Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

merhaba arkadaşlar.. ben de 3 aydır burdaki bütün tüp bebek yorumlarını okudum. ve bana çok iyi geldi inanın. bir çok şeyi öğrendim. moral bulmak için de transfer sonrası ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalanlar kısmını okudum sadece.benm nerdeyse 2 ay önce toplandı yumurtalar. 7 tane embriyom donduruldu. ohs olduğu için 1 temmuzda transfer oldu. ve test tarihim 12 temmuz olmasına rağmen sabredemeyip bugün yaptırdım.. veeee sonu. 504 yani pozitif.. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş. çok güzel bir duygu.. ilk tüp bebek denememde hamile kaldım yani Rabbime şükürler olsun

Tebrik ederim bende bu ay gitmeyi düşünüyorum doktora. Bakalım inşallah ben de senin gibi ilk denemede tutanlardan olurum. Zor bir süreç mi. Ben stresli biriyim bu durumda inş. Çok strese girmem. Bana biraz bahseder misin! Ahsante3

inş. canım yaa benim ağrı eşiğim düşük çk canımın kıymetini bilmem . o yüzden bana çok zor gelmedi. en zoru yumurta toplama işlemiydi. sonrasında önlem almadığım için kabız oldum karnım su topladı biraz da adet sancısı gibi ağrı çektim o yüzden de zaten 2 ay sonra transfer oldu. transfer sırasında ne kabızlık kalmıştı ne ağrı. transfer yapıldıktan sonra burdaki yorumlara bakınca herkesin 10 gün boyunca yattığını gördüm. internette araştrdm ve aslında yatmanın iyi olmadığını ve günlük işlere dönenlerin daha iyi sonuç aldklarını okudum ben de yatmadım hatta 5 gün oruç tutmamıştm ama sonrasında oruçta tutum yani düşün işte bugün tes yaptırırken bile oruçtm .. ama tabi bundan sonra tutmayacagm. kafanı takcak bişey yok anlıycan.

ben hep şunu düşündüm. ben çocuğum olsun istiorum ama Rabbim istemiyorsa benm istediğim mi daha evla Rabbimin mi . tabi ki Rabbim her şeyin iyisini bilir. ondan gelen her şeye razıyım dedm ve sonucu da RABBİMin ne karar kıldığını merak ederek bekledm

Kesinlikle Rabbim ol demedikten sonra hersey boş. Hayirlisi olsun senin niye iki ay sonra transfer oldu. Benim de mi öyle okur yumurta toplandıktan ne kadar sonra transfer oluyor normalde

Kesinlikle Rabbim ol demedikten sonra hersey boş. Hayirlisi olsun senin niye iki ay sonra transfer oldu. Benim de mi öyle okur yumurta toplandıktan ne kadar sonra transfer oluyor normalde

normal şartlarda hemen sonra oluyo yani merak etme. ben de polikistik over görünümü vardı. o yüzden çok yumurta ürettim ve karnım su topladı. doktor 2 ay sonra yaparsak olablilirlik daha da yükselir dedi. biraz zor geldi 2 ay beklemek ama değdi çok şükür.. yani sen de böyle bir problem olmazsa hemen transfer yaparlar

Herkese slmlar, 2014 agustos ayinda ilk denememizi yapmistik sonuc maalesef negatif cikti,simsi tekrar deniyoruz 13 tem yumurta top. Olcak Allahim bu mubarek ayda hepimizin yardimcisi olsun bu yolda maddi manevi cok emek harciyoruz, Rabbim gonlumuze gore versin. Benim durumumda olan arkadaslar varsa konusalim paylasalim destek olalim birbirimize

Allah hepimizin gönlüne göre versin inş ikincisi olur canım. Ben de henüz gitmedim doktora. Bu ay başlamak istiyorum . Temmuz sonu gibi adetim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ve hayırlısıni nasip etsin

Kızlar ben hiç yatmadim gibi bişey çünkü kendimi çok iyi hissediyorum ağrım da olmadığı için yatasım gelmiyor

insallah sonucun pozitif olur, kacinci denemen bu bide bu surecte yatiyomusun ben gecen yil 6-7 gun yattim bu sefer daha mi uzun yatsam bilemiyorum, etkiler mi acaba senin fikrini almak istedim
Benim 2denemem donmuşlarla çift embriyo koyuldu 5.gun oncekinde yattım bu sefer sadece bi gün yattım 2gun evdeydım raporlu şimdi işteyim doktor yatmaya gerekyo dedi.birde birincisi kımyasal gebelik oldu hiç belirtim yok bnde çok korkuyorum

canım bende tüp bebekle hamile kaldım bahçecide bende korkudan 3 gün yattım sonra baya hayatımı kısıtladım fln ama bnm doktorumda gerek yok dedi. kötüyü düşünme aslında normal yaşantına devm et ama birazcık dikkat etmkte fayda var tabi

veriyorlar canım

ayyy ne guzel yazmıssınız kızlar allahım isteyen herkese versin insallah dusmanım bile olsa o duyguyu yasatsın ilkinde
kucagıma alamadım insallah ikinci denememde alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…