E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelincik_01
-
delisin kızım sen yaaa. gene yemmedin içmedin düşünüp konu olarak ne bulsam deyip şimdi niklerimizin anlamlarını soruyosun yaniiiiiii....:roflol::roflol::roflol:
neyse bende söyliyim benimkinin anlamını...........naniknanik
srosecimm iyi hoşta senin gülle ne alakan var anlamadımmm
sen olsan olsan kaktüs olursunnn:roflol:
U2REM
Ehe ben annamıstım zati sevdiğiini eskiden ben de cok dinnerdim.Ama ben sana teleffuzda ya yuturem ya da hürrem diyorum:dance:
he walla aklıma bu ara bööle şeyler geliyo:icecream:
bide dün msn de dedim ya temmuz annelerinin enlerini seçelim aklıma adasu geliyo mesela ilkkk...:roflol::roflol:
adasu: en hijyenik temmuz annesi
:roflol::roflol::roflol:adımız cıkmış doksana inmez seksene neyse hijyenik olmakta güzeldir bugün gene temizlik yaptım ama anlatmıyım dedim deli diycek millet bana:roflol::roflol::roflol:
ne işin var senin peri ile prensesleee:mymeka:
sende yaban otu oll bak ne yakıştı sana:roflol::roflol::roflol:
EDIT: HEM Bİ DUYGUSUDA VAR BAK
canım sen ortadan kaybolduğunda acaba doğurdumu diye düşünmüyorum mesela acaba adasu bgn nereyi temizliyodur diye düşünüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
srosecimm iyi hoşta senin gülle ne alakan var anlamadımmm
sen olsan olsan kaktüs olursunnn:roflol::roflol::roflol:
kızlar bende bu ara rüyalarımda temmuz annelerinin nicklerini görüyorum sadece isimler geçiyor ama bir olay falan yok hergün birilerinizin nickini gördüğümü hatırlıyorum...çook özel değilse nicklerinizin bir anlamı var mı? ben başlayayım benim ki çok sevdiğim iki müzik grubu olan U2 ve R.E.M in birleşimi.... :dance::dance::dance::dance:
yani ne ismimle ne de duygusal birşeyle alakası yok...:roflol::roflol::roflol:
gelinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geliyo oklavaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava: klava: klava:
benim nikimin anlamıda zinedila yı tersten okuduğunuzda noluyoo ali deniz oluyo eşimle benim adımmm:)))))
amanınn kızmışşş bizimmm cimcimeee gel öpimm senii gelllŞenizŞeniz:asigim:
canim cukolata istiyor kizlar sabahdan belli delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pastasi olsun nesi olursa olsun cukolataaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?