- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi dermannuri
-
Canım ne yaptın çok mu kanaman? Regl gibi mi miktarı rengi tipi falan? İnş yerleşme kanamasıdır. Benim kanama sonrası doktorla görüştüklerimi oku istersen. Sen de doktorunla görüş bir de. Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Dua edelim bir mucize olsun inşYine olmadi yine olmadi cildiracam yaaa asilamamin 11. Gunu ve adet oldumarkadaslar bu ayda nasibimde yokmus
Canim ben normal adet oluyorum sonraki aya kaldim hayirlisi buymus yapacak bise yok moralim cok bozuk. İnsallah senin icin mucize olurCanım ne yaptın çok mu kanaman? Regl gibi mi miktarı rengi tipi falan? İnş yerleşme kanamasıdır. Benim kanama sonrası doktorla görüştüklerimi oku istersen. Sen de doktorunla görüş bir de. Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Dua edelim bir mucize olsun inş
Saol tatlım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Belirsizlik de çok zor gerçekten. Boş yere mi umutlanıyorum bilmiyorum nasip kısmet. Dualarınıza ihtiyacım var. Allah senin de yardımcın olsun canımCanim ben normal adet oluyorum sonraki aya kaldim hayirlisi buymus yapacak bise yok moralim cok bozuk. İnsallah senin icin mucize olur
Çok saol canım çok tşk ederimİnanin kızlar dualarim sizinle stres yapmamaya çalışın biliyorum çok zor ama Rabbim size en güzel mucizeleri yaratsin inşallah.. her şeyin hayırlısı.
Kanaman devam ediyomu son durumun nedirSaol tatlım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Belirsizlik de çok zor gerçekten. Boş yere mi umutlanıyorum bilmiyorum nasip kısmet. Dualarınıza ihtiyacım var. Allah senin de yardımcın olsun canım
Canım seninki yerleşme kanaması olabilir inş da öyledir. Bence doktorunla kesinlikle görüş ve kanda ölçüm yaptır derim inş güzel haberlerini alırızKızlar haftasonu bakamadım şimdi yazdıklarınızı okudumdermannuri seninle aynı gün huriye048 senden de 1 gün sonra yaptırmıştım aşılamamı hatırlarsanız. Cumartesi günü çok hafif önce pembe sonra kahverengi bişelyler geldi peçeteye, sonra hiçbişey yok, pazar sabah duştan sonra çok hafif kahverengi , ve akşama kadar yine bişey yok akşam yine çok hafif kahvrerengi akıntı ve bu sabah da aynen nedir bu ya
Evet canım dün azdı ama bugün birkaç saattir arttı karnım da biraz ağrıyor adet başladı sayılır malesef. Senin nasıl yoğun mu kanaman ağrın? İlk aşılaman mıydı?Kanaman devam ediyomu son durumun nedir
Amin canım inşallah , hakkımızda hayırlısı.Doktorumla konuştum az önce o kanama bişey ifade etmez,yoğun kanaman olmazsa çarşamba günü kanda gebelik testi yaptır dedi. Yine beklemedeyim.Canım seninki yerleşme kanaması olabilir inş da öyledir. Bence doktorunla kesinlikle görüş ve kanda ölçüm yaptır derim inş güzel haberlerini alırız
Benim ki bildigin adet dun belim cok agridi suanda da hafif var agri. Benim 2. Asilamamdi 3. De yaptiracam olmazsa artik tup bebek. Sen ne yapacaksinEvet canım dün azdı ama bugün birkaç saattir arttı karnım da biraz ağrıyor adet başladı sayılır malesef. Senin nasıl yoğun mu kanaman ağrın? İlk aşılaman mıydı?
Canım hakkımızda hayırlısı olsun inş. Ben de adet oldum inş diğer aylarda nasip olur bizlere de.adet oldum maalesef
Benim ilk aşılamamdı nasip olmadı yıllık izinde olduğumdan o arada yaptırmıştık. Ama izin bitti ve oturduğumuz ilçede kadın doğumcu yok ve benim psikolojim de olumsuz etkilenmeye başladı. Bu nedenle birkaç ay akışına bırakmayı düşünüyorum Senin de inş 3. Tutar canımBenim ki bildigin adet dun belim cok agridi suanda da hafif var agri. Benim 2. Asilamamdi 3. De yaptiracam olmazsa artik tup bebek. Sen ne yapacaksin
Canım bence yine de kanda değerini ölçtür yarın. Kimyasal gebelik olmuş olabilir en azından gebe kalabildiğini görürsün. Doktorunla görüşürsünadet oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?