Temmuz 2025 transferi 6.gün idrar testi

Ben 36 nın yukarısını pek göremedim normal gebe kaldıgımda ama su an icin iyi bence daha 10. Gündesin. Bana çift embriyo transfer edildi sana tek mi kuzum?

Çok sevindim hadi hayirli olsun sağlicakla kucaginiza alirsiniz inşallah .belki de ikizdir ne dersin beta yüksek maşallah bence ikisi de tutmuş gibi.Benim belirtilerim kasik agrisi ve bel ağrısı şimdilik bu kadar 5.günümdeyim inşallah sımsıkı tutunur bebislerimiz amiin:)

Allah razi olsun canım Amin. Belirtilerim adet olcakmiş gibi kasik agrisiydi sadece.Ama belirtileri çok umursama bence çünkü bazi gebelerde başta hiç belirti olmayabiliyor.Sonradan çıkıyor belki senin de öyledir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah ikimiz de muradimiza ereriz.

Kızlar benim de hiç belirtilim yok tek belirtim göğüslerim..savaşta kesip düşmana fırlatıp 3-5 düşman yenicek kadar ağırlar, Seyit Onbaşı yeniden tarihe geçer

Göğüs ağrısı bir Kriter değil sonuçta birçok insanın psikolojik Bunlar transfer yaptırdıktan sonra tüp bebekte herkes karnım ağrıdı Hamile miyim göğsüm ağrıdı Hamile miyim Bunların çoğu psikolojik bu tarz belirtilerin çoğu 3 haftadan sonra oluyor zaten orada yazıyorlar sürekli göğsüm şişti göğsüm ağrıdı karnım battı sırtım ağrıdı Bunların çoğu bana göre psikolojik şeyler 3 haftadan önce çoğu insanda belirti bile olmuyor o yüzden boşu boşuna moralinizi bozmayın Buradaki insanların yazısına bakarak

Bende 9.gündeyim idrar testi yaptım kaset olandan negatif gördüm,mesajınız içime su serpti biraz umarım 13 ağustosta kanda pozitif olur

Bende 9.gündeyim idrar testi yaptım kaset olandan negatif gördüm,mesajınız içime su serpti biraz umarım 13 ağustosta kanda pozitif olur
Canım ben 9. Gün kan vererek öğrendim eğer kaset test yapsaydım benimde negatif çıkardı canını hiç sıkma bir dahada kaset test yapma inşallah bebeğin seninledir.

Canım ben 9. Gün kan vererek öğrendim eğer kaset test yapsaydım benimde negatif çıkardı canını hiç sıkma bir dahada kaset test yapma inşallah bebeğin seninledir.
Ay inşallah insallah,Allah sizden bin kere razı olsun,Bu yol o kadar stresli bir yolmuş ki dilerim hepimizin gönlünde ne muradı varsa versin Rabbim,kimseyi evlat özlemiyle sınamasın,dilerim sizinde bebisiniz sağlıklı uzun ömürlü musmutlu olsun:)

Gözlerimi doldurdun bin kere amin. Allah senden de razı olsun. Rabbim bu yolda kimseyi üzmesin bir kere kendime dua ediyorsam dönüp 3 kere sizlerede dua ediyorum. O kadar zor ki yaşayan anlar. Rabbim yar ve yardımcımız olsun onun gücü her şeye yeter ol desin olsun İnsalalh

Ya kızlar ben hic kendimi gebe gibi hissetmiyorumm sizde nssıl belirtiler var

Transfer 26 Temmuzda oldu, kaçıncı haftada olduğumu bilmiyorum. Kese kontrolu 19unda Allah nasip ederse. Benim bi tek göğüslerim inanılmaz şiş, kasık aprım da anca ani hareket yapınca çekilme gibi oluyor

Kesinlikle öyle,insallah sizler gibi bende hayırlı haberi alırım çarşamba günüü,Ya Hafız esmasını okumak çok hayırlı imiş,Allah im bebeğimi Hıfz eyle koru,karnımda sağlıkla büyüt ve kucağıma almayı nasip eyle diye:)

Aynen bi de ben sürekli Ya Musavvir Ya Şafi ismini okumuştum. Transfer esnasında da Rabbim Meryem suresinin yüzü suyu hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı

Aynen bi de ben sürekli Ya Musavvir Ya Şafi ismini okumuştum. Transfer esnasında da Rabbim Meryem suresinin yüzü suyu hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı
Aminn aminn,banada yer verin dualarınızda,l lutfen,çarşamba kan vericem insallah guzel haber alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…