Temmuz Annelerinin En çokk...

seninkini tahmin etmiştim aslında canım benimde eşimle benim ismimi tersten alsam nickim velaila olurdu :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:uyumlu olurduk senle:asigim::asigim::asigim
:

eşlerimiz adaş desene alevcimm:asigim::asigim::içelim:

off ne yesemki bugün eşimde yok canım yalnız yalnız bişi yemek istemiyooo acaba omletmi yapsammm sizlerin fikirleri ne ne yemek yaptınız bugünnn

allah seni nasıl biliyosa öyle yapsınn emi
çatladım kız gülmektennn karnıma ağrılar girdi
yine yaptınn yapıcanıı dimiiii zilli:roflol:

git seni kocan öpsünnn

canım evet adaşlar ali ler iidir yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

cnm yemek olarak madem yalnızsın hem kolay bir yemek tam bir yaz yemeği yap menemen gitsina.s.a.s.a.s.

ewet ii oluyo aliler:asigim: wallahii saol canım öle yapayım barii çok acıktım grşmek üzeree iyi akşamlar hepinize bye byeee:1hug:

kocami askitom die seviodum bu nicki aldigim zamanlar ordan kalma
gerci anlami belli de :)) yazayim ben yinede oglumun bamyasi düsmesin :roflol::roflol:

hahaha askito hatun bende oglumu hep askito diye cagiririm
seni de gorunce burda bi askito var diyordum ilk gordugumde
simdi hep oglumu askito diye cagirinca
hep aklima sen geliyorsun
şakkıdısırnaşık şey

arkadaşımın kardeşi yeni yeni konuşmaya başladığında bana feride diyemez febi derdi.. o gün bugündür tüm arkadaşlarım arasında "febi" yim .. işte benim 15 senelik nick imin hikayesi :1rolleyes:

benim ismimin hic bir anlamı yok senağlama senağlama

bu siteye girerken hic bu kadar yakın ve sıcak arkadaşlıklar kurulacagını dusunmedigim icin ozenmemistim..

simdi olsaydı daha ozenli olurdum..
ama sayenizde ve bu forumun sayesinde artik heryerde bu nicki kullanıyorum, artık anlamlı yani a.s.

Hii Benim Nicim De Ghaneli Yani Gümüşhaneli Demek Bilmem öylesine Yazmiştim Ama şimdi Olsa Daha Anlamli Ve Daha Hoş Bi Nic Yazrdim Herhalde

cogunuzu gördüm..
ve devamli göremedigim icin .. balik hafizam yüzlerinizi unutturdu bile..
allahtan bir kacinizin msni varda devamli görüyorum yerimseniben

Corummlu bi seni göremedim canim ..icimde kaldi söyliyim..

cogunuzu gördüm..
ve devamli göremedigim icin .. balik hafizam yüzlerinizi unutturdu bile..
allahtan bir kacinizin msni varda devamli görüyorum yerimseniben

Corummlu bi seni göremedim canim ..icimde kaldi söyliyim..

beni biliyon demiiiiiiiiiiiiiii...... hatırlıyon yaniii:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…