Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm adetliyken dr bana hiç söylemedi kaç yumurta var. Sadece bakıyor rahimde başka olusum varmı diye. Adet bittiği günlerde 7-8 günlerde yumurta saymaya başlafı benimkisi.

Kızlar bu gonal f i bilioz da . Doktor bana cetrotide ve merional diye iki ilaç daha verdi bunlar ne ola ki ne işe yarıyolar acaba kendileri:)

Cnm adetliyken dr bana hiç söylemedi kaç yumurta var. Sadece bakıyor rahimde başka olusum varmı diye. Adet bittiği günlerde 7-8 günlerde yumurta saymaya başlafı benimkisi.
Bna söyledi moralimi bozdu o oldu.Sonra benim moralimin bozulduğunu görüncede bazı şeyleride söylesekmi söylemesek mi dioz sonra hadi bilsinler diye söylüoz daha kötü oluo dedi bide pişman ettim hocayı:)EE madem artabilir ne sölüon beni ağlatıon bide burdan trip atayım bari:)

Ay tribe bak hiç güleceğim yoktu iyi yapmişsin. Keşke zamaninda bende yapsaymişim

Benım 17 tane toplandı 13 ü işlem gördü.10 u döllendi sadece bir tane kaliteli kaldı 3. Güne.bir iyi bir kötü transfer oldu. Şükür tek kaliteli embriyom olsada rabbim ol dedi tuttu annesini. Stres olmayın kalite önemli, onuda geç ol desın yaradan olsun. Yoksa 40 yumurtada olsa bos

inşallah inşallah canım stres yok sakın

Sen bilirsin canim ya herkesin vucut direnci farkli tabi, bide transfer sonrasi dinlenmek daha önemli diye duymuştum. Bende toparliycam kendimi keçi boynuzu özü içim biraz önce
Şifa olsun inşallah canım. Öksürük yorum yapmışsın yeni farkettim :) siyah turpun icini oy bal koy icine kapağını kapat sulaniyor onu iç oksuruge birebir

Doru söylüosun tatlım, senin minik çok başarılı , hırslı savaşçı biri olacak o zaman :) inşşalah hayırlı , nur topu gibi, en çok annesine düşkün, ilk sözü anne olan bi bebiş olur:))Cinsiyet daha belli deildir de kesenin duruş yerine göre tahmin yapıalbilimuş gibi bişi okumuştum bi yerde seninki ne tarafta:)

Hz. Meryeme babasiz çocuk ihsan etmiş, o ol dedikten sonra her türlü olur dostlar. Ağlayınca da rahatlanmiyor zaten ben denedim

Son düzenleme:
balımm böregim sende mi ordaydın gözlerim aradı aklıma geldin ama kalabalıktı kimdin bilemedim ayy
sen hangi dr u istedin ben mhmht beye istedim
amann çokta suratsız bişidi gerci bize bişi demedi ama saga sola kızıp duruyodu eşim dediki noluyo yaa ne bunlarn suratu sanki hayrına mı yapıyolar gerildimm bnde
sana gelince bebekim sakın üzülmee ilaçlr fırlatack yumlarını bacımmm

Tşk ederim cnm inşallah öyle hayırlı merhametli sağlıklı olur. Ultrasonda bakınca anlasılmıyor sağmı solmu bilemedim ama sanki ilk başlardada hep sol kasıgım tarafı daha dolgundu. Kafası solda sanki:)cinsiyet 16 haftadamı belli oluyordu hatırlayamadım ama . Eğer öyleyse 6 haftamız var daha inşallah.

Başkası hamileyken içime doğardı yüzde doksan tuttururdum. Ama kendime dair hiç bir hissiyatım yok canlar.

Soldaysa erkek o zmana ben sana söyliyim 5 hafta önceden

balım bu senin ilk bebişinmi?? birde canın ekşimi tatlımı cekiyo

Ya şekerimm benimde hep gözüm seni araadı ama nerden tanıcaksam:) telefonu arabada unutmuşum yoksa yazacaktım sana nerdesin diye:) benim doktorumda mehmet hoca, ahmet hocayla hiç görüşmedim.Doktorumdan bilgi anlamında memnunum , ama dediğin gibi biraz az konuşuyolar ben vala açıkçası beni alsın 5 saat benle konuşsun istiom ama 5 dakkasına bile razıyız o kadar yani , ilgi çok çok az MK128 bu konuda çok dertliydi zaten:)) ben artık işime bakıom umursamıom vala o tutumlarını, benim yavruma kavuşmama vesile olsunda bidaha nerden görcem onu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…