Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Maşallah 🧿 3. Etabıda geçtiniz, darısı bize 😇 Benimde hesabıma göre 6+2 de çağırdılar. Çok erken duyulmaz diye düşünmüştüm. İnşallah benimkide güçlüdür duyarız bizde🤗
Bende duyulmaz diye düşünmüştüm 4+5 de kese için gitmiştim keseyi gördük bebek daha yok 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi gittik şükür kalp atışını da duyduk

Selamlar umarım her şey güzel gider ve transferini sorunsuz gerçekleştirirler.
Yumurta takibi yaparken benım rahim kalınlaşmasıyla alakalı problemim olmazdı 10,5 ulaşıyordu. ama geçen sene transfer olmadan önce lucrin vuruldum. rutin kontrole gittiğimde reglin 7.günü 6,5 mm di bende şaşırdım hocam az değil mi normalde sizde biliyorsunuz benım rahim duvarım güzel kalınlaşıyordu diye sordum nedenini. Doktorum lucrin sebepli olduğunu söylemişti ve geçen sene yine transfer zamanıma kadar estrofemle kalınlaştı yine sıkıntı çekmedim
Bu seneki transferimde de lucrin vuruldum ve kalınlaşmadan tedirgin olduğum için nar suyu içtim. ilk 5 gün nar suyu kullandım o kadar fayda etti ki. Adetimin 7.günü 8,5 olmuştu.ben daha fazla içmiyim dedim hatta, yeterliydi. kalan 10-12 günde de zaten 10 mm geçer diye düşündüm içmedim.
Ben nar suyuna bağlıyorum günde 2 bardak içtim. Sizde de işe yarar belki
Not: doktor estrofemi adetin 2.günü başlattığı için nar suyunuda 2. Gün içmeye başladım
Merhabalar belki alakasız olacak ama bana göre post bulamadım adetimin 3 gününde rahim kalınlığı 6mm idi 5 günü 11 mm 12 gününde 15mm idi ilaçsız estrofem kullanmadan gittiğim tüp Bebek doktorumun yönlendirdiği doktor transfer iptal dedi histereskopi dedi benim tüp Bebek doktorum sorun yok dedi ama o ay transferimi iptal ettiler bu ay ise gene aynı senaryo ama transfer yapalım deniliyo hem rahim kalint deniliyo hem estrofem başlansin transfer yapacaz deniliyo beni aydınlatacak biri var
mı ?

Hay Allah😔
Benim ilk transferim negatif olduğunda doktorum dedi ki
Sağlıksız embriyolar kendini eliiyor böyle düşünelim Allah'tan hayırlısı.
İkinci transferinde daha bu hafta oldum bakalaim nolacak
İlk transferinizle ikinci transferiniz arasında kaç regl geçti

Bende duyulmaz diye düşünmüştüm 4+5 de kese için gitmiştim keseyi gördük bebek daha yok 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi gittik şükür kalp atışını da duyduk

Ne zaman pozitif sonuc almıştın canım ben de cumartesi gidicem duyar mıyım merak ediyorum geçen c tesi sonucu öğrenmiştim

Merhabalar belki alakasız olacak ama bana göre post bulamadım adetimin 3 gününde rahim kalınlığı 6mm idi 5 günü 11 mm 12 gününde 15mm idi ilaçsız estrofem kullanmadan gittiğim tüp Bebek doktorumun yönlendirdiği doktor transfer iptal dedi histereskopi dedi benim tüp Bebek doktorum sorun yok dedi ama o ay transferimi iptal ettiler bu ay ise gene aynı senaryo ama transfer yapalım deniliyo hem rahim kalint deniliyo hem estrofem başlansin transfer yapacaz deniliyo beni aydınlatacak biri var
mı ?

Belli bir kalınlıkta ise transfer yapıyorlar öncesi de estrofem kullandırıyorlar istedikleri gibi kalınlaşsın diye.Basında kalın diye mi vermediler acbaa öyle ise transferi neden iptal ettiler anlamadım açıkçası.Ya da bu kez ilaç verip direk transfer edecekler.

Belli bir kalınlıkta ise transfer yapıyorlar öncesi de estrofem kullandırıyorlar istedikleri gibi kalınlaşsın diye.Basında kalın diye mi vermediler acbaa öyle ise transferi neden iptal ettiler anlamadım açıkçası.Ya da bu kez ilaç verip direk transfer edecekler.
Başından kalint diye iptal ettiler ama.sonucta rahim incelmedi ki gene kalint transfere kadar o rahim belki 30 ml olacak bende anlamadım ki

mı ?
Histereskopi yapıldığı halde mi kalınlaşma oluyor. Doktorunuz takibinizi yapıp doğru kararı vermiştir eminim
Lucrin depotlu protokol uygulayın. Ben 3.75 lik iğne vuruldum transferim negatif oldu ama sonra ay bile yumurtlamadım ilaç etkisi devam ediyor yani
Lucrin hem folikul baskılıyor hem rahim duvarı zor toplanıyor
Malum doktorlar vucudumuzu hackliyor. Belki lucrin sizin kalınlaşmanıza çare olur

Back
X