Bugün toplamadan sonra eşimle yemeğe gittik sonra hep evdeydim. İşe yarın gidicem . Özel sektörde çalışıyorum masa başı yani. Transfer günüde gitmem ama ertesi gün belki gitmem gerekebilir :)Tatlım toplamadan sonra rahatca işe gidebildin mi ne iş yapıyorsun?
Ohooooo sen beni hiç takip etmemişsinCanim sen daha yeni baslamadin mi ? 10 yumurta nerden cikti ki anlamadim ?
Limonu kabuguyla ye tatlım enfeksiyonu giderırBiri yardim etsin bana lütfeen
Canım inş sıkıntısız geçirirsin sen sakin olursan herşey daha kolay ilerler unutma. İnş sonuçların da temiz çıkar dualarımız seninle
İnşaallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz kalbim dualarim seninle inşallah
Ahh canım benim. .benımde 22 sinde toplama var bakalım ne olacak. .Kızlar çıktım 10 yumurtam toplandı hafi hayırlısı :)
had gozun aydın canım benım guzellıkler bızlerın olur ınsallahDualarınız için teşekkür ederim canlarım çekim işlemleri benim açımdan biraz sıkıntılı geçsede Allahın izniyle herşey temiz çıktı sadece mideden parça alındı 1 ay sonra sonucu gelecek ama raporları dr gösterdim temiz dedi çikolata kistimden dolayı yükseldiğini söyledi çünkü bakılmayan yerim kalmadı artık .Şimdi önümüzde bir engel kalmadı cuma günü rapor evraklarımı hastaneye götürücem ve kasım sonunda reglim ile başlıyoruz inşallah.Çok mutluyum şuanda kalbimde kelebekler uçuşuyor geçen her gün bebeğime beni biraz daha yaklaştırıyor hissediyorum
Bende özel sektordeyim o yüzden simdiden hesaplamaya çalışıyorum izin durunu:)) ağrın falan oldu mu canim durumun nasılBugün toplamadan sonra eşimle yemeğe gittik sonra hep evdeydim. İşe yarın gidicem . Özel sektörde çalışıyorum masa başı yani. Transfer günüde gitmem ama ertesi gün belki gitmem gerekebilir :)
Canım gözün aydin şükür temiz çıkmış hersey. Darısı bebislerine kucağına almaya :)Dualarınız için teşekkür ederim canlarım çekim işlemleri benim açımdan biraz sıkıntılı geçsede Allahın izniyle herşey temiz çıktı sadece mideden parça alındı 1 ay sonra sonucu gelecek ama raporları dr gösterdim temiz dedi çikolata kistimden dolayı yükseldiğini söyledi çünkü bakılmayan yerim kalmadı artık .Şimdi önümüzde bir engel kalmadı cuma günü rapor evraklarımı hastaneye götürücem ve kasım sonunda reglim ile başlıyoruz inşallah.Çok mutluyum şuanda kalbimde kelebekler uçuşuyor geçen her gün bebeğime beni biraz daha yaklaştırıyor hissediyorum
Hayirli olsun cnm.Ohooooo sen beni hiç takip etmemişsinbugün yumurtalarım toplandı 10 tane .
İlk başta Regl ağrsı gibi oldu kasıklarda ama şimdi yok hemen geçiyor zaten .Bende özel sektordeyim o yüzden simdiden hesaplamaya çalışıyorum izin durunu:)) ağrın falan oldu mu canim durumun nasıl
Canm iyim valla yani iyi olmaya calisiorm..bi degisiklk yok cnm ya..bu ayda baslamicam sanrm belli degil henuzvaliente canım nasılsın ne yaptın varmı değişiklik tedavi olarak başladınmı yani
guzel gecıcektır canım stres yok. ben cok rahhattım hepsı dedıler nekadar güelsiniz pozıtıfsınız..tabı ortamda onemlıydı benım ıcın çok hosgorulu davranıyolardıAhh canım benim. .benımde 22 sinde toplama var bakalım ne olacak. .
Insallaj bi mucize olur cnm...bende bile bile o igneyi vurulmaya gittim iki seferdeBiliyorum canım negatif çıkacak ben formalite ilaçları kullanıyorum. Sonucta iki gun icinde yukselmez.
canim ya valla o kadar cok kisi var ki karistiriyorum inan ki kusuruma bakma hayirli olsun super 10 tane demi?Ohooooo sen beni hiç takip etmemişsinbugün yumurtalarım toplandı 10 tane .
Aynen herseyi formalite yapmak can sıkıntısı dünden bugüne aglamaktan gozlerim sisti artik kapanacak gözlerim. Ve dondurulmus embriyom kalmadı herseyi sil baştan yapıcam artik gücüm kalmadı. Yarın bir mucize ye ihtiyacım varInsallaj bi mucize olur cnm...bende bile bile o igneyi vurulmaya gittim iki seferdegercekten olmadgni bilerek igne olmak ilac kullanmakta cok gicik bisey ((ama insallah bi mucize olir..bana hemsire telefonda dr birakmasin dedi dedi..test gunu degeri 10 olan bile olablio dedi umut iste...insallah mucizen seninledr cnmm
Dcu cnm bayadir görüsmedik. İnşallah iyisindir. Bizde dün tedaviye basladik.Canm iyim valla yani iyi olmaya calisiorm..bi degisiklk yok cnm ya..bu ayda baslamicam sanrm belli degil henuzkist varya bende ona cozum bulmadan baslamayalm dio esim cunku kistin salgiladi sivi enbriyoyu direkt olduruimus ((sen neler yaptn baslandnmi?
Aa cnm hayrli olsun insallah hersey isetedfn gbi olur:)iyi olmaya calisiorm iste cnm...ilaclara basladin ozaman dun kac folikul gordu..insallah birsuru saglikli yunurtan olr cnm☺Dcu cnm bayadir görüsmedik. İnşallah iyisindir. Bizde dün tedaviye basladik.
Arkadasim mucize olur belki de ...Aynen herseyi formalite yapmak can sıkıntısı dünden bugüne aglamaktan gozlerim sisti artik kapanacak gözlerim. Ve dondurulmus embriyom kalmadı herseyi sil baştan yapıcam artik gücüm kalmadı. Yarın bir mucize ye ihtiyacım var
Kızmadım kızKizma
canim ya valla o kadar cok kisi var ki karistiriyorum inan ki kusuruma bakma hayirli olsun super 10 tane demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?