Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Embryo transferi gerçekleşmeden önce anastezi altında rahimden parça alınıp incelemeye gönderecekler. Rahimin en uygun tutunurluk zamanı tespit ediliyormuş.
İlk defa duydum canim bende insallah vesile olurda bu defa kavusursun bebegine.sorun neydi canim sizde Allah yardimcin olsun

Arkadaşlar bişey sorucam size.benim sebepsiz infertilite hersey normal hatta normalden daha iyi ama 2,5 yildir hamile kalamadim hiç.2 negatif asilamam 1 negatif tup bebegim var.bu ay hiteroskopi yapildi ondada bisey cikmadi ama dr um rahimimin kucuk oldugunu soyledi daha onceki transferimdede rahim dar diye iptal etmis bidahaki ay rahim agzini acmis ve ondan sonra dondurulmus transferi yaomisti
Simdi rahim agzim yine daralmis,rahimimede kucuk dedi ama bu hamile kalmana engel degil dogum yaomayan kadinlarin rahimleri kucuk olabilir dedi
Bu ay dondurulmus transferini genel anesteziyle yapabilirim dahim agzi dar oldugu icin agrili acili olur hissetme dige dedi
Boyle bisey yasayan oldu mu aranizda?acaba hamile kalamama nedenin rahimin dar ve kucuk olmasi mi diye kafama takiliyo

Amin inşallah, rabbim kabullenmeyi bize kolay kılsın.
Sanırım çoğumuz anlatmama konusunda aynı yoldayız. Bizi bizden başka anlayan çok azdır. Ailemiz bile. . .

Rahim yapı itibari ile bir kas dır ve genişlemeye müsait hamilelik söz konusu olursa. Rahim ağzı dar ve açılmaz ise, en kötü ihtimal sezeryan yaparlar. Hamileliğe engel olabileceğini sanmıyorum. İçini ferhat tut

Dr umda engel olmadigini soyledi.rahim agzimi acti koca koca demirleri soktu genisletti ama yine kapanmais cok ilginc.yarin hacamat yaptiricam ben bide bakalim Sifa Allahtan inslh

Dr umda engel olmadigini soyledi.rahim agzimi acti koca koca demirleri soktu genisletti ama yine kapanmais cok ilginc.yarin hacamat yaptiricam ben bide bakalim Sifa Allahtan inslh
Benim arkadaşım 3 normal hamilelik yaşadı fakat rahim doğumlarda 1 cm bile açılmadı ve tüm doğumlar sezeryan ile oldu.
İnşallah hacemat faydalı olur

Rahimin dar olmasi hamile kalmana engel degil cnm .kafana takma sen .
Bende hacamat yaptirmak istiyorum .hatta cesaret edebilsem suluk tedavisi de istiyorum.bu konuda cok iyi bi uzman kadin var ama baska sehirde.rahime suluk yapiyor ve bu sekilde bi cok hastasi hamile kalmis.sifa Allahdan hakkinda hayirlisi olsun

Evet canim Dr umda öyle dedi zaten.bende uzun zamandir yaptirmak istiyodum bi anda aklima geldi birazdan gidip yaptircam.o bahsettigin kadin hangi sehirde acaba.sülük tedavisini bende duydum.ben akapunkturada gitmistim ama hamile kalamdim.benim sebepsiz ama pko ve rezerv azliginda akapunkturda cok etkili oluyomus

Canim benim dedigim kadin trabzonda yeri ama samsunada gidiyor .ben yazin yillik izinde gidince yaptiracam insallah.sen hangi sehirdesin

Canim benim dedigim kadin trabzonda yeri ama samsunada gidiyor .ben yazin yillik izinde gidince yaptiracam insallah.sen hangi sehirdesin
Bursadayim bende.bugun yaptirdim hacamati bakalim belki transferden once bidaha yaptiririm.senin sorun neydi canim bu arada?
Ben kan pihtilasmasi ve genetik testi yaptimistim sonuclarini aldim az once b12 ve folik asit eksikliginden kaynakli pihtilasma sorunu vamris bende ama hamile kalmaya engel degil dedi dr folik asitle b12 aldim onlari icicem

Canim hamile kalalimda varsin doğum sezeryanla olsun raziyim yani
İnşallah hayırlı olacaksa rabbim nasip etsin. Bunca sene sonra gerçekten hamile kalırsam nasıl hissederim bilmiyorum.
Bu tedavinin sonucu olumlu olursa diye bir korku var. Aslında her iki sonuçtan da korkuyorum

İnşallah hayırlı olacaksa rabbim nasip etsin. Bunca sene sonra gerçekten hamile kalırsam nasıl hissederim bilmiyorum.
Bu tedavinin sonucu olumlu olursa diye bir korku var. Aslında her iki sonuçtan da korkuyorum
İnşallah Canım inşallah.kac yildir olmuyodu canim senin.

Amin inşallah canım.
Eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsiz. Sonuçta takdiri ilâhî.
Senin kaçıncı deneme?
Rabbim bu tefa nasip etsin inşallah sana arkadaşım.
Benimkiside sebepsiz hersey olmasi gerekenden daha iyi ama olmuyo nerdeyse 3 yıl olcak benimde.2 negatif aşilamam,1 negatif tüp denemem var.bu 2.olucak dondurulmuşlarla.bu gün genetik ve kan pihtilasmasi testinin sonucunu aldim hafif oranda kan pihtilasmasi cikti bende b12 ve folik asit eksikliginden kaynaklaniyomus.dr gebe kalmana engel degil dedi a kendi dr um ne dicek bilmiyorum.folik asit ve b12 aldim bugun icmeye basladim.bide hacamat yaptirdim bu gun.biz elimizden geleni yapiyoruz Rabbim elbet gorcek çabamizi.

kan pıhtılaşma olayı çoğu kişide görünüyor düşük olduğu takdirde önemsiz. Bende çıktı, Almanya da trombosit risk fazla denildi ve tüp bebek önerilmedi. İstanbul'da bir Hematoloji uzmanına gittim. Ve tedavinin sorun olmayacağını dedi, risk yüksek değilmiş. Yine de Folikasit 5mg günlük kullanmam gerekiyor. Aksi takdirde doğum gerçekleşirse, bebeğin omur iliği açık olma riski varmış.
Duyulduğu gibi korkulacak birşey değil, zaten rutin olarak Folikasit her hamile kadına veriliyor. Başta korkmadım değil.
Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış, inşallah birgün bizim de hayalimiz gerçek olacak arkadaşım

Merhaba ben 3 yıllık evliyim 2 yıl önce düşük yaptım daha da hamile kalamadim 3 kez aşılama ve sonuç yok maalesef. Ekim ayında adetimde tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayirlisiyla tavsiyeniz varsa beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…