Temmuz Annelerinin En çokk...

Ayy Srose Canimm Seninle Ayni Kaderi Paylaşiyoruzz.bende Eşimle Yaparim Temizliği Dedim öylesine Baktim Ne Diycekler Kayinvalidem Iyi Dedi Işte Beraber Yapinda Sen çok Yorulma Ağirda Kaldirma Dedi.şok Oldum Ama Bu Gidişle Bende Bi Kadin Temizlikçi çağiricam Eşimlede Konuştum Oda Onayladi.allahim Hiç Kimseyi Kimseye Muhtaç Etmesin Elden Ayaktan Düşürmesin.aman Boşver Canim Yaa Başimizda Bizi Seven Eşler Ve Gelecek Olan Minikler Varken Kimse Bizi üzemez De Mi Kizzz

belki bende öyle yaparım halı yıkamaya veririm. iş başa düştüü. eve temizlikçi halılara yıkamacı. kendimde yaparım ama o kadar ağır işin altından kalkamamkii:1no2::1no2::1no2:

gelincik ne güzel canım.allah kem gözlerden korusun. bende kendim için ahhh keşke demekten başka bişey diyemiyorum..

sağol canım allah kötüleride yola getirsin inşallah...
çok kötüleri de var yok değil...
valla canım herkes kendine yapar kötülükle hiç bişey olmuyoo..
şu kısacık hayatta niye bu kadar kötü oluyolar onuda anlamış değilimm
...klava:

aynen katılıyorum sana canım. yazdıklarını birebir yaşamış biri olaraktan seni çok iyi anlıyorum.:teselli: evet allahtan eşlerimiz destek oluyo yazık canım kocacım benim halıları ben yıkarım hayatım sen yapamazsın diyo. halı yıkamaktanda anlamıyo ama yanımda yani bunu hissettiriyo.ben daha ne isterimki başka...

Valla bende şanslılardanım sanırım.. Evleneli 8 ay olacak dolu dolu.. Daha evde toplasanız 10 u geçmez yemek yapmam.. kayınvalidem yapar biz yokken ocağın üstüne koyar. Biz ısıtıp yeriz.. Temizliğe bayan geliyor.. Ütülerimi kayınvalidem yapıyor... Suyumuza kadar, faturalara pazara markete kadar kayınpederim ilgilenir.. Valla yaptıklarını saydıkça bitiremem.. Hamile kaldığımı öğrendiğimde baya yüklü bir para verdi kayınpederim... Yani maddi manevi her konuda bize destekler. Allah bin kere razı olsun.. onları çok seviyorum.. Sanki ben onların kızıyım... Eşim ise damat sanki.. Eşimle biz biraz şımarıkız.. Yani onların küçük çocuklarıymışız gibi davranıyoruz.. Ben gider kayınvalideme sırnaşırım, öperim, kucağına yatarım, saçlarımı taratırım.. Sanırım bu birazda eşimle benim hareketlerimizden kaynaklanıyor. .. Ama güzel bir duygu... Allah herkese nasip etsin...

CANIM ALLAH MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN.DAHA BANA 2 KURUŞ PARA VERMİŞ DEĞİLLER HATTA DÜĞÜNDE OLAN PARALARIMI BİLE ALDILAR.DAHA TORUNUM OLACAK BİŞEY ALALIM DEMEDİLER.DAHA İLK BAYRAMDA ELLERİNİ ÖPTÜM ADETTENDİR GELİNE HAŞLIK VERİLİR ONU BİLE VERMEDİ.AMA NASIL TORUNUM DEYİP SEVECEKLER ONUDA BİLMİYORUM

Boşver canım ya üzülme... Onlar kendileri kaybederler... Sen kazanırsın... Yarın öbürgün gelinine yada damadına nasıl davranacığını öğreniyorsun.. Bu senin için büyük kazanç.. Kızını ve oğlunu kazanmanın yolu... Onlar kaybeden üzülme... a.s.

ayy ne güzell allah bozmasın bıdışım ne şanslısın.nazar

değmesinkızzz. yalnız ben bayaa bi şok oldum biri beni türtüklesin ayoooolllllll

:1shok::1shok::1shok::1shok:

benim kayınvalidemde çok ii walla maşallah kendi öz kızımışım gibi davranıo görev icabı onlardan ayrı olduğumuz için gittiğimizde izmire deli divane oluo bizim için hiçbişi yaptrmaz bana herşeyi o yapar yaptımmıda kızar neden yaptım die yorulmayım die şimdi torunları olcak die benden daha heyecanlı yazık kıyamam kayınpederim yok vefat etmişş bizde dede olmayacak anlayacağınız benim babamda yok vefat etti 3 yıl önce ...çok ii yani allah bozmasınn...

Konu kaymış sanırım biraz :)))

benim kaynanam daha evime hiç gelmedi kızlar.5 yıldır.sanırım benim kaynanam hepinizinkinden daha iyi p

Başka bir şehirdeyiz ama sebep bu değildir heralde.kızı evlendi.Ona bir yıl sonra hemen gitti.

Doğumdan önce geleceklermiş,eşime öyle demiş.

Farketmez bana ama gelirse iş yapmaz çünkü kendi evindede hiç iş yapmaz hem yaşlı hem kilolu.Bi de öyle alışmış yıllardır gelin(eltim) her işi yapar evde.

ben onlara gidince bana iş yaptırmazlar,yani yap demezler.ben canım isterse yaparım,istemezse yapmam.yaptığımıda eltime kıyamadığımdan yaparım.

İlk gittiğimizde bana bir iş buyurdu,ben surat astım,eşimde kızmış.Başkada demediler bişey.

"benim kaynanam daha evime hiç gelmedi kızlar.5 yıldır.sanırım benim kaynanam hepinizinkinden daha iyi p"
:roflol: :roflol:
allah cezani vermesin :)))))
yha benim kaynanamda kaynatamda cok seviolar beni .. ikigün gitmesem 3 ncü günü bizdeler .. ama bende asiri ilgiye sevmiorum :S günde 5 defa ararlar napiyon ne ediyon die.. cok sevgi de ii deil yani ..kanimca :roflol:

yanı kızlar ortayı bulamamıssınız nese napckasını eslerınızın anaları babaları çekceksınız demı ama

bıdışım ,zinedila, askito ,kıskandım vallahiiiiii. benim kayınvalidem ve kayınpederim biz evlenmeden çok önce vefat etmişler. olmamaları iyimi kötümü diye sorarsanız bence kötü en basit örnek anneler günü geliyor ben eşime asla anneme şunu alalım diyemedim allah razı olsun o da dedirtmedi çok düşüncelidir.onun annesi yokki hediye alsın elini öpsün,ve ya babalar günü bayramlar böyle zamanlarda aranıyor yaniii.srose ve adasu kötüde olsa olsun eşinizin annesi, babası yokluğu daha kötü bence.zor olsada idare etmek küçüklere düşüyor bazen

benim kaynanamlar ne gelir ne gider.ayda yılda bir gelirler.ne de arayıp sorarlar öldünüzmü kaldınızmı diye.yakın oturuyoruz ama bu kız hamile bi arayım,gidiyim yapılcak bişeyi varmı,hastamı,iyimi demezler.bi kap yemek yapıyım demez kadın...bu saatten sonrada değişeceğini sanmıyorum.işlerin çoğunu eşim yapıyo.2 hafta önce camları bile sildi canım aşkım.korkuyo bana bişey olur diye.yaptırmıyo bişey.arada birde annem geliyo.evi dipli buçaklı temizliyo sağolsun.
aşırı ilgide,ilgisizlikte sorun.ben istemezdim şahsen zırt pırt beni aramalarını.ama aramamalarınıda sevmiyorum.vallahi ortasını bulamıyor bu kaynanalar....
ayyyyyyyyy çok çekiştirdik kızlar bizde kaynana olacaz :teytey: :teytey: sırnaşık şey :roflol:

3 günde gelmeleri de çokmuş ya :)

yanı kızlar ortayı bulamamıssınız nese napckasını eslerınızın anaları babaları çekceksınız demı ama

Haklısın hafsacım ortayı bulamamışız :) Ne güzel sevilmeleri.benimkide beni sever gibi görünüyor ya biraz huysuz :) Bi sorunumuz yok ama çok şükür.Huysuzluğu herkese.belli birine deil.

aman sankı bıraz cadı gıbım yaw nasıl bı anneymıss o ole oğlunun evıne gelmıo
ama belkıde bolesı daha hayırlıdır anladın sen onu:)

kızlar bende bu ara rüyalarımda temmuz annelerinin nicklerini görüyorum sadece isimler geçiyor ama bir olay falan yok hergün birilerinizin nickini gördüğümü hatırlıyorum...çook özel değilse nicklerinizin bir anlamı var mı? ben başlayayım benim ki çok sevdiğim iki müzik grubu olan U2 ve R.E.M in birleşimi.... :dance::dance::dance::dance:
yani ne ismimle ne de duygusal birşeyle alakası yok...:roflol::roflol::roflol:

seninki yine iyiii benim ki hele anlamsız bişey
üye olurken tüm bulduğum nickler kullanımda olduğu için istediklerimi yazamadımm
aklıma sonunda bu geldi
anlamı yok bişeyi yok..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…