ilaçla yumurtayı büyüttük ama şöyle ki adetlerim hep düzenli gününden iki gün önce olurdu adet oluyordum ama yumurta çatlamıyordu
Bende de Pcos var ama ben de kiste dönen bi şey olmuyor çok şükür. Ben de belki isterim diye sormuştum

Ben de bu ay klomen kullandım 3 yumurta büyüdü 16,5 18,5 ve 20mm 17 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım 18-19-20 Temmuz değerlendirdik ama gün geçtikçe sanki olmamış gibi hissediyorum 10.gün kan vermeyi düşünüyorum erken mi olur?
Daha çok erken iğne etkisi hâlâ duruyor olabilir 14. Gün yap test yada adetiin geçmesini bekle

Back
X