Ben göndermemaman canm Allah yolumu başka yere düşürmesın ınsaallah ılk ve son bu doktormla olur. evetMK128 benım ciğerim kader arkadaşımmm :)
ank hangi hst bide ank nerden cnmbende ank canmm :)
canm ozel doktora gıdıyoruz başka hastanenın labaratuvarını kullanıcaz sımdılık güve hast. dıye gözüküyor ama son olarak ne olur bılemıyorum. yenımahallede oturuyrm cnm senank hangi hst bide ank nerden cnm
amin canım inşaAllahhhhh ...Allah muhabetinizi artırsın bebişlerinizi de beraber büyütürsünüz inşalh onlarda arkdaş olur:)
yok be ben de gel demem zaten kahveye gel dedim zaten farkettiysen :) Siz o zman doktorunuzdan memnunsunuz öylemi nası gidiyor ilgi durumu filan ii hissetirolarmı??
Bizde hayaller büyük onun ikizi olacak benim kızımı döveceklerAllah muhabetinizi artırsın bebişlerinizi de beraber büyütürsünüz inşalh onlarda arkdaş olur:)
Doktorumuz iyi zatenyok be ben de gel demem zaten kahveye gel dedim zaten farkettiysen :) Siz o zman doktorunuzdan memnunsunuz öylemi nası gidiyor ilgi durumu filan ii hissetirolarmı??
Hangi hastaneydi sizinki?bacım benim üstümde beyaz esfmn altımdada kot sacım topluydu bidaha görürsen işmar et
danışmanın tm önünde oturduk hep tühhh keşke göre bilseydik birbirimizi siz nerden geldinz biz keciören
ve ayrıca dr icin dediklerine katılıyorum
cok şukur canm memnunuz doktorumuz iyi yani.. benım arkadaslardanda gıden cok oldu hepsının ıkızlerı varr :)yok be ben de gel demem zaten kahveye gel dedim zaten farkettiysen :) Siz o zman doktorunuzdan memnunsunuz öylemi nası gidiyor ilgi durumu filan ii hissetirolarmı??
:)))))))))))))) hepsi kardeş kardeş gecınırlerBizde hayaller büyük onun ikizi olacak benim kızımı dövecekler
Dövüşe dövüşe büyütücez bebeklerimiziCennetul Mualla ı anladımda sen böyle bi hayale niye ortak oldun canım:)) Güldürdünz beni:))
Dövüşe dövüşe büyütücez bebeklerimizikaynaşacaklar birbirleriyle
o zamn bigün seninkini dövsünler , bigün seninkiDövüşe dövüşe büyütücez bebeklerimizikaynaşacaklar birbirleriyle
Aminnno zamn bigün seninkini dövsünler , bigün seninkiCennetul Mualla ınınkileri dövsün öyle anlaşın aranızda:) Şaka bi yana kızlar inşallah ikiz olsun tek olsun kız olsun erkek olsun eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler olsun hepimizin yavruları inşallah..
amiiinnnnn canm inşaaallahhhh Rabbım hepımıze nasıp etsıno zamn bigün seninkini dövsünler , bigün seninkiCennetul Mualla ınınkileri dövsün öyle anlaşın aranızda:) Şaka bi yana kızlar inşallah ikiz olsun tek olsun kız olsun erkek olsun eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler olsun hepimizin yavruları inşallah..
Umut edicez dua edicez en sonunda Mutlu sona ulaşıcaz:)Burnuma bolca UMUT kokusu geldi bayiliyorum böyle yazişmalara
Dua mız belli Duyan belli :) Rabbımın ıznıyle olcagına ınannıyoruzz umut hep var ınsaallahUmut edicez dua edicez en sonunda Mutlu sona ulaşıcaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?