- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
Canim aslında pik değil bu bende normal hali böyle pik olunca t c den koyu oluyorKizlar gunaydin ovulasyon pazartesiden beri pik sekilde gebelik yaptim negatif.cikmisti dun sabah birdaha tekrarlamadim boyle birseyle karsilasan var mi ?
Aa biz senle ayniyiz 11 Ağustos evlilik yıl dönümümüz11 ay oldu Ağustos da bi sene olcak
@sultansultan90Veziir kizlar siz bilgilisinizdir bu konuda yardimci olun.Canim igne kullanmadim ben bi yorum yapamam insallah gebesindir. ama burda arkadaslardan duydugum kadariyla 18. Güne kadar bekleyip adet olanda var kizlari etiket yaptim yardimci olurlar
Çok güzel aşko bundan sonrası da güzel olucak inşallahEvet kuzum çok haklısın bundan sonra oraya gidicem.
Sonuç gece 3 te falan çıktı kızlar çok şükür ilk artış iyi 27den 92 olmuşpartalina_ @sultansultan90 Veziir @venevv Bi de yerler farklı, öbüründe de farklı olacak
2. Yılınız da anne baba olursunuz inşallahAa biz senle ayniyiz 11 Ağustos evlilik yıl dönümümüz
İnşallah tatlım hep birlikte yaşayalım o güzellikleriÇok güzel aşko bundan sonrası da güzel olucak inşallah
Aşko sen hasta mı oldun? Ya ben sadece etiketlere cevap verirken kaçırmışım dün? Neyin var nasılsınBu sene çok hasta oldum ya bu yıl üçüncü ateşlenmem bünyem zayıflamış sanırım
Amin güzelim inşallahİnşallah tatlım hep birlikte yaşayalım o güzellikleri
Ay ay ay ne güzel de artmış maşallahEvet kuzum çok haklısın bundan sonra oraya gidicem.
Sonuç gece 3 te falan çıktı kızlar çok şükür ilk artış iyi 27den 92 olmuşpartalina_ @sultansultan90 Veziir @venevv Bi de yerler farklı, öbüründe de farklı olacak
Gözümü açar açmaz bu haberi görmek için buraya girdim işte bu ya maşallah kuzum benim hep böyle güzel ilerlesinEvet kuzum çok haklısın bundan sonra oraya gidicem.
Yaa super artis iyi olmus cok sevindimmmmEvet kuzum çok haklısın bundan sonra oraya gidicem.
Olsun kuzum önemli değil bende çok şeyi kaçırıyorum bu ara. Sorma kuzum ateş baş ağrısı kas ağrısıAşko sen hasta mı oldun? Ya ben sadece etiketlere cevap verirken kaçırmışım dün? Neyin var nasılsın
Evet kuzum öyle valla sen nasılsın ?Bazi hastalıklar bir anda çıkıyor ya bende de oyle oldu ne kadar dikkat etsek de
2. Yılınız da anne baba olursunuz inşallah
Benimde geçmeyen bas ağrım var doktor tomografi istedi gecen ay 2 gün reglim gecikti diye gebeyim gebeyim dedim cektirmedimEvet kuzum öyle valla sen nasılsın ?
Bu ay çektir kuzum nolur nolmaz ihmal etme. Keşke regliyken çektirseydin yada bittikten hemen sonraBenimde geçmeyen bas ağrım var doktor tomografi istedi gecen ay 2 gün reglim gecikti diye gebeyim gebeyim dedim cektirmedim
Teşekkür ederim canım. İnşallah öyle olur.mrsyelken kuzu ben yeni gördüm etiketi ben görene kadar cevap vermişlerdir belki ama bende yazayım deneyimlerimi . ben iğneden sonra 17. 18.günlerde regl olduğum olmuştu. İğne biraz etki ediyor regl gününe. Testte çıkmadıysa yoktur diye düşünüyorum ama çok araştırmıştım bende 14. Günde regl olmayınca, burdaki kızların deneyimlerinden 21. Günde pozitifi görenler vardı ve bana umut olmuştu. İnşallah öyle mucizeler yaşarsın
Ay ay ay ne güzel de artmış maşallahdoktordan çıkınca haber et
Gözümü açar açmaz bu haberi görmek için buraya girdim işte bu ya maşallah kuzum benim hep böyle güzel ilerlesin
Kızlar ne tatlısınız yaa insan ne kadar iyi hissediyor kendiniYaa super artis iyi olmus cok sevindimmmm
En iyisini yapmışsın valla sende kendimi görüyorum ben hamile kalsam aynı senin gibi olurum herhaldeKızlar ne tatlısınız yaa insan ne kadar iyi hissediyor kendinidoktordan çıktım, değer düşük boşuna muayene ödeme, 2 hafta sonra görüşelim dedi. Tahililler istedi ona göre ilaç yazacak. Tabii ben araya HCG de eklettim doktor görünce ruh hastası dicek bana hahahah her gün kan veriyorum. Ona kalsa 1 kere daha ver bi daha yaptırmana gerek yok dedi. Ben durabilir miyim Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?