Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Bugun test verdim iğnemim üzerine 9 gün geçti beta hcg 1.53
Benim de pazartesi(13.gün) kan verdim beta 2.0 cıkmıstı hala regl olmadım 8temmuz catlatmadan itibaren 16.günüm normalde küçüktür işareti falan olurdu başında 0lı değerlerde cıkardı negatifkennbunay şaşırttı iğne etkisi mi diyorum kendi kendime

Benim de pazartesi(13.gün) kan verdim beta 2.0 cıkmıstı hala regl olmadım 8temmuz catlatmadan itibaren 16.günüm normalde küçüktür işareti falan olurdu başında 0lı değerlerde cıkardı negatifkennbunay şaşırttı iğne etkisi mi diyorum kendi kendime
Testi ne zaman tekrarlayacaksınız bugün 10. Gbüm 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum sabretmek cok zor

Mikroçip aşılamamı olmuştunuz siz ?
3 ay talviye tedavisi aldım kilo verdim tek sıkıntım kendi kendime yumurtamın buyuyup catlamıyor olusu hsg temiz eşimin tahlilleri temiz adetlerim düzene girdi ama o süreçtede olmadı ovulasyon testini doktorum onermedi belki 2 ayda bir yumurtluyosundur dedi bu ay femarayla yumurtamı buyuttuk sol tarafımda toplam 20mm yumurta olustu doktorum 14 temmuz vurmam için OVİTRELLE verdi o gun iğneyi bulamadık farklı sehire git gel derken 15 temmuz salı gunu sabah 11 de GONAPEPTLY çarlatma iğnesini oldum öncesinde 3 gün boyunca ilişki önermişti iğneden sonra ilk 36 saat iliski olmadı sonra gün aşırı oldu suan 10. Gundeyim özet olarak femarayla yumurta takibi yapıp iğneyle catlattık ama sonra catladımı catlamadımı diye cagırmadı 15 gun sonra beta hcgni isteriz demişti ben dayanamayıp 9x günde yaptım sonuc 1.58 haftaya 1 hafta geçtikten sonra tekrar gideceğim

3 ay talviye tedavisi aldım kilo verdim tek sıkıntım kendi kendime yumurtamın buyuyup catlamıyor olusu hsg temiz eşimin tahlilleri temiz adetlerim düzene girdi ama o süreçtede olmadı ovulasyon testini doktorum onermedi belki 2 ayda bir yumurtluyosundur dedi bu ay femarayla yumurtamı buyuttuk sol tarafımda toplam 20mm yumurta olustu doktorum 14 temmuz vurmam için OVİTRELLE verdi o gun iğneyi bulamadık farklı sehire git gel derken 15 temmuz salı gunu sabah 11 de GONAPEPTLY çarlatma iğnesini oldum öncesinde 3 gün boyunca ilişki önermişti iğneden sonra ilk 36 saat iliski olmadı sonra gün aşırı oldu suan 10. Gundeyim özet olarak femarayla yumurta takibi yapıp iğneyle catlattık ama sonra catladımı catlamadımı diye cagırmadı 15 gun sonra beta hcgni isteriz demişti ben dayanamayıp 9x günde yaptım sonuc 1.58 haftaya 1 hafta geçtikten sonra tekrar gideceğim
Doktorunuz çatlayıp çatlamadığonı kontrol etmesi gerekiyordu

kızlar merhaba. benim 11 Temmuz'da aşılama işlemim yapılmıştı, dün test yaptırdım negatif çıktı, zaten bugün de regl oldum. tekrar aşılama için reglin 2.günü gelmemi söylemişti doktorum ama cumartesi çalışmıyorlar. bu durumda reglin 4.günü gidebileceğim en erken. Hiç böyle bir şey tecrübe eden oldu mu aranızda? 4.gün tedaviye başlanabiliyor mu yoksa sonraki aya mı kalacak?

Geçen seferki tedavinde ne zaman başlamışlardı ilaca? Bildiğim kadarıyla adet başlayınca görmek istemesinin sebebi yumurtalıklarda tedaviye engel olabilecek bir kist var mı yok mu onu görüp öyle ilaca başlamak. Beni de bu ay reglimin ilk günü çağırmıştı, regl öncesi lekelenmelerim olduğu için lekelenme de adetten sayılır mı bilmediğimden gitmiştim muayene edince daha reglin başlamamış ama yumurtalıklarda sıkıntı yok ilacını yazayım reglin başlayınca 5. günde ilacı kullanmaya başla demişti.

Bu tip tedaviler çok kişiye özel oluyor, fırsatınız varsa bugün gidin, olmazsa pazartesi gidersiniz ama ben yeni tedavinin sırf bu sebepten öteki aya kalacağını sanmıyorum. M Mugeeeeeee

Geçen seferki tedavinde ne zaman başlamışlardı ilaca? Bildiğim kadarıyla adetli görmek istemesinin sebebi yumurtalıklarda tedaviye engel olabilecek bir kist var mı yok mu onu görüp öyle ilaca başlamak. Beni de bu ay reglimin ilk günü çağırmıştı, regl öncesi lekelenmelerim olduğu için lekelenme de adetten sayılır mı bilmediğimden gitmiştim muayene edince daha reglin başlamamış ama yumurtalıklarda sıkıntı yok ilacını yazayım reglin başlayınca 5. günde ilacı kullanmaya başla demişti.

Bu tip tedaviler çok kişiye özel oluyor, fırsatınız varsa bugün gidin, olmazsa pazartesi gidersiniz ama ben yeni tedavinin sırf bu sebepten öteki aya kalacağını sanmıyorum. M Mugeeeeeee
teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. şimdi hemşireye ulaşabildim, şöyle söyledi. ilk aşılama olmadığı için ve ilaç kullanmayı hemen kestiğim için 4.gün de gelebilirsiniz aşılamada sorun olmuyor dedi. ilk aşılamada yumurtalıklarda sorun olup olmadığına baktıkları için daha önemli demek ki tedaviye başlama günü, bilemedim. hiç aklıma gelmeyen bir sorundu adetin ilk gününün cumaya denk gelmesi :)

teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. şimdi hemşireye ulaşabildim, şöyle söyledi. ilk aşılama olmadığı için ve ilaç kullanmayı hemen kestiğim için 4.gün de gelebilirsiniz aşılamada sorun olmuyor dedi. ilk aşılamada yumurtalıklarda sorun olup olmadığına baktıkları için daha önemli demek ki tedaviye başlama günü, bilemedim. hiç aklıma gelmeyen bir sorundu adetin ilk gününün cumaya denk gelmesi :)
Ne ince ayrıntılarla uğraşıyoruz değil mi :') Hadi bakalım, yeni döngü, yeni umutlar bu seferki kolaylıkla pozitif sonuçlansın inşallah :dua:

kızlar merhaba. benim 11 Temmuz'da aşılama işlemim yapılmıştı, dün test yaptırdım negatif çıktı, zaten bugün de regl oldum. tekrar aşılama için reglin 2.günü gelmemi söylemişti doktorum ama cumartesi çalışmıyorlar. bu durumda reglin 4.günü gidebileceğim en erken. Hiç böyle bir şey tecrübe eden oldu mu aranızda? 4.gün tedaviye başlanabiliyor mu yoksa sonraki aya mı kalacak?
Gidebilirsin ben hep öyle gidiyorum bi sorun olmuyor mesela femarayada zaten 5. Gün başlıyordum

Bende de yok sadece bel ağrısı doktor 12 gün sonra test yap dedi gitmeme gerek yok bence inşallah tutmuştu

Bende de yok sadece bel ağrısı doktor 12 gün sonra test yap dedi gitmeme gerek yok bence inşallah tutmuştur
Çatlatma iğnesinin 10.günü sabah test yaptım silik çıktı doktora gittim hemen rahim kalınlığın 14 iyi gebelik oluşabilir ama görünmez daha erken dedi üç yumurta vardı çatlamış hepsi dedi pazartesi kan verecem siz ne yaptınız

Merhaba, ben de 18 temmuz akşamı ovitrelle vuruldum ilk defa. Henüz daha erken ama dayanamadım testte 2. çizgiyi takip ediyorum. İkinci çizgi soluk bir şekilde var, ovitrelle etkisi sanırım ama koyulaşıyor mu ben mi öyle algılıyorum emin olamadım.

Eklentiler

• IMG_1923.webp
    IMG_1923.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 40
Evet inşallah 14. Güne pozitifi görürüm 🙏🏻😇 benim iğne etkisi çabuk geçti canım 14 Temmuz gecesi iğne olmuştum 23’ü sabah test yaptığımda geçmişti. Kişiden kişiye değişebiliyormuş vücuttan atılma süresi.
Valla yavrum bende 12. Güne kadar iğne etkisinin durduğunu biliyorum o yüzden hiç test yapmıyorum 😍

Back
X