Temmuz Annelerinin En çokk...

küstüm walla kimse beni merak etmiyo mu senağlama ghaneli tebrik ederim mutlu yıllar .. aynı burcuz ben de koçum :)

Bence Kahve Kalsin.. Ileride Beyazlarin çikinca Nasil Olsa Sariya Boyatacaksin Onlari Kapatmak Için. Beyazsiz Saçlarin Kiymetini Bilelim.hem Sari şaç Yüzü Solgun Gsteriyor. Bide Doğum Yapacaz Yipranacaz. Saçlarda Sari Olursa Iyice Yaşlandiririz Kendimizi. Bence Kahve Iyi Genede Senin Zevkin Sen Bilirsin.

ghaneli DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!!!

ben bidahaki doğum günüme bebişimle bir anne olarak gireceğim aralık ayında inşallah.

canım bu arada eşin ne alır bilmem ama bak bebeğinin numune bebek bezleri senin hediyeden önce gelmiş senden daha şanşlı galiba:teytey:

kız unuturmuyuz seniii, aklımıza gelenleri yazdık. yoksa sende en merak edilenler arasındasındır tatlımm:teselli:

ayy teşekkür ederim aşkım Şeniz walla ben de resmi olmayan herkesi merak ediyorum ama özellikle aklıma gelenler : gelincik01 , adasu , hidenissko , rhodora , alleyna, maeves... aklıma gelmeyip yazmayı unuttuklarım var tabii ama herkesi çoook seviyom a.s.

ben herkesi merak ediyorum :))
hatta resmi olanlari bile :))) yuzunu defalarca gordugumuz yanimizdaki insanlardan daha cok sey anlatıyoruz hamileligimiz hakkinda..
ama en cok neyi merak ediyorum biliyor musunuz??
dogacak bebeklerimizi
insalllah gun gelirde onlarda yer alir bu sayfalarda
duygulandim bakin simdi
iyiki varsınız kıslarrrrrrr
muckkksss

ayy ben bari profilime ekliyim resmimi :dance: görün bari beni kızlar cok merak etmişsiniz:icecream:

evet kızlar bakın bu ben oluyorum şakkıdı

bide yakından yüzden cekim :icecream: inş. begenirsiniz beni kızlar :asigim:

burdada cok masum takılmışım canımjeyyar

Son düzenleme:
hımmm neler olmuş burda bakimmmm.. güzel bi konu...bütün gün evde yoktum yeni geldim.. ben hepinizi merak ediyorum gerçekten.. hatta bazıları hakkında fikrim bile var.. çorumlu cadının çok eğlenceli biri olduğuna eminim ama:)) sanırım forumda aktif olanlar daha çok merak ediliyo.. bu arada febicim bende seni çok merak ediyorum:)))) resim yüklemeyi bilmiyorum ama birbirimize çok ısrar edersek belki avatarlara bir iki günlüğüne resim koyabiliriz:)) görsün herkes bu güzel hamişleri....

evet kızlar bakın bu ben oluyorum şakkıdı

bide yakından yüzden cekim :icecream: inş. begenirsiniz beni kızlar :asigim:

burdada cok masum takılmışım canımjeyyar

annam begenilmedim galiba valla kaldırırım silerim resimlerimi kızlar :dilcikar::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
yok şekerimm çok güzelsin maşallah o nasıl bakışlar öle:)) tam yazıcaktım sen daha hızlı davranmışsın...

Valla Kizlar Bişey Itiraf Edicemm.. Buraya üye Olmadan önce Hiç Hamişş Arkadaşimm Yoktu.. şimdi Bir Sürü Oldu Sayenizdee. Sizden Hepinizden çok şeyler öğreniyorumm. Hepinizi çook Seviyorumm..ŞenizŞenizŞeniz

kızlar aslında msn eklesek birbirimizi daha cok şeyler paylaşırız bence özel msj kısmından adreslerimizi yazalım istiyenler varsa ne dersiniz hem arkadaşlıgımızı oturtmuş oluruz

Kiz Adasu çok Tatli çikmişsin Ooo Desene Kizin Da Sana Benzerse Vay Bizim Oğluşlarin Başina

Kizalar Hepinize çok Teşekkür Ederim şimdi Eşimin Hediyesine Gelelim Ayy Geçenlerde Gezerken Kuyumcuda Nazar Kolyeler Var Hani Onlardan Gördük Bunlari çok Seviyorum Dedim Alip Gelmiş çok Sevindim.geçen Doğum Günümdede Isimli Kolyelerden Almişti Tabi Evlideğildik Ilk Evli Olarak Geçirdiğim Doğum Günüm Bu Benim Hepinizi çok çok öpüyorum Canlar

ayy canım öncelikle beni güzel buldugun icin teşekkür ederim Şeniz

eşinin hediyeside cok güzel bir hediyeymiş gercekten bende onları her gördügümde bakarım eşim banada almış olmasına ragmen gecen sene banada eşim isimli kolye yaptırmıştı cok modaydı gecen sene herkez öyle yaptırmış sanırım :dance: bu arada sen bir senelik bile evli degilsin sanırım canım cok şaşırdım en az vardır 1,5 2 sene diye düşünüyodum ben seni benim 3yılım eşimle allah nazarlardan kem gözlerden korusun canım evliligimizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…