Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim haziran ayindaydi o transferim oldu ama ilk deneme negatif oldu hersey cok iyiydi 2 tane embriyo konuldu ama olmadi.bu ay hiteroskopi yapildi adet bekliyorum adetten sonra dondurulmus transferi olucak
Rabbim hepimizin hakkın hayırlınolanı nasip etsin inş
Negatifi aldığınızdaki embriyo kaliteleri nasıldı acaba?onlarda dondurulmuş embriyomuydular

Selam kizlar bende insallah hayirlisiyla ekimde adet olunca tup bebek merkezine gidicem . cok heyecanliyim arti korkuyorum insallah hayirlisiyla olur bebislerimiz . 13 gun kaldi adete nasil gecer bilmiyorum gecen aylarda olmayim diye bekliyordum simdi ise bi an once olmak icin can atiyorum

Yanliz degilsin canim o psikoloji bendede var insallah bizim de olur da onlarin yaptigi bencillikleri biz yapmayiz gercekten bu hayatta kim olursa olsun acin senin acin kimse kimsenin acisini anlamiyorda yuklenmiyorda

Aynen canim oyle olmasa bile öyle gibi geliyo insana,zor bi durum Allah yardimcimiz olsun.Rabbim evlat hastetiyle sinamasin bizleri inslh.ne zaman basliyosun tedaviye?
Tedaviye bugün başladım cnm ilk ignemi oldum bu sabah long 150 verdi :)hadi hayırlısı

Yanliz degilsin canim o psikoloji bendede var insallah bizim de olur da onlarin yaptigi bencillikleri biz yapmayiz gercekten bu hayatta kim olursa olsun acin senin acin kimse kimsenin acisini anlamiyorda yuklenmiyorda
damdan düşmeyen damdan düşenin halinden anlamaz arkadaşlar inş rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz.

Tedaviye bugün başladım cnm ilk ignemi oldum bu sabah long 150 verdi :)hadi hayırlısı
Hadi hayırlısı canım inşlh hepsine değer güzel sonuçlar alırsın.bu arada transfer gunuden itibaren baslayip bi hafta boyunca her gun bi tane avakado yemeni tavsiye ederim rahime cok faydasi varmis,tutunmayada yardimci oluyomus diger topikte cok yiyen olmustu cogununda tutundu bebisleri

damdan düşmeyen damdan düşenin halinden anlamaz arkadaşlar inş rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz.
Sanirim kizmamak lazim oyle insanlara eskiden bende cok kiziyodum,nefret ediyodum oyle insanlardan en yakin arkadasim bile benim icin herkese onun cocugu olmuyo benim cocugum oldu diye beni kiskaniyo dedi.ama artik kizmiyorum empati kurmaya calisiyorum,onlar bizim yasadigimiz hic biseyi yasamadi istedikleri zaman hamile kalabildiler çünkü.arkadaslar benden size tavsiye tup bebek tedavisini aileniz disinda kimseye soylemeyin boylece daha az insanin sorularina maruz kalirsiniz.insanlar malesefki bu durumun ne kadar hassas oldugunun farkinda degil sacma sapan sorulariyla caninizi cok fazla yakabiliyolar

onu duymuştum 1 tane mi 1 dilim mi yicem peki

Gunde 1 tane canim.cok tatsiz bisey tuz ve sarmisaklar yeniyo genelde bide olgunlasmis olanlarindan al.ben gecen tedavimde cok aradim ama bulamadim yaz oldugu icindi sanirim.ama bu tedavimde bende yiycem
tmm cnm inş bulurum bi bakim mini hal diye büyük bir sebze yeri var inş vardır

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir elbet.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Başına gelmeyen bilemez elbet ne kadar zor olduğunu. İçini dökmek istesen bile,en yakınında olan anlamıyor ken seni, içine atıyor insan. Benim açımdan öyle oldu.
O arkadaşının yaptığına gerçekten kelime bulmak zor. . . insan zor günlerinde gerçek dost ve arkadaşını tanıyor, iyi günde herkez yanında olur

6. tüpbebek transfer işlemi gerçekleşmeden, ERA-Testi için hazırlıklar dün başladı.
Hakkımda ve hakkımızd hayırlısı

Aynen öyle canım sen dost bilip derdini anlatiyosun o senin canini nasil yakacagini ögrenip yarani kasiyo sürekli.o yuzden kimseyle paylasmamak ben oyle yapiyorum artik etrafima cocuk olayini takmiyomus gibi davraniyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun,kimseyi evlat hasretiyle sinamasin bazen insana cok agir gelsede Allahtan hersey diyip kabullenmekten baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…