Temmuz Annelerinin En çokk...

delisin kızım sen yaaa. gene yemmedin içmedin düşünüp konu olarak ne bulsam deyip şimdi niklerimizin anlamlarını soruyosun yaniiiiiii....:roflol::roflol::roflol:
neyse bende söyliyim benimkinin anlamını...........naniknaniknaniknaniknaniknanik

s----ismimin baş harfi
rose-----bildiğiniz gibi gül demek
ve 1985 doğum tarihim.......

böyle alakasız bi nikide mynetten mail adresi alcaktım rose1985 yazdım kabul etmedi. bende srose1985 yazdım. ve belki 8 sene oldu benim bütün niklerim olarak bunu kullanıyorum.yapıştı üstüme anacım atamıyorum bu niki..........sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

srosecimm iyi hoşta senin gülle ne alakan var anlamadımmm
sen olsan olsan kaktüs olursunnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

edit: skaktüs1985:roflol::roflol:

Son düzenleme:

he walla aklıma bu ara bööle şeyler geliyo:icecream::icecream::icecream:
bide dün msn de dedim ya temmuz annelerinin enlerini seçelim aklıma adasu geliyo mesela ilkkk...:roflol::roflol::roflol:

adasu: en hijyenik temmuz annesi

U2REM
Ehe ben annamıstım zati sevdiğiini eskiden ben de cok dinnerdim.Ama ben sana teleffuzda ya yuturem ya da hürrem diyorum:dance:

srosecimm iyi hoşta senin gülle ne alakan var anlamadımmm
sen olsan olsan kaktüs olursunnn:roflol:

:roflol::roflol::roflol:biriniz gül biriniz gelincik kadınlar çiçektir hesabı mı kızlarjeyyarjeyyarjeyyar bende keşke kendime perili prensesli bişeler mi bulsaydım:roflol::roflol::roflol: benimki çook duygusuz kaldı yawwww

ne işin var senin peri ile prensesleee:mymeka:
sende yaban otu oll bak ne yakıştı sana:roflol::roflol::roflol:

EDIT: HEM Bİ DUYGUSUDA VAR BAK

Son düzenleme:
he walla aklıma bu ara bööle şeyler geliyo:icecream:
bide dün msn de dedim ya temmuz annelerinin enlerini seçelim aklıma adasu geliyo mesela ilkkk...:roflol::roflol:

adasu: en hijyenik temmuz annesi

:roflol::roflol::roflol:adımız cıkmış doksana inmez seksene neyse hijyenik olmakta güzeldir bugün gene temizlik yaptım ama anlatmıyım dedim deli diycek millet bana:roflol::roflol::roflol::roflol:

nicklerin anlamları demişsiniz benimkide göbek adımmış cocukken hep kızımın adını koyucam adasu diye derdim sonra vazgectim eşim birara koyalım dedi ama artık ben nick vs. olarak cok kulandıgımdan sanırım biraz sogudum isimden ve vazgectim nick olarak kulanıyorum genelikle

canim cukolata istiyor kizlar sabahdan belli delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pastasi olsun nesi olursa olsun cukolataaaaaaaaaaaaaaa

:roflol::roflol::roflol:adımız cıkmış doksana inmez seksene neyse hijyenik olmakta güzeldir bugün gene temizlik yaptım ama anlatmıyım dedim deli diycek millet bana:roflol::roflol::roflol:

canım sen ortadan kaybolduğunda acaba doğurdumu diye düşünmüyorum mesela acaba adasu bgn nereyi temizliyodur diye düşünüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım sen ortadan kaybolduğunda acaba doğurdumu diye düşünmüyorum mesela acaba adasu bgn nereyi temizliyodur diye düşünüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah iyiligini versin valla bugün ara ara yok oldum siteden gercektende temizlik yaptım sonra biraz dinleniyim diye pc başına gecip hep size baktım sonra gene temizlik ben temizlik yaparken dogurucam galiba :roflol::roflol::roflol:

ay u2remcim sana sorucaktım bende açılımı ne die çok merak etmiştim senin nikinin ne anlama geldiğini açıklaman ii olmuş saol canımm:roflol::içelim:

benim nikimin anlamıda zinedila yı tersten okuduğunuzda noluyoo ali deniz oluyo eşimle benim adımmm:)))))

amanınn kızmışşş bizimmm cimcimeee gel öpimm senii gelllŞenizŞeniz:asigim:

gelincik öööööööööööööööööööööppppppppppppppppppppppppp.
yalnız dikkat et dikenlerim batmasınnnnnnnnnnnnnnsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…