Kan pihtilasmasi testi yaptirdin mi canim?Merhaba ben 3 yıllık evliyim 2 yıl önce düşük yaptım daha da hamile kalamadim 3 kez aşılama ve sonuç yok maalesef. Ekim ayında adetimde tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayirlisiyla tavsiyeniz varsa beklerim
Bugun adetimin 3.gunuydu dr uma gittim estrofeme baslattik tedaviye baslamis olduk Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah bu defa.sonuclari goturdum dr uma kan pihtilasmasi var dedi ama hic hamile kalamama sebebim bi deilmis bu düşüge neden olur dedi.zaten 2.tedavide kan sulandirici igne kullancaz dedi bakalim bu defa umutluyum sanki içim kipir kipirkan pıhtılaşma olayı çoğu kişide görünüyor düşük olduğu takdirde önemsiz. Bende çıktı, Almanya da trombosit risk fazla denildi ve tüp bebek önerilmedi. İstanbul'da bir Hematoloji uzmanına gittim. Ve tedavinin sorun olmayacağını dedi, risk yüksek değilmiş. Yine de Folikasit 5mg günlük kullanmam gerekiyor. Aksi takdirde doğum gerçekleşirse, bebeğin omur iliği açık olma riski varmış.
Duyulduğu gibi korkulacak birşey değil, zaten rutin olarak Folikasit her hamile kadına veriliyor. Başta korkmadım değil.
Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış, inşallah birgün bizim de hayalimiz gerçek olacak arkadaşım
Kan pihtilasmasi testi yaptirdin mi canim?
Yaptır canım mutlaka.düşüğünde olmuş neden bu olabilir.gerci dr un tup bebek tedavisinde kan sulandirici ignede verebilir belki.inslh hayirlisiyla kavusuruz canim bebislerimizeHayır yaptirmadim
Yaptır canım mutlaka.düşüğünde olmuş neden bu olabilir.gerci dr un tup bebek tedavisinde kan sulandirici ignede verebilir belki.inslh hayirlisiyla kavusuruz canim bebislerimize
Merhaba ben de nisan ayında gittiğimde rahim ağzının çok dar olduğunu söylediler ve operasyona girdim, genişletildi. Prof olan doktor, rahim ağzı darsa spermler içeri gitmez ve bebek olmaz dedi. Aşılama yapan doktorum: Adet oluyorsan sperm de gider dedi. Yani ben de bu sorunun tam cevabını alamadım. Yarın tüp bebek için ilaçlara başlıyorum.İnşallah tekrar daralmamıştırArkadaşlar bişey sorucam size.benim sebepsiz infertilite hersey normal hatta normalden daha iyi ama 2,5 yildir hamile kalamadim hiç.2 negatif asilamam 1 negatif tup bebegim var.bu ay hiteroskopi yapildi ondada bisey cikmadi ama dr um rahimimin kucuk oldugunu soyledi daha onceki transferimdede rahim dar diye iptal etmis bidahaki ay rahim agzini acmis ve ondan sonra dondurulmus transferi yaomisti
Simdi rahim agzim yine daralmis,rahimimede kucuk dedi ama bu hamile kalmana engel degil dogum yaomayan kadinlarin rahimleri kucuk olabilir dedi
Bu ay dondurulmus transferini genel anesteziyle yapabilirim dahim agzi dar oldugu icin agrili acili olur hissetme dige dedi
Boyle bisey yasayan oldu mu aranizda?acaba hamile kalamama nedenin rahimin dar ve kucuk olmasi mi diye kafama takiliyo
Canim benimde hem rahim agzim dar hem rahimim küçük ama drum prof oda bana bu hamile kalmana engel degil dedi,benimde kac cok karisik.senin sorun neydi?Merhaba ben de nisan ayında gittiğimde rahim ağzının çok dar olduğunu söylediler ve operasyona girdim, genişletildi. Prof olan doktor, rahim ağzı darsa spermler içeri gitmez ve bebek olmaz dedi. Aşılama yapan doktorum: Adet oluyorsan sperm de gider dedi. Yani ben de bu sorunun tam cevabını alamadım. Yarın tüp bebek için ilaçlara başlıyorum.İnşallah tekrar daralmamıştır
Canım sorun yok ama olmuyor. Bu ay 25mm yumurtam gelişti kendiliğinden. Çatlatma iğnesi vuruldum ama yine olmadı. Bugün tüp bebeğe başladıkCanim benimde hem rahim agzim dar hem rahimim küçük ama drum prof oda bana bu hamile kalmana engel degil dedi,benimde kac cok karisik.senin sorun neydi?
Benim sali gunu dondurulmus transferim var inslh bu defa kavusuru bebeklerimize
Bizimde durum ayni canim sebepsiz dedi doktorlar hep 3 yildir olmuyo 2 negatif asilamam 1 negatif tup bebek denemem var bu 2.tup bebek denemem olucak.en zoruda bizim gibi sebepsizler sanirimCanım sorun yok ama olmuyor. Bu ay 25mm yumurtam gelişti kendiliğinden. Çatlatma iğnesi vuruldum ama yine olmadı. Bugün tüp bebeğe başladık
Benim de iç yıl bitmek üzere canım. İnşallah artık gelir bebişlerimiz. Tüp bebekle ilgili aktif bir başlık var mı? biliyor musunBizimde durum ayni canim sebepsiz dedi doktorlar hep 3 yildir olmuyo 2 negatif asilamam 1 negatif tup bebek denemem var bu 2.tup bebek denemem olucak.en zoruda bizim gibi sebepsizler sanirim
İnşallah canim insallah en zoruda bizim gibi sebepsiz grubu sanirim.yok canim ya aktif bi yer bulursana banada haber verBenim de iç yıl bitmek üzere canım. İnşallah artık gelir bebişlerimiz. Tüp bebekle ilgili aktif bir başlık var mı? biliyor musun
Seni etiketleyeyim canım. Tedavi görenler de var gruptaİnşallah canim insallah en zoruda bizim gibi sebepsiz grubu sanirim.yok canim ya aktif bi yer bulursana banada haber ver
Canım benim iki yumurtamda da çikolata kisti var. Haziran ayında ameliyat oldum ama yine kist oluştu. Ekim ayında tüp bebek yaptırdık olmadı. İlk denemeydi 3 ay sonra yeniden deneyeceğiz. Hepimize Allah hayırlısını nasip etsin inşalllah. Sende ümidini kaybetme hakkımızda hayırlısı olsun.Kizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?
Bende de erken rezerv yetmezligi var. Tedaviye basladigimdan beri hep 5-6 yumurtam oldu. Benim vucuduma uygun bi protokol var onu uygulayınca ve tedaviden 3 ay önce dhea kullanirsam 1. Kalite yumurtalarim oldu. Farkli bi protokol ve dheasiz tedavilerimde kaliteleri düşük oldu. Dheanin işe yarayip yaramadigi kesin olmasa da bende cok işe yaradigi doktorum ve benim tarafımdan kanıtlandı eger icine sinmiyorsa ayni yerde tedavi olma bence. Kendisinin hastasi degilim ama benim doktorumun ogretmeni nar tup bebek merkezi doktoru hemde sahibi hakan satiroglu nu tavsiye ederimArkadaslar merhaba.Ben azalmis over rezerv sebebiyle infertilite tedavisi goruyorum.Kasim 2015-Haziran 2016 arasinda 5 asilama oldum.Eylul ayinda da basarisiz bir tup bebek deneyimim oldu.Ankara Anatolia tup bebek merkezinde.8 yumurta toplandi 4 u dollendi.sadece 1 tanesi 5.gune gidebildi ve onu transfer ettiler.transfer gunu doktorum 10 uzerinden 6 veririm bu embriyoya ama boyle yakaladigimiz gebelikler de oldu dedi.toplanan yumurta ve olusan embriyo sayisi arasindaki uyumsuzlugun %20 sperm %80yumurta kalitesinden kaynaklanabilecegini soyledi.Bunun bu aya özgu olabilecegini her ay yumurta kalitesinin ayni olmadigini ekledi ancak kalite artirici hic bir takviye vermedi.Kanitlanmis faydasi olmadigi icinmis.Neyse bana ikinci tedavimde uzun protokol uygulanacak.2 ay ara vermek istedim.Kasim ayinin 19 u gibi baslicam ignelere.Ilki olumsuz oldugu icin mi bilemiyorum merkeze guvenle gidemicem sanki.kafam cok karisik.ama degistirmeye de korkuyorum.psisik bir durumdayim.
Ankarada olanlar hangi merkezlere gidiyorsunuz.anatolia hakan yaraliya giden var mo benim gibi.
Mrb cnm ameliyatını nerde oldun?bende yeni amelıyat oldm.laparoskopi oldm.Canım benim iki yumurtamda da çikolata kisti var. Haziran ayında ameliyat oldum ama yine kist oluştu. Ekim ayında tüp bebek yaptırdık olmadı. İlk denemeydi 3 ay sonra yeniden deneyeceğiz. Hepimize Allah hayırlısını nasip etsin inşalllah. Sende ümidini kaybetme hakkımızda hayırlısı olsun.
Tesekkut ederim bilgi icinBende de erken rezerv yetmezligi var. Tedaviye basladigimdan beri hep 5-6 yumurtam oldu. Benim vucuduma uygun bi protokol var onu uygulayınca ve tedaviden 3 ay önce dhea kullanirsam 1. Kalite yumurtalarim oldu. Farkli bi protokol ve dheasiz tedavilerimde kaliteleri düşük oldu. Dheanin işe yarayip yaramadigi kesin olmasa da bende cok işe yaradigi doktorum ve benim tarafımdan kanıtlandı eger icine sinmiyorsa ayni yerde tedavi olma bence. Kendisinin hastasi degilim ama benim doktorumun ogretmeni nar tup bebek merkezi doktoru hemde sahibi hakan satiroglu nu tavsiye ederim
Canım merhaba ben Adana'da oturuyorum. Balcalı hastanesinde laparoskopi ameliyatı oldum. Geçmiş olsun senin neyin var.Mrb cnm ameliyatını nerde oldun?bende yeni amelıyat oldm.laparoskopi oldm.
Çikolata kisti cnm sağlı sollu vardı..bırazda rahım bagrsak arasnda varms yapşklk .onun ıcın oldum..Canım merhaba ben Adana'da oturuyorum. Balcalı hastanesinde laparoskopi ameliyatı oldum. Geçmiş olsun senin neyin var.
Geçmiş olsun canım bende de çok yapışıklılık var o yüzden hemen tüp bebeğe geçti doktorum. Hayırlısı olsun inşallah.Çikolata kisti cnm sağlı sollu vardı..bırazda rahım bagrsak arasnda varms yapşklk .onun ıcın oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?