Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Birde birsey sorucam canım sen progestan iğne yaptiriyorsun dime
Ikinci denememde kullandm igneyi cnm...ama 3 gunde bir kullandm..hergun sabah aksam vajinal jel kullaniodm bide..buseferki dkktorum ne verir bilniorm..aen basladnmi kullanmaya

Ikinci denememde kullandm igneyi cnm...ama 3 gunde bir kullandm..hergun sabah aksam vajinal jel kullaniodm bide..buseferki dkktorum ne verir bilniorm..aen basladnmi kullanmaya
Evet canım pazartesi başladım ama çok canım acıyor ya resmen kalçamın üstüne oturamıyorum transferden sonra vericekler galiba bana jeli çünkü kağıtta öyle yazıyor

Evet canım pazartesi başladım ama çok canım acıyor ya resmen kalçamın üstüne oturamıyorum transferden sonra vericekler galiba bana jeli çünkü kağıtta öyle yazıyor
Ayy biliorm o agriyi cok fenaa bisi oturmak yatmak cok zor ama deger yeterkk bizimle kalsn bebsler..senn yas kac cnm?kac tane transfer edicekler bellimi?kac tane donmus embriyo var

Ayy biliorm o agriyi cok fenaa bisi oturmak yatmak cok zor ama deger yeterkk bizimle kalsn bebsler..senn yas kac cnm?kac tane transfer edicekler bellimi?kac tane donmus embriyo var
Aynen öyle canım ya inşallah bebişm benimle olsunda ben iğnelere razıyım 21 yaşındayım sanırım yaşımdan dolayı bir tane transfer yapılacak 11 tane yumoşum vardı ama 9 tanesi kaliteli oldu peki senin yaş kaç kaç embriyo transfer yapilacak

Ben 29 yasindaym..baya erken evlenmissin ozaman sen 5 senelik evliydin dimi?yasin kucuk sansn daha fazla insallah hemen saglikla kavurusun bebisne..35 yas altinkailer 1 tane transfer ediolar bormalde ama iki tane yapanlarda var doktora solemen yeterli

17 yaşında evlendim evet 5 senelik evliyim doktorumda öyle diyor herşeyde yolunda görünüyor diyor ama bilmiyorum ki ben yasak diye biliyordum ama doktora bi söylerim yinede peki bişey sorucam sen raporlu musun

17 yaşında evlendim evet 5 senelik evliyim doktorumda öyle diyor herşeyde yolunda görünüyor diyor ama bilmiyorum ki ben yasak diye biliyordum ama doktora bi söylerim yinede peki bişey sorucam sen raporlu musun
Yok deilim..ozelde hemde kibrista olunca kaytlarda bile yok yurt disi oldgndan ama smdi acibademde olucagi icin artk kaydolacak yani..biz hic asilama filan denemedik..direk tup bebek denedik

Yok deilim..ozelde hemde kibrista olunca kaytlarda bile yok yurt disi oldgndan ama smdi acibademde olucagi icin artk kaydolacak yani..biz hic asilama filan denemedik..direk tup bebek denedik
Anladım peki siz kaç ay hamile kalamayinca tüp bebeğe baş vurdun doktor mu tüp bebek yaptır dedi nasıl karar verdin

Anladım peki siz kaç ay hamile kalamayinca tüp bebeğe baş vurdun doktor mu tüp bebek yaptır dedi nasıl karar verdin
1.5 sene sonra kist ortaya cikti..daha once gtmstm bi sorun yok demsti dr..denedik olmadi sonra kist var dedi..ameliyat yada tup bebk dendi.ameliyat dusunmedik cunku rezervleri azaltio diye tup bebege karar verdk

1.5 sene sonra kist ortaya cikti..daha once gtmstm bi sorun yok demsti dr..denedik olmadi sonra kist var dedi..ameliyat yada tup bebk dendi.ameliyat dusunmedik cunku rezervleri azaltio diye tup bebege karar verdk
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah başarılı olurda bebişler geliverir

merhabalar bende haziran ayında ilk denememi yaptım 4 embriyom donduruldu embriyo sayım az olduğu için temmuzde tekrar denicem

yaş 30 canım eşim ile aynı hstalığı taşıyoruz o yüzden pgt yaptırcaz ama yumurta kalitemde çok iyi değil sizin neydi.... adana kışla başkent hastanesinde
Bende 21 yaşındayım canım bizde bi sorun yok ama yinede hamile kalamiyorum daha önce 1 tane aşilama denedim sonuç negatif buda ilk tüp bebek denemem inşallah sonuç pozitif olur ben istanbul umut tüp bebek merkezinde yaptırıyorum

bende öyle teselli ediyorum kendimi, benim nasibimde olsaydı mayısta yapılırdı transferim, demekki o zaman yapılsaydı tutmayacaktı, Allah ım herşeyin önce hayırlısını versin

hakkımızda hayırlısı olsun canım yaşın gençmiş büyük avantaj senin için

Kızlar acele tsh st3 ve st4 testlerinizi yaptırın. gebelik oluşması için ideali tsh'ın 1.5 olmasıymış. bunun üstünde gebeliğin oluşması bir şans oluşsa bile bebekte zeka geriliği olabiliyormuş. kadın doğumcuların çoğu bu konuyu bilmiyor ve atlıyor. endrokrin uzmanları bunu biliyor. internette araştırabilirsiniz. Çok önemli bir konu. ayrıca progestan iğne vurulmanın faydası çok fazla bebeğin tutunabilmesi için önemli bir durum bu. benim hep progestron 12 idi. bu sferr 40'ın üstüne çıktı. tsh 3.6 idi hap kullanıyorum şu an 1.2 ve hamileyim.
bol şanslar

Benim tedaviye başlarken doktorum istemişti yaptırdım yüksek çıktı hap kullandim 1.25 e falan düştü yani şansım yükseldi mi

Merhaba arkadaşlar bn de temmuz da gideceğim tüp bebek için. Ben de çikolata kisti vardı laparoskopi oldum. Beş ay bekle dedi doktor ama ben bir ay erken gideceğim. Yani dört ay ol mus oluyor.beklemek daha kötü. Umarım tüp bebek ilk denemede olur. Ama doktor ve laboratuvar çok önemli diyorlar. Erzurum dayım araştırma da yakup Kumtepe ye giden var mı. Laboratuar olarak nasıl. Çok tedirginim. Rabbim hepimizin yardımcı si olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…