Canım sanada iyi bayramlar bende durumlar biraz vahim sanki crino jel bende alerji yaptı vücudumu isilik gibi kırmızı noktalar bastı o yüzden bıraktım ama hala akıntı lar geliyor Afedersin o malum bölgede acayip yanıyor çok kötü oldum yaniArkadaslar nerelerdesinizdurumlar nasil? Herkese iyi bayramlar..gelelim mevzuya crinone jel kullaniyorum akinti yapiyo ama ayni durumda olaniniz var mi? lutfen yazarsaniz sevinirim
Baya etkilemis seni uzuldum, bu süreç cok zor bi surec zaten stresten decuzak durmamiz gerekirken bunlarla uğraşmak cok zor.her bunyede farkli etki ediyo sanirim bu jelavakado93441813000 .!.:Canım sanada iyi bayramlar bende durumlar biraz vahim sanki crino jel bende alerji yaptı vücudumu isilik gibi kırmızı noktalar bastı o yüzden bıraktım ama hala akıntı lar geliyor Afedersin o malum bölgede acayip yanıyor çok kötü oldum yani
Ayy yok canm ya valla ben burda rahatliorm cunku sadce bu durumu yasayanlar iyi anlio birbirni ben cevremde kime anlatsam anlamiycak anlamioda zaten herkese solemiormda bilenlerde anlamiolar bence...3 yllk evliyiz.cikolata kisti var bende 2 cm ve 3 cm olmak uzere 2 tane bazen kuculuo geri buyuyo..birde cok hafif bi septum (perde)vardi rahimde gecen hafta histeroskopi oldm alindi ve cizik atildi..cizik atilmasi sanso arrttirioms guya ole diolar...bir defa tedavi gordum taze embriyo transferi oldm negatif ikinci dondurulmuslarla oldu oda negatif...biz kibrisa gttk ama cok pisman olduk..yasim 28 oldgndan 1 tanr transfer ederler turkiyede diye oraya gttk ama hem maddi hem manevi olarak zarara ugradk rrsmen..smdi adanaacibademde baslicam bakalm....sizde sorun ne peki?bide nerde yaptriosn tedavini
Cnm oncelkle sanada gecms olsn cok saol..sadce sunu soleyeblrm..tamamen profosyonel bi ekip acibadem..doktorum cok iyi cok bilgli vede prof..kesnlkle tavsoye ederim..Merhaba
Gecmis olsunbu isler gercekten can acitiyor, ben 7 yillik evliyim, ben daha once ankarada yasiyordum orda tedavi oluyordumki ne bende ne esimde sorun bulundu ama basit tahliller yaptilar bence tedavi oncesi, sole ben doktora basladigimda kan tahlili yapti doktor esimdende sperm testi istedi ve klomenle basladi 6 kere kullandim olmadi sonra asilamaya gectim asilama da ilacla oldu 5 kere yaptirdi doktor onlarda olmadi, asilama yapilirken bi ara rahim filmi istedi ondan sonra asilamalar tutmadi tabi ve en son artik tup bebekliksiniz dedi ve ben yoruldum ara verdim, maddi anlamda da ara verdim, gucumuz yertmezdi daha yeni mersine tasindim sayilir ve tekrar doktora basladim ama adana baskent hasanesine basladim, ilk muayenemde doktorum rahimicinde polip buldu, once temizlenmesi gerekiyormus ve ameliyat oldum, ameliyattan sonra doktor rahim duvarini kalin gordum ameliyatta onuda hallettim dedi, sonra tedaviye devam edicem derken egitimle alakali bir firsat dogdu gene ara vermek zorunda kaldim cunku antalyaya gitmek zorunda kaldim, yeni geldim mersine doktora gittim gorusmeye ve bana 6000 tl fiyat cikardi tup bebek icin biz gene husranla geri donduk para toparlanmadan baslayamayiz diye bir tanidik artik yas 36 oldugundan bir takim tahliller var once onlari yaptir dedi genetik haritamiz amh felan, benim hikayem bole :) azicik uzun oldu ama simdi nerden baslayacagimi bilemiyorum, devletin tup bebeginden yararlanmam icin iki kere igneli yaptirmam lazimmis, iyice allakbullagim, acibadem hastanesi nasil memnunmusun
evt malesef kı yapıyor gunluk ped le yapışık geziyorumArkadaslar nerelerdesinizdurumlar nasil? Herkese iyi bayramlar..gelelim mevzuya crinone jel kullaniyorum akinti yapiyo ama ayni durumda olaniniz var mi? lutfen yazarsaniz sevinirim
eger çocugun varsa vermıyolar dıye bılıyorum canımArkadaşlar merhaba bir soru sormak istiyorum
Aranizda 2. Evliligini yapmis ilk evliliginden cocugu olan ve buna ragmen tup bebek raporu alabilen varmi yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ederimeger çocugun varsa vermıyolar dıye bılıyorum canım
Cnm ben sana anlatym kisaca..adetn 2 yada 3.guni dr gidiosun..muayne oluyosn.ona gore igne dozu ayarlio..iglerni hergun vuruluosun..2 3 gunde bir muayne oluosn kac yumurtan var ona bakiolar..sonra yumurtalar olgunlasnca toplama islemi var.anestezi olup yumurtalarn toplanio..dha sonra dollenme gerceklesnce 3.yada 5.gun nasi uygunsa transferin oluyo..Merhaba kızlar bende ağustos ayında tüp bebek yaptircam inşallah nasıl olacak hic bilmiy
Cok tesekkur ederim o igneleri merak etmiştim doz ayarliyo demek doktor kişiden kişiye degisiyo mu bu doz anlatinca ne guzel oldu kolay gorunuyoCnm ben sana anlatym kisaca..adetn 2 yada 3.guni dr gidiosun..muayne oluyosn.ona gore igne dozu ayarlio..iglerni hergun vuruluosun..2 3 gunde bir muayne oluosn kac yumurtan var ona bakiolar..sonra yumurtalar olgunlasnca toplama islemi var.anestezi olup yumurtalarn toplanio..dha sonra dollenme gerceklesnce 3.yada 5.gun nasi uygunsa transferin oluyo..
inş. canım yaa benim ağrı eşiğim düşük çk canımın kıymetini bilmem . o yüzden bana çok zor gelmedi. en zoru yumurta toplama işlemiydi. sonrasında önlem almadığım için kabız oldum karnım su topladı biraz da adet sancısı gibi ağrı çektim o yüzden de zaten 2 ay sonra transfer oldu. transfer sırasında ne kabızlık kalmıştı ne ağrı. transfer yapıldıktan sonra burdaki yorumlara bakınca herkesin 10 gün boyunca yattığını gördüm. internette araştrdm ve aslında yatmanın iyi olmadığını ve günlük işlere dönenlerin daha iyi sonuç aldklarını okudum ben de yatmadım hatta 5 gün oruç tutmamıştm ama sonrasında oruçta tutum yani düşün işte bugün tes yaptırırken bile oruçtm .. ama tabi bundan sonra tutmayacagm. kafanı takcak bişey yok anlıycan.
ben hep şunu düşündüm. ben çocuğum olsun istiorum ama Rabbim istemiyorsa benm istediğim mi daha evla Rabbimin mi . tabi ki Rabbim her şeyin iyisini bilir. ondan gelen her şeye razıyım dedm ve sonucu da RABBİMin ne karar kıldığını merak ederek bekledm
Evet cnm herkese farkli doz veriolar..boy kilo yaş hormon degerlerine bakarak karar verio dr..bana ilk gttgm yerde cok fazla verdi dozu tabi acemiligimden anlamdm..zaten cok kotu bi dr..gercek anlamda iftira deil yani..ne sorduysam cvp alamadmCok tesekkur ederim o igneleri merak etmiştim doz ayarliyo demek doktor kişiden kişiye degisiyo mu bu doz anlatinca ne guzel oldu kolay gorunuyo
Ayy kotu olmus üzüldüm cnm inşallah sonu güzel olur dr cok onemli demek ki şansima iyi ciksa bari henuz adini bilmiyorum bilsem internetten arastircan nasıl diyeEvet cnm herkese farkli doz veriolar..boy kilo yaş hormon degerlerine bakarak karar verio dr..bana ilk gttgm yerde cok fazla verdi dozu tabi acemiligimden anlamdm..zaten cok kotu bi dr..gercek anlamda iftira deil yani..ne sorduysam cvp alamadmherseyi ben soruodun sunu kullaniymmi sunu yapiimi die ben soruodum..netten okuduklarmi soruodum.bazi seylere cvp bile vermiodu..sindiki doktrum baya ii gorunuo umarm hersey ii olur.en azndan prof ve bilgli her sordugmu takir takir cvpliyo..ilkinde embriyolar kaliteli dendi ama ondan bile supheliyim..ilk seferde cok korkuodum..ikinci de donmuslarla oldu sanirim artk alistm siradan bisry gibi gelio☺
Canim senin iki denemedede tutmadimi yoksa tuttuda ilerlemedimiEvet cnm herkese farkli doz veriolar..boy kilo yaş hormon degerlerine bakarak karar verio dr..bana ilk gttgm yerde cok fazla verdi dozu tabi acemiligimden anlamdm..zaten cok kotu bi dr..gercek anlamda iftira deil yani..ne sorduysam cvp alamadmherseyi ben soruodun sunu kullaniymmi sunu yapiimi die ben soruodum..netten okuduklarmi soruodum.bazi seylere cvp bile vermiodu..sindiki doktrum baya ii gorunuo umarm hersey ii olur.en azndan prof ve bilgli her sordugmu takir takir cvpliyo..ilkinde embriyolar kaliteli dendi ama ondan bile supheliyim..ilk seferde cok korkuodum..ikinci de donmuslarla oldu sanirim artk alistm siradan bisry gibi gelio☺
Yok cnm tutmadi ikisindede..Canim senin iki denemedede tutmadimi yoksa tuttuda ilerlemedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?