Tebrik ederim bende bu ay gitmeyi düşünüyorum doktora. Bakalım inşallah ben de senin gibi ilk denemede tutanlardan olurum. Zor bir süreç mi. Ben stresli biriyim bu durumda inş. Çok strese girmem. Bana biraz bahseder misin! Ahsante3
Kesinlikle Rabbim ol demedikten sonra hersey boş. Hayirlisi olsun senin niye iki ay sonra transfer oldu. Benim de mi öyle okur yumurta toplandıktan ne kadar sonra transfer oluyor normalde
Benim de ayin 23 ü test tarihim dua edin bana da kızlar allah gönlümüze göre versin
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş ikincisi olur canım. Ben de henüz gitmedim doktora. Bu ay başlamak istiyorum . Temmuz sonu gibi adetim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ve hayırlısıni nasip etsinHerkese slmlar, 2014 agustos ayinda ilk denememizi yapmistik sonuc maalesef negatif cikti,simsi tekrar deniyoruz 13 tem yumurta top. Olcak Allahim bu mubarek ayda hepimizin yardimcisi olsun bu yolda maddi manevi cok emek harciyoruz, Rabbim gonlumuze gore versin. Benim durumumda olan arkadaslar varsa konusalim paylasalim destek olalim birbirimize
Sağol canım amin rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün dün oldu transferim canım 5. Gün embriyosucanım hayırlı olsun inş. Rabbim gönlüne göre versin. senn transfer ne zaman oldu kaçıncı gün embriyosu
insallah sonucun pozitif olur, kacinci denemen bu bide bu surecte yatiyomusun ben gecen yil 6-7 gun yattim bu sefer daha mi uzun yatsam bilemiyorum, etkiler mi acaba senin fikrini almak istedimmrb bende 19 temmuzda sonuç alacagım inşallah dualarınızı esirgemeyın
Sağol canım amin rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün dün oldu transferim canım 5. Gün embriyosu
Inşallah canım ya inşallah peki sende ne belirtiler olmuştu?benm de 5.gün embriyosuydu. 10.gün yaptrdım testimi.. inş. senn de biran önce mutlu haberler verirsn
Benim 2denemem donmuşlarla çift embriyo koyuldu 5.gun oncekinde yattım bu sefer sadece bi gün yattım 2gun evdeydım raporlu şimdi işteyim doktor yatmaya gerekyo dedi.birde birincisi kımyasal gebelik oldu hiç belirtim yok bnde çok korkuyoruminsallah sonucun pozitif olur, kacinci denemen bu bide bu surecte yatiyomusun ben gecen yil 6-7 gun yattim bu sefer daha mi uzun yatsam bilemiyorum, etkiler mi acaba senin fikrini almak istedim
canım bende tüp bebekle hamile kaldım bahçecide bende korkudan 3 gün yattım sonra baya hayatımı kısıtladım fln ama bnm doktorumda gerek yok dedi. kötüyü düşünme aslında normal yaşantına devm et ama birazcık dikkat etmkte fayda var tabiBenim 2denemem donmuşlarla çift embriyo koyuldu 5.gun oncekinde yattım bu sefer sadece bi gün yattım 2gun evdeydım raporlu şimdi işteyim doktor yatmaya gerekyo dedi.birde birincisi kımyasal gebelik oldu hiç belirtim yok bnde çok korkuyorum
veriyorlar canımAynen öyle ya resmen beni anlatmışsın canım hatta ben valla allah günah yazmasin ama bazı insanlar çocuk sorunca olmuyor demiyorum daha düşünmüyoruz falan diyorum çünkü artık sorularindan bıktım valla ve bu arada biz 5 yıllık evliyiz hiç korunmadik ve hiç bi sorunumuz da olmadığı halde hamile kalamadım işte artık umutlarım tükendi hayal kırıklığından bıktım sanki yine negatif olacakmış gibi hissediyorum ben istanbulda umut tüp bebek merkezinde selen hanım da yaptiriyorum birde sana bi sorum olacak mesela tüp bebek merkezinde test yapıyorlar ya o test sonuçlarını sana veriyorlar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?