Temmuz Annelerinin En çokk...

kız küsermiyimmm hiççç. fırsat olsada hepimiz görüşebilseydikk. hepimiz ayrı ayrı yerlerdeyizzz.

Bronz değil aslında açık kumralım. Ama ne yalan söyleyim güzel kızım izmirin kızları işte. Senide biz tahmain edelim bakalım.. Beyaz tenli minyon tipli biri gibi geliyorsun bana..

yok canım döpiyes pek tarzım değil saçlarımda belime yakın yarısı açık kahve yarısı koyu kestane düz boyum 1.60 tombişim bayaca a.sd aha rahat kıyafetler tercihimdir...

nurcan öğretmen deyince şöyle hayalimdee eskiden öğretmenler giyerdi ya diz altı etekler ceketler felan öyle canlandırdımmm.. tam tersi çıktı yanii:roflol:

brovo canım evet ben sarışındım (hamiş olduğum ay kestaneye boyattım sulukuleliler gibi olmiyim diye :roflol:)1.60 boyundayım 53 kiloydum evlendim 65 oldum 75 ile hamile kaldım kısacası evrim geçirdim :)şimdi 83 kilo 1,60 boy uzun kestane uçlarından rengi açılmaya başlamış saçlarım var beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm bu kadar

:teytey: bayaa bii yaklaşmışımm bee tahminimmdee:teytey::teytey:

aaaa semra kıssss sarı mıydın sen de.... ama sana bişey diyim mi, beyaz tenli ve yeşil gözlüsün yaa sana kızıl da çok yakışır... düşün derim bi :))

HANİ BEN BENİ NİYE TAHMİN ETMEDİN (uhm:

aaaa semra kıssss sarı mıydın sen de.... ama sana bişey diyim mi, beyaz tenli ve yeşil gözlüsün yaa sana kızıl da çok yakışır... düşün derim bi :))

evet canım hala alışamadım kestaneye aslında resim ekliyim diyorum ama bilmiyorum
sarışın halimden yerimseniben sen biliyor musun nasıl yapılıyor

evet canım hala alışamadım kestaneye aslında resim ekliyim diyorum ama bilmiyorum
sarışın halimden yerimseniben sen biliyor musun nasıl yapılıyor

canım ana sayfada sık sorulan sorularda foruma imzaya avatara resim ekleme diye bişey var. orda çok güzel açıklanmış. ben de oraya bakarak eklemiştim.

evet canım resimdeki benimm:dance:

Gelincik Bendeki Tahminin Birz Tuttu Saçlarimin Dalgali Olmasi Falan Ama Esmerlik Tutmamiş çok Beyaz Tenliyim Ama Esmer Olmayi Hep Istemişimdir.saçlari Kizildi Ama Evlendiğim Ay Siyaha Boyattim.şimdi Siyah.1.65 Boyundayim Kilomu Sakin Sorma Spor Giymeyi Seviyorum

HANİ BEN BENİ NİYE TAHMİN ETMEDİN (uhm:

ufffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa seni unutmuş olamam ama nasıl oldu yaa yazmıştımmm..
hemen tekrar yazımm dur dur seninki şöyle özel olsunn..

hidennişkoyu tarif ediyorumm kızlarrr..

hidennisko: koyu kestane saçların var hafif dalgalıı boyun:1.72 civarındaa..beyaz tenlisinn
gözlerin kahverengii. saçlarını toplarsın genelde. balık etli birsinn:asigim:

cıtı pıtı gösteriyorum ne güzel işte naniknanik olsun sen gene tanıma süresi gecirmişsin eşinle bende cok acele etmişsin diycektim iyi olmuş boşver şimdi 3 kişilik bir aile olucaksınız ne güzel a.s. eşimde bana dün diyoki şimdi diyo bu evde 3 kişi olucak ve evde pıtı pıtı yürüycek anne baba diycek tuhafına gitti bizimkinin :sm_cool: sonra geldi karnıma yaklaştı kızıyla konuşurp durdu :asigim::dance:

walla hic fena degilsin
saclar sarı,uzun,duz..aslında hafif dalgalıda denebilir..
boy 1:70
beyaz ten
kahverengi göz
saclarımı fon cektirmedigim surece toplarım evet
vee artık balık etlinin de otesindeyim :)) tam bir siskoyum :))):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…