Temmuz 2025 transferi 6.gün idrar testi

tucito

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
21
12
8
32
Merhaba anneler ve sevgili anne adayları,
26.07.2025 tarihinde 2 embriyo 5. Gün transferi oldum.
31.07.2025 first test markalı test ile dün akşam idrar testi yaptım fakat negatifti.
01.08.2025 tarihinde ( transfer hariç 6.gün) yani bugün yaptım ve ekli şekilde çıktı. Fikirlerinizi alabilir miyimm?
Daha önce bir tanesi 8. Haftalık kalbi duran, diğeri de kimyasal olan doğal yolla 2 adet gebelik geçirdim.

Eklentiler

• IMG_0138.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 364
  • IMG_0139.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 323
  • IMG_0137.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 362
inşallah hamilesiniz fakat yaptığınız test erken gebelik testi bile değil ben 300 küsür betayla transferin 13 14. Günü kaset test yapmıştım hayalet çizgi çıktı o da zorla.kaldı ki 6. Gün kaset test yapmışsınız erken gebelikte bile çıkmayabilir 6. Günde. O yüzden bence en azından 8 9. Günü bekleyin eğer dayanamayacak gibi değilsiniz kan testi yapın

Bir de kayıplarınıza bir neden bulabildiler mi ?

Fotograflarda cok silik şekilde bir cizgi bar gibi görüyorum ben fotograflarla oynamayı bilmediğim için size sormak istedim eşim varikoseldi ameliyar oldu 2023 ocakta ama tekrar nüksetmiş. Sanırım düzgün spermle eşleşmedi

Canım merhaba ben de transferimin 4.gunundeyim beklemek çok zor ama bence çook erken yapmışsın, bugün kanda baktır istersen.Ben önceki transferimin 8 gününde idrar tarstinde silik cizgi gördüm kan verdigimde beta 30 çıkmıştı oglum şuan büyüdü bile maşallah, darisi basiniza inşallah

Amin inşallahh cumartesi 7.gündü. Predictor early ile test yaptım yine silik çıktı. Dayanamadım gittim test verdim

Eklentiler

• 0777CF39-11D8-4C15-9A6C-8DD1A2C22B53.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 314
Haber verin muhakkak. Ben simdi yine dayanamdım yaptırdım 1 saate cıkıcakmıs sonuçlar

Haber verin muhakkak. Ben simdi yine dayanamdım yaptırdım 1 saate cıkıcakmıs sonuçlar
Allahım inşallah çok güzel değerler çıkar sizde haber edin olur mu yorumla kısmından yazın ama bana bildirim gelmiyor siz yazınca

Belirtin var mıydı canım Allah bağıslasın ben de geçen salı oldum kasık ağrısı dısında bir şey yok herkes göğüs hassasiyeti yazmış negatif olacak heralde göğüs ağrısı hiç yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…