Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bugun adetimin 3.gunuydu dr uma gittim estrofeme baslattik tedaviye baslamis olduk Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah bu defa.sonuclari goturdum dr uma kan pihtilasmasi var dedi ama hic hamile kalamama sebebim bi deilmis bu düşüge neden olur dedi.zaten 2.tedavide kan sulandirici igne kullancaz dedi bakalim bu defa umutluyum sanki içim kipir kipir

Yaptır canım mutlaka.düşüğünde olmuş neden bu olabilir.gerci dr un tup bebek tedavisinde kan sulandirici ignede verebilir belki.inslh hayirlisiyla kavusuruz canim bebislerimize

Pazartesi günü için randevu aldım aklımda soru işareti kalmasın teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberler alalım inş

Merhaba ben de nisan ayında gittiğimde rahim ağzının çok dar olduğunu söylediler ve operasyona girdim, genişletildi. Prof olan doktor, rahim ağzı darsa spermler içeri gitmez ve bebek olmaz dedi. Aşılama yapan doktorum: Adet oluyorsan sperm de gider dedi. Yani ben de bu sorunun tam cevabını alamadım. Yarın tüp bebek için ilaçlara başlıyorum.İnşallah tekrar daralmamıştır

Canim benimde hem rahim agzim dar hem rahimim küçük ama drum prof oda bana bu hamile kalmana engel degil dedi,benimde kac cok karisik.senin sorun neydi?
Benim sali gunu dondurulmus transferim var inslh bu defa kavusuru bebeklerimize

Canim benimde hem rahim agzim dar hem rahimim küçük ama drum prof oda bana bu hamile kalmana engel degil dedi,benimde kac cok karisik.senin sorun neydi?
Benim sali gunu dondurulmus transferim var inslh bu defa kavusuru bebeklerimize
Canım sorun yok ama olmuyor. Bu ay 25mm yumurtam gelişti kendiliğinden. Çatlatma iğnesi vuruldum ama yine olmadı. Bugün tüp bebeğe başladık

Canım sorun yok ama olmuyor. Bu ay 25mm yumurtam gelişti kendiliğinden. Çatlatma iğnesi vuruldum ama yine olmadı. Bugün tüp bebeğe başladık
Bizimde durum ayni canim sebepsiz dedi doktorlar hep 3 yildir olmuyo 2 negatif asilamam 1 negatif tup bebek denemem var bu 2.tup bebek denemem olucak.en zoruda bizim gibi sebepsizler sanirim

Bizimde durum ayni canim sebepsiz dedi doktorlar hep 3 yildir olmuyo 2 negatif asilamam 1 negatif tup bebek denemem var bu 2.tup bebek denemem olucak.en zoruda bizim gibi sebepsizler sanirim
Benim de iç yıl bitmek üzere canım. İnşallah artık gelir bebişlerimiz. Tüp bebekle ilgili aktif bir başlık var mı? biliyor musun

Benim de iç yıl bitmek üzere canım. İnşallah artık gelir bebişlerimiz. Tüp bebekle ilgili aktif bir başlık var mı? biliyor musun
İnşallah canim insallah en zoruda bizim gibi sebepsiz grubu sanirim.yok canim ya aktif bi yer bulursana banada haber ver

Arkadaslar merhaba.Ben azalmis over rezerv sebebiyle infertilite tedavisi goruyorum.Kasim 2015-Haziran 2016 arasinda 5 asilama oldum.Eylul ayinda da basarisiz bir tup bebek deneyimim oldu.Ankara Anatolia tup bebek merkezinde.8 yumurta toplandi 4 u dollendi.sadece 1 tanesi 5.gune gidebildi ve onu transfer ettiler.transfer gunu doktorum 10 uzerinden 6 veririm bu embriyoya ama boyle yakaladigimiz gebelikler de oldu dedi.toplanan yumurta ve olusan embriyo sayisi arasindaki uyumsuzlugun %20 sperm %80yumurta kalitesinden kaynaklanabilecegini soyledi.Bunun bu aya özgu olabilecegini her ay yumurta kalitesinin ayni olmadigini ekledi ancak kalite artirici hic bir takviye vermedi.Kanitlanmis faydasi olmadigi icinmis.Neyse bana ikinci tedavimde uzun protokol uygulanacak.2 ay ara vermek istedim.Kasim ayinin 19 u gibi baslicam ignelere.Ilki olumsuz oldugu icin mi bilemiyorum merkeze guvenle gidemicem sanki.kafam cok karisik.ama degistirmeye de korkuyorum.psisik bir durumdayim.
Ankarada olanlar hangi merkezlere gidiyorsunuz.anatolia hakan yaraliya giden var mo benim gibi.

Kizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?
Canım benim iki yumurtamda da çikolata kisti var. Haziran ayında ameliyat oldum ama yine kist oluştu. Ekim ayında tüp bebek yaptırdık olmadı. İlk denemeydi 3 ay sonra yeniden deneyeceğiz. Hepimize Allah hayırlısını nasip etsin inşalllah. Sende ümidini kaybetme hakkımızda hayırlısı olsun.

Bende de erken rezerv yetmezligi var. Tedaviye basladigimdan beri hep 5-6 yumurtam oldu. Benim vucuduma uygun bi protokol var onu uygulayınca ve tedaviden 3 ay önce dhea kullanirsam 1. Kalite yumurtalarim oldu. Farkli bi protokol ve dheasiz tedavilerimde kaliteleri düşük oldu. Dheanin işe yarayip yaramadigi kesin olmasa da bende cok işe yaradigi doktorum ve benim tarafımdan kanıtlandı eger icine sinmiyorsa ayni yerde tedavi olma bence. Kendisinin hastasi degilim ama benim doktorumun ogretmeni nar tup bebek merkezi doktoru hemde sahibi hakan satiroglu nu tavsiye ederim

Mrb cnm ameliyatını nerde oldun?bende yeni amelıyat oldm.laparoskopi oldm.

Tesekkut ederim bilgi icin

Canım merhaba ben Adana'da oturuyorum. Balcalı hastanesinde laparoskopi ameliyatı oldum. Geçmiş olsun senin neyin var.
Çikolata kisti cnm sağlı sollu vardı..bırazda rahım bagrsak arasnda varms yapşklk .onun ıcın oldum..

Çikolata kisti cnm sağlı sollu vardı..bırazda rahım bagrsak arasnda varms yapşklk .onun ıcın oldum..
Geçmiş olsun canım bende de çok yapışıklılık var o yüzden hemen tüp bebeğe geçti doktorum. Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…