Temmuz Annelerinin En çokk...

merhaba arkadaşlar ben de şöyle düşünüyorum da aslında burası bana terapi gibi geldi ben yalnız bir hamilelik dönemi geçiriyorum eşimin işlerinin yoğun olması ve eve geç gelmesi işyerinde yoğunluk ve arkadaş olmaması ailemin uzak olması o yüzden burası terapi oldu ama şuda var; yazdıklarıma birilerinin cevap verir umuduyla; bile yazmak güzel yazıyorum sanki karşımda birileri var beni dinliyor gibi hissediyorum eminim ki birileri yani sizler okuyorsunuzdur. Kızımla konuşuyorum sizlere yazıyorum benim için en büyük sosyallik bu; bu dönem. ve internette saatlerini geçiren insanlara ne çok kızardım eskiden şimdi anlıyorum. Büyük konuşmamak lazımmış ve ben ne kadar sosyaldim her alanda.. hakkaten insanı tamamen kendine bağımlı kılıyor ama bir alternatif sonuçta.. O yüzden kadınlar kulubü site yöneticelerine ve burdaki tüm arkadaşlara bana yazan yada yazmayan herkese sonsuz teşekkülerimi bir borç bilirim inanın yazdıkça rahatlıyorum... (Yani sizleri merak ediyormuyum sorusuna gelince insan tanımadığı, bişeyler paylaştığı, herkesi merak eder ama inanın benim özel bir merakım yok..)

adasucum püpüpü masallah sana..

ilkyas hepimiz öyleyiz canim.. ben yanliz olmasamda günde en az 3 defa ugruyorum buraya .. mCxx

ha bi de dogum günü denince ..benim dogum günüm 9 temmuz.. ins bebegim o gün dogmaz .. hani tabii aldigim en güzel hediye olur amaaaaaaaaaa ikinci planda kalmak istemem yani :))))) bu sonucta bu yil deil her yil ayni olacak o yüzden istemiorum !

a.s.ghaneli dogum gunun kutlu olsun canim
ben bugun annemlerdeydim ne cok seyler olmus burda bakiorum da
tsk kizlar merak edildimi gordum ve cok sevindim
vallaha ben isim yazamicam niye mi

cunku
hepinizi cok merak ediyorum canlarim benim temmuz annelerim benim
mucukkkkkkkkkkkka.s.

Günaydın herkese.... Dün kaçırmışım bu başlığı... Benim için de hepiniz çok değerlisiniz. Burda çok şeyler paylaşıyoruz. Bazen çevremizdeki yakınlarımızla bile paylaşamadığımız şeyleri... Daha önce de söylemiştim bir yazımda iyiki varsınız diye... Tekrar söylüyorum İYİKİ VARSINIZ... Merak konusuna gelince ben de herkesi çok merak ediyorum. Bir tek Semra'yı tanıma şansını elde ettim. O da harika bir insan... Merak etmekte haklısınız... İnşallah devamı da gelir ve başkalarıyla tanışma şansını da elde ederim... a.s.

doğum günün kutlu olsun canım bizde 3 kızız benim babamda çok erkek istemiş olmamış şimdi bize çok düşkündür kısmet işte

iyiki doğdun GHANELİa.s.

Canım çok teşekkür ederim sende öyle ....
Çok güler yüzlü ve sıcak birisin ilk karşılaşmamızda çok tedirgindim acaba nasıl birisi diye sonra bir an önce işim bitsede birde Meralin yanına uğrasam diye heveslenir oldum
birde tüyo vereyim Meralin harika kızıl saçları var birde kıvır kıvır bu kadar
bende çorumlu,adasu,hidenisko,facundia,ghaneli,onca,zinedila,gelincik01,nurcanöğretmenim ilk etapta aklıma gelenler aşkito,bıdışım'ı avatarlarından biliyorum

Ben çok sık giremiyorum. Bazen günde 3 defa bazen 2-3 gün hiç giremiyorum. Ama hepinizin yazdıklarını okuyorum. Çok güzel paylaşımlar oluyor, herkes biribirinin derdine ve sevincine ortak oluyor. Bu kadar içten bir ortam olmasının nedeni belki de çoğumuzun şahsen tanışmamış olması, o yüzden birbirimize kalbimizi rahatça açabiliyoruz. Diyebilirim ki herbirinizi tek tek merak etmiyorum, ÇÜNKÜ HERBİRİNİZ ÇOK ÖZEL VE GÜZEL İNSANLARSINIZ BENCE...

beni merak edenlere teşekkür ediyorum .. ben ayrım yapmadan herkesi çoook merak ediyorum kızlar ...bebeklerdende semranın bebeğini merak ediyorum :))) neyi olacak acaba:))

kızlar aslında msn eklesek birbirimizi daha cok şeyler paylaşırız bence özel msj kısmından adreslerimizi yazalım istiyenler varsa ne dersiniz hem arkadaşlıgımızı oturtmuş oluruz

adasu ya katılıyorum arkadaslar, msn de resim gondermek daha kolay olur
sahsen ben buraya koymak istemem:sm_confused:
hem daha yakından tanırıs birbirimizi, sevgiler opucuklerrra.s.

kızlar resimlerimi kaldırmak zorunda kaldım eşim kıskandı:icecream: artık görmeyenlerde avatardan görmüş olur yerimseniben

adasu ya katılıyorum arkadaslar, msn de resim gondermek daha kolay olur
sahsen ben buraya koymak istemem:sm_confused:
hem daha yakından tanırıs birbirimizi, sevgiler opucuklerrra.s.

canım evet daha cok şey paylaşırız bebişler dogduktan sonra bir sorun olursa birbirimize danışırız diye düşünüyorum hatta istanbulda olanlarlada belkide görüşebiliriza.s.

Ben işyerinde msn kullanamıyorum maalesef. evden de kullanmıyorum pek. akşam eve gidip bilgisayar başında vakit geçirmeyi sevmiyorum.

ii doğdun ghaneli nice mutlu senlere canım...

kızlarr yaa ben biraz tahminde bulunucamm. bakalım doğru çıkıcakmıı
benneyaptımki
corummluu: kumral orta boylu kıvırcık saçlııı:teytey:

senace: uzun boylu kumral saçları pırasa gibi düza.s

semras: sarışın dalgalı saçlı uzun boylu sayılır:icecream:

meral 76: kızıl kıvırcık saçlıymış. semrasla gizli gizli buluşmuşlar kocaelide:dilcikar:

ghaneli: esmerdir ghaneli dalga dalga saçları vardır:smiley-cool:

ilkyas: esmer uzun saçlı düz saçlıdır

onca: oncacıkta esmer kısa saçlı gibi geldi bana

febi: kız sen bana minyon tipli cimcime gibi geliyodun

nurcan öğretmen: şöyle döpiyesli kısa saçlııı (ilk okul öğretmenim gibi)

adasu: daha esmer bekliyodum kız ben seni. ama diğer yerlerin tam tahmin ettiğim gibiŞeniz

askito: gamzelerin çok yakışmışş sana ama sarışın halini daha çok beğendim..

bıdış: bronz geldi gözümee. izmirin kızları güzell olur zatennn:dance:

zinedila: kız resimdeki kumral senmisin şekerimm
kızlar aklıma gelenlerr bu kadarrr

kızıllık kalmadı yaww.. saçların yarısı kahve yarısı kızıl oldu. inşallah doğumdan sonra tekrar kızıl kızıl parlıycam... bu arada küsme yaaa gizli gizli buluşmadık semrayla... semra benim çalıştığım hastaneye geliyor e haliyle de tanıştık...

yok canım döpiyes pek tarzım değil saçlarımda belime yakın yarısı açık kahve yarısı koyu kestane düz boyum 1.60 tombişim bayaca a.sd aha rahat kıyafetler tercihimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…