Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yine olmadi yine olmadi cildiracam yaaa asilamamin 11. Gunu ve adet oldum arkadaslar bu ayda nasibimde yokmus
Canım ne yaptın çok mu kanaman? Regl gibi mi miktarı rengi tipi falan? İnş yerleşme kanamasıdır. Benim kanama sonrası doktorla görüştüklerimi oku istersen. Sen de doktorunla görüş bir de. Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Dua edelim bir mucize olsun inş

Canim ben normal adet oluyorum sonraki aya kaldim hayirlisi buymus yapacak bise yok moralim cok bozuk. İnsallah senin icin mucize olur

Canim ben normal adet oluyorum sonraki aya kaldim hayirlisi buymus yapacak bise yok moralim cok bozuk. İnsallah senin icin mucize olur
Saol tatlım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Belirsizlik de çok zor gerçekten. Boş yere mi umutlanıyorum bilmiyorum nasip kısmet. Dualarınıza ihtiyacım var. Allah senin de yardımcın olsun canım

İnanin kızlar dualarim sizinle stres yapmamaya çalışın biliyorum çok zor ama Rabbim size en güzel mucizeleri yaratsin inşallah.. her şeyin hayırlısı.

Kızlar haftasonu bakamadım şimdi yazdıklarınızı okudum dermannuri seninle aynı gün huriye048 senden de 1 gün sonra yaptırmıştım aşılamamı hatırlarsanız. Cumartesi günü çok hafif önce pembe sonra kahverengi bişelyler geldi peçeteye, sonra hiçbişey yok, pazar sabah duştan sonra çok hafif kahverengi , ve akşama kadar yine bişey yok akşam yine çok hafif kahvrerengi akıntı ve bu sabah da aynen nedir bu ya

Canım seninki yerleşme kanaması olabilir inş da öyledir. Bence doktorunla kesinlikle görüş ve kanda ölçüm yaptır derim inş güzel haberlerini alırız

Canım seninki yerleşme kanaması olabilir inş da öyledir. Bence doktorunla kesinlikle görüş ve kanda ölçüm yaptır derim inş güzel haberlerini alırız
Amin canım inşallah , hakkımızda hayırlısı.Doktorumla konuştum az önce o kanama bişey ifade etmez,yoğun kanaman olmazsa çarşamba günü kanda gebelik testi yaptır dedi. Yine beklemedeyim.

Evet canım dün azdı ama bugün birkaç saattir arttı karnım da biraz ağrıyor adet başladı sayılır malesef. Senin nasıl yoğun mu kanaman ağrın? İlk aşılaman mıydı?
Benim ki bildigin adet dun belim cok agridi suanda da hafif var agri. Benim 2. Asilamamdi 3. De yaptiracam olmazsa artik tup bebek. Sen ne yapacaksin

Kızlar çok üzüldüm inanın. Çünkü her mutlu haber umut oluyor hepimize. Inşallah her şeyin hayırlısını verir Rabbim. Hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip eder tez zamanda.

Haydii kizlar toparlanin hakkimiz da hayirlisi olanini istemedik mi demek hayirlisi buymus. Kendimize gelelim onumuze bakalim evet cok zor bebislerimize kavusmak istiyoruz insanlarin bize soru sormasindan aciyarak bakmasindan sıkıldık bizi bizden baska kimse anlamaz icimizdeki aciyi yasayanbilirr. Umudumuzu kaybetmeyelim elbet bizimde saglikli hayirli evlatlarimiz olacak vakti gelince. Sabirli olalim Allah'a yalvaralim.... Evet arkadaslarr hadi gulumseyin daha kotusu olabilirdi buna da sukur.. Hepinize kocaman opucuk

Kızlar çıkmadık Candan ümit kesilmez. Evet yıpratıcı bir süreç ama olsun. En azından yaşımız genç. Tıp alanında çok ilerleme var. Denemeye devam...

Bugün adetim tam anlamıyla başladı. Nasip değilmiş bu ay. İnş sizler güzel haberler alırsınız dualarım sizinle

Benim ki bildigin adet dun belim cok agridi suanda da hafif var agri. Benim 2. Asilamamdi 3. De yaptiracam olmazsa artik tup bebek. Sen ne yapacaksin
Benim ilk aşılamamdı nasip olmadı yıllık izinde olduğumdan o arada yaptırmıştık. Ama izin bitti ve oturduğumuz ilçede kadın doğumcu yok ve benim psikolojim de olumsuz etkilenmeye başladı. Bu nedenle birkaç ay akışına bırakmayı düşünüyorum Senin de inş 3. Tutar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…