Ben de 1 kere silik görsem o çizgiyi gün aşırı kan vermeye razıyımKızlar ne tatlısınız yaa insan ne kadar iyi hissediyor kendinidoktordan çıktım, değer düşük boşuna muayene ödeme, 2 hafta sonra görüşelim dedi. Tahililler istedi ona göre ilaç yazacak. Tabii ben araya HCG de eklettim doktor görünce ruh hastası dicek bana hahahah her gün kan veriyorum. Ona kalsa 1 kere daha ver bi daha yaptırmana gerek yok dedi. Ben durabilir miyim Allah aşkına
Şuan tam yumurtlama dönemindeyim. Ama ben bu hic yumurtlama akintim olmadi sanki ya hep kuruyduBu ay çektir kuzum nolur nolmaz ihmal etme. Keşke regliyken çektirseydin yada bittikten hemen sonra
Kızlar ne tatlısınız yaa insan ne kadar iyi hissediyor kendinidoktordan çıktım, değer düşük boşuna muayene ödeme, 2 hafta sonra görüşelim dedi. Tahililler istedi ona göre ilaç yazacak. Tabii ben araya HCG de eklettim doktor görünce ruh hastası dicek bana hahahah her gün kan veriyorum. Ona kalsa 1 kere daha ver bi daha yaptırmana gerek yok dedi. Ben durabilir miyim Allah aşkına
8 Ağustosda bizimAa biz senle ayniyiz 11 Ağustos evlilik yıl dönümümüz
Bizimde nikâh temmuzda oldu ama biz düğünü baz alıyoruz8 Ağustosda bizimYani düğün yıl dönümü diyim nikah haziranda kıyılmıştı
Bebişlerde arka arkaya gelse sene olmadan ne güzel olurdu amaaaaBizimde nikâh temmuzda oldu ama biz düğünü baz alıyoruzcok yakınmisiz senle
Belki farketmiyosundur kuzum birlikte olunca da o sıvı geri geliyo ya insan anlamiyoŞuan tam yumurtlama dönemindeyim. Ama ben bu hic yumurtlama akintim olmadi sanki ya hep kuruydu
Hahaha ben olsam bende duramaz her fırsatta beta baktırırdımKızlar ne tatlısınız yaa insan ne kadar iyi hissediyor kendinidoktordan çıktım, değer düşük boşuna muayene ödeme, 2 hafta sonra görüşelim dedi. Tahililler istedi ona göre ilaç yazacak. Tabii ben araya HCG de eklettim doktor görünce ruh hastası dicek bana hahahah her gün kan veriyorum. Ona kalsa 1 kere daha ver bi daha yaptırmana gerek yok dedi. Ben durabilir miyim Allah aşkına
Hahaha her türlü bağımlılığımdan vazgeçerim, testten aslaEn iyisini yapmışsın valla sende kendimi görüyorum ben hamile kalsam aynı senin gibi olurum herhalde
Canım benim tabii ki göreceksin. Benim için bu çizgiyi görmek hem de doğal yolla imkansız gibiydi. Mucize onlar, bak nasıl sürpriz yapacak görürsünBen de 1 kere silik görsem o çizgiyi gün aşırı kan vermeye razıyımHer şey harika olacak inşallah. Dualarım seninle benim de.
Böyle hastanelerde çalışıp da batın geçmesini bekleyen arkadaşlar var ya mesela nirvanaya ulaşmışlar, ermişler benceelinde olsa her yemekten sonra kan verirsin di mi 2 haftada tosuncuk olsun da kesedir kalptir hepsini duyalım inşallah
Evet ya ama hic gelecek gibi değil bende yumurtlama günlerindeyim ya yeni gevtim5 ya da bugün ama bu ay hic belirti yasamadim yumurtlamaya dairBebişlerde arka arkaya gelse sene olmadan ne güzel olurdu amaaaa
Olabilir canim belki o yüzden akinti hissetmedim ama ağrı da olamdi tuhaf. Ya sana ne oldu böyle nazara mi geldin her gün farkli hastalık su yaz günüBelki farketmiyosundur kuzum birlikte olunca da o sıvı geri geliyo ya insan anlamiyoya ben mantar olmuşum durduk yerde ☹
Ya ben bunları anlamıyorum gerçekten. Keyfi hastalanıyprsunuz sanki. Benim ki de dün hastaneden geldik hemen uyudu. Tamam gece nöbetteydi uyumasına bişey demiyorum akşamda demesin mi ben karakola gidiyim bi kafa dağıtayım. Sinir oldum.Olsun kuzum önemli değil bende çok şeyi kaçırıyorum bu ara. Sorma kuzum ateş baş ağrısı kas ağrısıateşim düştü dünden beri yok çok şükür ama dün akşamdan beri kızın ateşi var tatil burnumuzdan geldi en çokta eşimin sabah sabah söylendi zaten çok iyi geldi tatil sağolun diye ☹
Aman beee bizi bu hale sokan kader utansınAy inşallah yaaa ama cok umutlanamiyorum artik
Ovülasyon testi yokmu canım emin olmak için dene bence en azından değerlendirirsin kaçırdım mı yumurtladım mı stresi olmaz . Değerlendirip beklemesi daha heyecanlı tabi sterseden uzak olursanEvet ya ama hic gelecek gibi değil bende yumurtlama günlerindeyim ya yeni gevtim5 ya da bugün ama bu ay hic belirti yasamadim yumurtlamaya dair
Her zaman ağrı olmaz kuzum bide kendimizi çok dinliyoruz ondan böyle oluyo. Ayy bilmiyorum kuzum ama 1 aydır iki yakam bi araya gelmedi vallahi dayanamıyorum artıkOlabilir canim belki o yüzden akinti hissetmedim ama ağrı da olamdi tuhaf. Ya sana ne oldu böyle nazara mi geldin her gün farkli hastalık su yaz günü
Alcan bişey dağıtcan kafasını hsjsjjsjsYa ben bunları anlamıyorum gerçekten. Keyfi hastalanıyprsunuz sanki. Benim ki de dün hastaneden geldik hemen uyudu. Tamam gece nöbetteydi uyumasına bişey demiyorum akşamda demesin mi ben karakola gidiyim bi kafa dağıtayım. Sinir oldum.
Adam tatilim burnumdan geldi diye laf yapıyo geldiğimizden beri elinde telefon habire dizi falan izliyo dışarda bile öyle çay içiyoruz dışarda önünde telefon dizi izliyo yemek yiyoruz yine aynı sinirleniyorum bende ağzımı açmak istemiyorumYa ben bunları anlamıyorum gerçekten. Keyfi hastalanıyprsunuz sanki. Benim ki de dün hastaneden geldik hemen uyudu. Tamam gece nöbetteydi uyumasına bişey demiyorum akşamda demesin mi ben karakola gidiyim bi kafa dağıtayım. Sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?