Canım benim çok ama çok sevindim Rabbim kucagında göstersin inşallah378 çıktı canım benim de elhamdulillah
Nasıl iyi mi değer şu an çok değişiğim ilk defa pozitif gördümCanım benim çok ama çok sevindim Rabbim kucagında göstersin inşallah
Allah razi olsun canım Amin. Belirtilerim adet olcakmiş gibi kasik agrisiydi sadece.Ama belirtileri çok umursama bence çünkü bazi gebelerde başta hiç belirti olmayabiliyor.Sonradan çıkıyor belki senin de öyledir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah ikimiz de muradimiza ereriz.Belirtin var mıydı canım Allah bağıslasın ben de geçen salı oldum kasık ağrısı dısında bir şey yok herkes göğüs hassasiyeti yazmış negatif olacak heralde göğüs ağrısı hiç yok çünkü
Kızlar benim de hiç belirtilim yok tek belirtim göğüslerim..savaşta kesip düşmana fırlatıp 3-5 düşman yenicek kadar ağırlar, Seyit Onbaşı yeniden tarihe geçerAllah razi olsun canım Amin. Belirtilerim adet olcakmiş gibi kasik agrisiydi sadece.Ama belirtileri çok umursama bence çünkü bazi gebelerde başta hiç belirti olmayabiliyor.Sonradan çıkıyor belki senin de öyledir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah ikimiz de muradimiza ereriz.
Göğüs ağrısı bir Kriter değil sonuçta birçok insanın psikolojik Bunlar transfer yaptırdıktan sonra tüp bebekte herkes karnım ağrıdı Hamile miyim göğsüm ağrıdı Hamile miyim Bunların çoğu psikolojik bu tarz belirtilerin çoğu 3 haftadan sonra oluyor zaten orada yazıyorlar sürekli göğsüm şişti göğsüm ağrıdı karnım battı sırtım ağrıdı Bunların çoğu bana göre psikolojik şeyler 3 haftadan önce çoğu insanda belirti bile olmuyor o yüzden boşu boşuna moralinizi bozmayın Buradaki insanların yazısına bakarakBelirtin var mıydı canım Allah bağıslasın ben de geçen salı oldum kasık ağrısı dısında bir şey yok herkes göğüs hassasiyeti yazmış negatif olacak heralde göğüs ağrısı hiç yok çünkü
Bende 9.gündeyim idrar testi yaptım kaset olandan negatif gördüm,mesajınız içime su serpti biraz umarım 13 ağustosta kanda pozitif olurinşallah hamilesiniz fakat yaptığınız test erken gebelik testi bile değil ben 300 küsür betayla transferin 13 14. Günü kaset test yapmıştım hayalet çizgi çıktı o da zorla.kaldı ki 6. Gün kaset test yapmışsınız erken gebelikte bile çıkmayabilir 6. Günde. O yüzden bence en azından 8 9. Günü bekleyin eğer dayanamayacak gibi değilsiniz kan testi yapın
Canım ben 9. Gün kan vererek öğrendim eğer kaset test yapsaydım benimde negatif çıkardı canını hiç sıkma bir dahada kaset test yapma inşallah bebeğin seninledir.Bende 9.gündeyim idrar testi yaptım kaset olandan negatif gördüm,mesajınız içime su serpti biraz umarım 13 ağustosta kanda pozitif olur
Ay inşallah insallah,Allah sizden bin kere razı olsun,Bu yol o kadar stresli bir yolmuş ki dilerim hepimizin gönlünde ne muradı varsa versin Rabbim,kimseyi evlat özlemiyle sınamasın,dilerim sizinde bebisiniz sağlıklı uzun ömürlü musmutlu olsun:)Canım ben 9. Gün kan vererek öğrendim eğer kaset test yapsaydım benimde negatif çıkardı canını hiç sıkma bir dahada kaset test yapma inşallah bebeğin seninledir.
Gözlerimi doldurdunAy inşallah insallah,Allah sizden bin kere razı olsun,Bu yol o kadar stresli bir yolmuş ki dilerim hepimizin gönlünde ne muradı varsa versin Rabbim,kimseyi evlat özlemiyle sınamasın,dilerim sizinde bebisiniz sağlıklı uzun ömürlü musmutlu olsun:)
Ya kızlar ben hic kendimi gebe gibi hissetmiyorumm sizde nssıl belirtiler varGözlerimi doldurdunbin kere amin. Allah senden de razı olsun. Rabbim bu yolda kimseyi üzmesin bir kere kendime dua ediyorsam dönüp 3 kere sizlerede dua ediyorum. O kadar zor ki yaşayan anlar. Rabbim yar ve yardımcımız olsun onun gücü her şeye yeter ol desin olsun İnsalalh
göğüslerim çok büyüdü ve halkalandı damarlandı belim sırtım agırıyor hala ara sıra kasıklarım agırıyor ve halsizlik yorgunluk var sen kaçıncı haftandasınYa kızlar ben hic kendimi gebe gibi hissetmiyorumm sizde nssıl belirtiler var
Kesinlikle öyle,insallah sizler gibi bende hayırlı haberi alırım çarşamba günüü,Ya Hafız esmasını okumak çok hayırlı imiş,Allah im bebeğimi Hıfz eyle koru,karnımda sağlıkla büyüt ve kucağıma almayı nasip eyle diye:)Gözlerimi doldurdunbin kere amin. Allah senden de razı olsun. Rabbim bu yolda kimseyi üzmesin bir kere kendime dua ediyorsam dönüp 3 kere sizlerede dua ediyorum. O kadar zor ki yaşayan anlar. Rabbim yar ve yardımcımız olsun onun gücü her şeye yeter ol desin olsun İnsalalh
Aynen bi de ben sürekli Ya Musavvir Ya Şafi ismini okumuştum. Transfer esnasında daKesinlikle öyle,insallah sizler gibi bende hayırlı haberi alırım çarşamba günüü,Ya Hafız esmasını okumak çok hayırlı imiş,Allah im bebeğimi Hıfz eyle koru,karnımda sağlıkla büyüt ve kucağıma almayı nasip eyle diye:)
AminnnnnAynen bi de ben sürekli Ya Musavvir Ya Şafi ismini okumuştum. Transfer esnasında daRabbim Meryem suresinin yüzü suyu hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı
Aminn aminn,banada yer verin dualarınızda,l lutfen,çarşamba kan vericem insallah guzel haber alırım.Aynen bi de ben sürekli Ya Musavvir Ya Şafi ismini okumuştum. Transfer esnasında daRabbim Meryem suresinin yüzü suyu hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı
Aminnn inşallah bizi de haberdar edin dualarımız sizinleAminn aminn,banada yer verin dualarınızda,l lutfen,çarşamba kan vericem insallah guzel haber alırım.
Aminn,etmez miyim ederim tabiki,Rabbim cümlesine hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallahAminnn inşallah bizi de haberdar edin dualarımız sizinleAllah kucagınızı tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bir bebeyle doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?