Selam Temmuz Anneleri...
temmuz annelerinin mutlaka ya yaklaşmış yada yeni tarama testi yapmışlardır kızlar sonuclarımızı paylaşalım 2li tarama testinde ne sonuc aldınız?fisfisfis
ben daha dün yaptırdım dolu test idrar ve kan 107 ytl ödedim toplam testlere sonucuda hayırlısıyla haftaya alıcam sonucu almış temmuz annelerimiz varmı paylaşalım
hayırlısı olsun canım inşallah sonuçların güzel olur bende 20ocakta gitcem 107ytl fazla değilmi yani muane ücretinden farklımı oluyo test ücreti anlamadımki benim doktorum kan ve idrar testleri hastanede yaptırıyo ama anlamadım.bu arada ben folik asittin başka ilaç kullanmıyorum aranızda vitamin falan kullanan varmı birde günlük nasıl besleniyosunuz kızlar mesela bugün gün boyu neler yediniz bana yazarmısınz
hayırlısı olsun canım inşallah sonuçların güzel olur bende 20ocakta gitcem 107ytl fazla değilmi yani muane ücretinden farklımı oluyo test ücreti anlamadımki benim doktorum kan ve idrar testleri hastanede yaptırıyo ama anlamadım.bu arada ben folik asittin başka ilaç kullanmıyorum aranızda vitamin falan kullanan varmı birde günlük nasıl besleniyosunuz kızlar mesela bugün gün boyu neler yediniz bana yazarmısınz
selaaaaaammmmm
kızlar yaa bende bebeğimi en son 6+4 günlükken görmüştüm drum bi sorun olmaazsa ocak ortalarında gel demişti.çok özledim yaa bebişimi neye benziyo kızlar anlatın lütfen büyümüş oluyomu herşeyi eli kolu görünüyomu çok merak ediyorummm.ocak 15de gidicem bende testler için.umarım hepimizin bebişleri sağlıkla gelir...
ben cok seviyorum bu hamile haberlerini yaa..:sm_cool:..13 haftalık hamileyim ben de:))Ocak ayının 26 da ikili tarama testim var:)
Bakalım umarım herşey yolundadır.
ben cok seviyorum bu hamile haberlerini yaa..:sm_cool:..
cok sevindimmm
kutlarimm canimmm:1hug::asigim:
Allah sag salimm eline kavustursunnn...
darisi bütün isteyenlerin basinaa..
kızlar ben 11 haftalık hamileyim ne zaman 2 li test yapmam gerekiyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?