- Konu Sahibi gelincik_01
-
gelincik ne güzel canım.allah kem gözlerden korusun. bende kendim için ahhh keşke demekten başka bişey diyemiyorum..
Ayy Srose Canimm Seninle Ayni Kaderi Paylaşiyoruzz.bende Eşimle Yaparim Temizliği Dedim öylesine Baktim Ne Diycekler Kayinvalidem Iyi Dedi Işte Beraber Yapinda Sen çok Yorulma Ağirda Kaldirma Dedi.şok Oldum Ama Bu Gidişle Bende Bi Kadin Temizlikçi çağiricam Eşimlede Konuştum Oda Onayladi.allahim Hiç Kimseyi Kimseye Muhtaç Etmesin Elden Ayaktan Düşürmesin.aman Boşver Canim Yaa Başimizda Bizi Seven Eşler Ve Gelecek Olan Minikler Varken Kimse Bizi üzemez De Mi Kizzz
Valla bende şanslılardanım sanırım.. Evleneli 8 ay olacak dolu dolu.. Daha evde toplasanız 10 u geçmez yemek yapmam.. kayınvalidem yapar biz yokken ocağın üstüne koyar. Biz ısıtıp yeriz.. Temizliğe bayan geliyor.. Ütülerimi kayınvalidem yapıyor... Suyumuza kadar, faturalara pazara markete kadar kayınpederim ilgilenir.. Valla yaptıklarını saydıkça bitiremem.. Hamile kaldığımı öğrendiğimde baya yüklü bir para verdi kayınpederim... Yani maddi manevi her konuda bize destekler. Allah bin kere razı olsun.. onları çok seviyorum.. Sanki ben onların kızıyım... Eşim ise damat sanki.. Eşimle biz biraz şımarıkız.. Yani onların küçük çocuklarıymışız gibi davranıyoruz.. Ben gider kayınvalideme sırnaşırım, öperim, kucağına yatarım, saçlarımı taratırım.. Sanırım bu birazda eşimle benim hareketlerimizden kaynaklanıyor. .. Ama güzel bir duygu...Allah herkese nasip etsin...
CANIM ALLAH MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN.DAHA BANA 2 KURUŞ PARA VERMİŞ DEĞİLLER HATTA DÜĞÜNDE OLAN PARALARIMI BİLE ALDILAR.DAHA TORUNUM OLACAK BİŞEY ALALIM DEMEDİLER.DAHA İLK BAYRAMDA ELLERİNİ ÖPTÜM ADETTENDİR GELİNE HAŞLIK VERİLİR ONU BİLE VERMEDİ.AMA NASIL TORUNUM DEYİP SEVECEKLER ONUDA BİLMİYORUM
Valla bende şanslılardanım sanırım.. Evleneli 8 ay olacak dolu dolu.. Daha evde toplasanız 10 u geçmez yemek yapmam.. kayınvalidem yapar biz yokken ocağın üstüne koyar. Biz ısıtıp yeriz.. Temizliğe bayan geliyor.. Ütülerimi kayınvalidem yapıyor... Suyumuza kadar, faturalara pazara markete kadar kayınpederim ilgilenir.. Valla yaptıklarını saydıkça bitiremem.. Hamile kaldığımı öğrendiğimde baya yüklü bir para verdi kayınpederim... Yani maddi manevi her konuda bize destekler. Allah bin kere razı olsun.. onları çok seviyorum.. Sanki ben onların kızıyım... Eşim ise damat sanki.. Eşimle biz biraz şımarıkız.. Yani onların küçük çocuklarıymışız gibi davranıyoruz.. Ben gider kayınvalideme sırnaşırım, öperim, kucağına yatarım, saçlarımı taratırım.. Sanırım bu birazda eşimle benim hareketlerimizden kaynaklanıyor. .. Ama güzel bir duygu...Allah herkese nasip etsin...
ayy ne güzell allah bozmasın bıdışım ne şanslısın.nazar
değmesinkızzz. yalnız ben bayaa bi şok oldum biri beni türtüklesin ayoooolllllll
:1shok::1shok::1shok::1shok:
"benim kaynanam daha evime hiç gelmedi kızlar.5 yıldır.sanırım benim kaynanam hepinizinkinden daha iyip"
:roflol: :roflol:
allah cezani vermesin :)))))
yha benim kaynanamda kaynatamda cok seviolar beni .. ikigün gitmesem 3 ncü günü bizdeler .. ama bende asiri ilgiye sevmiorum :S günde 5 defa ararlar napiyon ne ediyon die.. cok sevgi de ii deil yani ..kanimca :roflol:
yanı kızlar ortayı bulamamıssınız nese napckasını eslerınızın anaları babaları çekceksınız demı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?