Cnm adetliyken dr bana hiç söylemedi kaç yumurta var. Sadece bakıyor rahimde başka olusum varmı diye. Adet bittiği günlerde 7-8 günlerde yumurta saymaya başlafı benimkisi.Kizlar bende sukur eve vardim hemen kosa kosa size geldim cunku canim sikildi bugun yaadoktor yumurta sayın az dedi. 3 tane filan görmüş o problem olabilri dedi. Bakicaz ilaclari kullan istedigimiz snuclar olmazsa eeteleriz dedi cok kotu oldum sobra esim bidaha sordu bizim moralimiz bozulduvdedi ben zaten aglasim aglicam oyleyim yani sonra sen onu dusunme 4 tane oluşsa yeter dedi Bilmiom daha baslamadan sansim dusuk gibi gelio bana . Bugun arayip kan tahlilime gore ignelere yarinmi obur gun mu baslicam onu soylicekler. 150 doz gonal f ile basliyoz.bunlardan pek anlamiyom ki kizlar yardim edin yaa kotu bisimi demek bu anlattıklarım . MK128 Senin adetliyken ilk gittiginde kacyumurta gozukmustu hatirlion mu ?
Bna söyledi moralimi bozdu o oldu.Sonra benim moralimin bozulduğunu görüncede bazı şeyleride söylesekmi söylemesek mi dioz sonra hadi bilsinler diye söylüoz daha kötü oluo dedi bide pişman ettim hocayı:)EE madem artabilir ne sölüon beni ağlatıon bide burdan trip atayım bari:)Cnm adetliyken dr bana hiç söylemedi kaç yumurta var. Sadece bakıyor rahimde başka olusum varmı diye. Adet bittiği günlerde 7-8 günlerde yumurta saymaya başlafı benimkisi.
kısaca cetrotide yumurta baskılayıcı merınonalde de yumurta olgunlastırıyor büyütüyor vscanım....Kızlar bu gonal f i bilioz da . Doktor bana cetrotide ve merional diye iki ilaç daha verdi bunlar ne ola ki ne işe yarıyolar acaba kendileri:)
ama eczacı bı arkadas var o daha detaylı yazabılırKızlar bu gonal f i bilioz da . Doktor bana cetrotide ve merional diye iki ilaç daha verdi bunlar ne ola ki ne işe yarıyolar acaba kendileri:)
Ay tribe bak hiç güleceğim yoktuBna söyledi moralimi bozdu o oldu.Sonra benim moralimin bozulduğunu görüncede bazı şeyleride söylesekmi söylemesek mi dioz sonra hadi bilsinler diye söylüoz daha kötü oluo dedi bide pişman ettim hocayı:)EE madem artabilir ne sölüon beni ağlatıon bide burdan trip atayım bari:)
Dedim ya tatlim bende üç tane büyüdü muhtemelen dondurma işlemi bile yapamiycaz dediğinde az ağlamadim ama bak şimdi 13 yumurtadan 11 ni dondurcaz diyorlar. O hormon ilaçlari var ya işte onlar sayiyi arttırıyor bide kocaman umut dolu bir kalp
inşallah inşallah canım stres yok sakınazap_cicegi canım yazını gördüm , benimde başıma aynı şey gelmişti tedaviye kadar verdikten sonra 2 adet beklemek zorunda kladım , histereskopi oldum bir ay ondan sonrada tedaviye başlamak için 1 ay.Ama sonu hayırlı olsun , bir ay geçip giido bana bu 2 ay hiç geçmez diodum ama geçti bak. 1 ay geç kavuşucaksınız artık bebişe öyle bişi olursa napcan:) İnşallah düzelir de gerek kalmaz ama canım..
Şifa olsun inşallah canım. Öksürük yorum yapmışsın yeni farkettim :) siyah turpun icini oy bal koy icine kapağını kapat sulaniyor onu iç oksuruge birebirSen bilirsin canim ya herkesin vucut direnci farkli tabi, bide transfer sonrasi dinlenmek daha önemli diye duymuştum. Bende toparliycam kendimi keçi boynuzu özü içim biraz önce
Doru söylüosun tatlım, senin minik çok başarılı , hırslı savaşçı biri olacak o zaman :) inşşalah hayırlı , nur topu gibi, en çok annesine düşkün, ilk sözü anne olan bi bebiş olur:))Cinsiyet daha belli deildir de kesenin duruş yerine göre tahmin yapıalbilimuş gibi bişi okumuştum bi yerde seninki ne tarafta:)Benım 17 tane toplandı 13 ü işlem gördü.10 u döllendi sadece bir tane kaliteli kaldı 3. Güne.bir iyi bir kötü transfer oldu. Şükür tek kaliteli embriyom olsada rabbim ol dedi tuttu annesini. Stres olmayın kalite önemli, onuda geç ol desın yaradan olsun. Yoksa 40 yumurtada olsa bos
Hz. Meryeme babasiz çocuk ihsan etmiş, o ol dedikten sonra her türlü olur dostlar. Ağlayınca da rahatlanmiyor zaten ben denedimBenım 17 tane toplandı 13 ü işlem gördü.10 u döllendi sadece bir tane kaliteli kaldı 3. Güne.bir iyi bir kötü transfer oldu. Şükür tek kaliteli embriyom olsada rabbim ol dedi tuttu annesini. Stres olmayın kalite önemli, onuda geç ol desın yaradan olsun. Yoksa 40 yumurtada olsa bos
Bende Diyarbakırlı değilim canım bizde görev gereği mecburi burdayızhayır deılım canım görev geregı burdayız
Siyah turp muŞifa olsun inşallah canım. Öksürük yorum yapmışsın yeni farkettim :) siyah turpun icini oy bal koy icine kapağını kapat sulaniyor onu iç oksuruge birebir
balımm böregim sende mi ordaydın gözlerim aradı aklıma geldin ama kalabalıktı kimdin bilemedim ayyazap_cicegi canım yazını gördüm , benimde başıma aynı şey gelmişti tedaviye kadar verdikten sonra 2 adet beklemek zorunda kladım , histereskopi oldum bir ay ondan sonrada tedaviye başlamak için 1 ay.Ama sonu hayırlı olsun , bir ay geçip giido bana bu 2 ay hiç geçmez diodum ama geçti bak. 1 ay geç kavuşucaksınız artık bebişe öyle bişi olursa napcan:) İnşallah düzelir de gerek kalmaz ama canım..
Doru söylüosun tatlım, senin minik çok başarılı , hırslı savaşçı biri olacak o zaman :) inşşalah hayırlı , nur topu gibi, en çok annesine düşkün, ilk sözü anne olan bi bebiş olur:))Cinsiyet daha belli deildir de kesenin duruş yerine göre tahmin yapıalbilimuş gibi bişi okumuştum bi yerde seninki ne tarafta:)
tee ALLAHIM yaa koptummHz. Meryeme babasiz çocuk ihsan etmiş, o ol dedikten sonra her türlü olur dostar. Ağlayınca da rahatlanmiyor zaten ben denedim
Soldaysa erkek o zmana ben sana söyliyim 5 hafta öncedenTşk ederim cnm inşallah öyle hayırlı merhametli sağlıklı olur. Ultrasonda bakınca anlasılmıyor sağmı solmu bilemedim ama sanki ilk başlardada hep sol kasıgım tarafı daha dolgundu. Kafası solda sanki:)cinsiyet 16 haftadamı belli oluyordu hatırlayamadım ama . Eğer öyleyse 6 haftamız var daha inşallah.
Başkası hamileyken içime doğardı yüzde doksan tuttururdum. Ama kendime dair hiç bir hissiyatım yok canlar.
balım bu senin ilk bebişinmi?? birde canın ekşimi tatlımı cekiyoTşk ederim cnm inşallah öyle hayırlı merhametli sağlıklı olur. Ultrasonda bakınca anlasılmıyor sağmı solmu bilemedim ama sanki ilk başlardada hep sol kasıgım tarafı daha dolgundu. Kafası solda sanki:)cinsiyet 16 haftadamı belli oluyordu hatırlayamadım ama . Eğer öyleyse 6 haftamız var daha inşallah.
Başkası hamileyken içime doğardı yüzde doksan tuttururdum. Ama kendime dair hiç bir hissiyatım yok canlar.
Ya şekerimm benimde hep gözüm seni araadı ama nerden tanıcaksam:) telefonu arabada unutmuşum yoksa yazacaktım sana nerdesin diye:) benim doktorumda mehmet hoca, ahmet hocayla hiç görüşmedim.Doktorumdan bilgi anlamında memnunum , ama dediğin gibi biraz az konuşuyolar ben vala açıkçası beni alsın 5 saat benle konuşsun istiom ama 5 dakkasına bile razıyız o kadar yani , ilgi çok çok azbalımm böregim sende mi ordaydın gözlerim aradı aklıma geldin ama kalabalıktı kimdin bilemedim ayy
sen hangi dr u istedin ben mhmht beye istedim
amann çokta suratsız bişidi gerci bize bişi demedi ama saga sola kızıp duruyodu eşim dediki noluyo yaa ne bunlarn suratu sanki hayrına mı yapıyolar gerildimm bnde
sana gelince bebekim sakın üzülmee ilaçlr fırlatack yumlarını bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?