- 8 Temmuz 2025
- 163
- 49
- 13
- 30
- Konu Sahibi mimarimtirak
Canım bu da benim sonucun bakar misin8 de pik olmuş canım 9 da da çatlamış yumurtanın dün bugün değerlendir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu da benim sonucun bakar misin8 de pik olmuş canım 9 da da çatlamış yumurtanın dün bugün değerlendir
0.9 çıktı yaşıma göre düşük yani.Merhaba amh niz kaç çıktı hamile kalabildiniz mi ısrar etmeniz çok iyi olmuş doktorları da biz yönlendireceksek yandık ya![]()
10 da pik olmuş canım bugünü değerlendir yarın tekrar yap T çizgisi daha koyuda çıkabilir oda pik sayiliyor yada yarın yumurtan catlayadabilir kişiden kişiye göre değişiyor. Mesela bende 2 gün arka arkaya pik oluyor ilkinde eşit çizgi, ikincisinde T çizgisi daha koyu oluyor, ertesi gün çatlıyor.Canım bu da benim sonucun bakar misin
Ne kadar iyi yapmışsınız ya. Ben de şubattan beri deniyorum, bir kimyasal geçirdim. Yaş 28 oldu. Bir türlü şu hormon testlerini yaptıramadım. Kime gittiysem henüz erken, gerek yok diyor. Ne var yani bir problem varsa erkenden öğrensek de çözsek, boşuna her ay bu stresi yaşamasak. Doktorlara anlatamadım bunuRahim filmini bilmiyorum ama hormon testlerine mutlaka baktır canım adetin düzenli bile olsa. Artık eskisi gibi değil kadınların bir çoğunda üreme sorunları olabiliyor malesef 29 yaşındayım kendimi bildiğimden beri düzenlidir adetim. 3 ay denedim olmayınca gittim doktordsn hormon testi istedim gerek yok erken dedi ısrarla yaptırdım ve AMH değerimin yaşıma göre düşük olduğunu öğrendim. Doktor şok oldu sonrasında başka sorunlar vs. Demem o ki artık 6 ay 1 sene beklemek yanlış ve boşa vakit kaybı. Çünkü mutlaka illa ki birsey var ki tutmuyor malesef yumurtlama gününe denk getirdiğin halde . Kötü şeyler yaşadığım için elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyorum insanları
Bir özele gidin ve mutlaka yaptırın evet biraz pahalı ama Allah korusun bir sıkıntı varsa bu işin tedavisi çok daha pahalı ve zaman çok önemli bu konuda. Ne kadar erken o kadar iyiNe kadar iyi yapmışsınız ya. Ben de şubattan beri deniyorum, bir kimyasal geçirdim. Yaş 28 oldu. Bir türlü şu hormon testlerini yaptıramadım. Kime gittiysem henüz erken, gerek yok diyor. Ne var yani bir problem varsa erkenden öğrensek de çözsek, boşuna her ay bu stresi yaşamasak. Doktorlara anlatamadım bunu
Çok haklısınız. Bu ay da olmazsa gitmeyi düşünüyorum ben de. Çok teşekkürler bu arada bilgileriniz içinBir özele gidin ve mutlaka yaptırın evet biraz pahalı ama Allah korusun bir sıkıntı varsa bu işin tedavisi çok daha pahalı ve zaman çok önemli bu konuda. Ne kadar erken o kadar iyi
Kızlar günaydın merhaba, bugün iğneden sonraki 17. günüm ve nimo erken gebelik testinde bugün ilk kez silik bir çizgi gördüm. 15. günde predictor ile yaptım negatifti, dün yapamadım. Nimo marka nasıldır bilemiyorum bilgisi olan var mı? Evde olsam kan testi verirdim ama birkaç gün boyunca öyle bir imkanım da yok turda olduğum için. Merak da ediyorum bu yüzden fikirlerinizi almak istedimNisandan beri deniyoruz, iki ay olmayınca son reglimde doktor yumurtalıklarıma baktı olgunlaştığını görünce iğne verdi, doktor umutlu konuştu baya bugün için regl olmazsan kanda çıkar diye ama kan testi vermedim. Bu zamana kadar da silik bile olsa pozitif görmedim![]()
Gözün aydınKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsunGözün aydınRabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla al inşallah kucağına
![]()
Tebrik ederim gözünüz aydınKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Bunu bugün yazmıştım bu arada. Sabah ne kadar sevinçliyken öğlen regl oldum ama inanamıyorum çizgi vardı resmen.. Bizimki hayal kırıklığı oldu iğnenin 17. gününde Nimo pozitif çıkardı ve birkaç saat sonra regl oldum. Belki benim gibi arayışta olanlar varsa böyle bir şey yaşandı maalesefKızlar günaydın merhaba, bugün iğneden sonraki 17. günüm ve nimo erken gebelik testinde bugün ilk kez silik bir çizgi gördüm. 15. günde predictor ile yaptım negatifti, dün yapamadım. Nimo marka nasıldır bilemiyorum bilgisi olan var mı? Evde olsam kan testi verirdim ama birkaç gün boyunca öyle bir imkanım da yok turda olduğum için. Merak da ediyorum bu yüzden fikirlerinizi almak istedim![]()
Amin canım inşallah teşekkür ederim dualarım sizinleTebrik ederim gözünüz aydınAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize olsun
![]()
İnşallah öbur aya olur canım stresten uzak dur akışına bırak bu arada laboquick marka test çok iyi erken gebelik testlerinden daha önce sonuç verdi tavsiye ederim.Bunu bugün yazmıştım bu arada. Sabah ne kadar sevinçliyken öğlen regl oldum ama inanamıyorum çizgi vardı resmen.. Bizimki hayal kırıklığı oldu iğnenin 17. gününde Nimo pozitif çıkardı ve birkaç saat sonra regl oldum. Belki benim gibi arayışta olanlar varsa böyle bir şey yaşandı maalesef
Hayırlı olsun canım 100 konuya birden yazmışsın bütün akrabalara da haber vermedin İnşallahKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Evet bir çok başlıkta konuşmuştuk haber vereceğim demiştim kızlara heyecandan olsa gerek Rabbim sizede böyle paylasaginiz günleri göstersinHayırlı olsun canım 100 konuya birden yazmışsın bütün akrabalara da haber vermedin İnşallahnazardan korusun Allah . Biraz sessiz kalmak gerek başlarda
Amin canım inşallahİnşallah öbur aya olur canım stresten uzak dur akışına bırak bu arada laboquick marka test çok iyi erken gebelik testlerinden daha önce sonuç verdi tavsiye ederim.
Hayır canım yaptırmadım.Yumurtlamadan sonra 10.günde öğrenmiş oldum.Diğer testlere göre çok daha belirgindi.Amin canım inşallahİğne yaptırmis mıydın sen, kaçıncı günde laboquik sonuç verdi? Ben ovülasyon için onu kullanıyorum yanında gelen birkaç tane test vardı birkaç kez denedim ama çok erkendi denedigimde
Aynı gün yaptığım test. Farkı sende göreceksin canımAmin canım inşallahİğne yaptırmis mıydın sen, kaçıncı günde laboquik sonuç verdi? Ben ovülasyon için onu kullanıyorum yanında gelen birkaç tane test vardı birkaç kez denedim ama çok erkendi denedigimde
Aa evet hakikaten öyleAynı gün yaptığım test. Farkı sende göreceksin canım