Canim uzmek istemem ama kimyasal gibi duruyor muhtemelen adet olursunHanımlar,
bana bi akıl verin nolur...
17 haziran bat günümdü 3 gün öncesinde erken gebelik testim silik çıktı. 1 gün gecikince devlette kan verdim 9,5 çıktı. Bugünde özelde beta hcg verdim 1,9 çıktı. Adetimin bugün gecikmesinin 3. günü.. Böyle bi durum yaşayan var mı hastaneler arası sonuc bu kadar etkiler mi?
Kafamda bir sürü soru var Allahım yardım etsin bize
2 gün arayla verdim artması gerekirken düşmüş.. Zihnim o kadar yorgunkiCanim uzmek istemem ama kimyasal gibi duruyor muhtemelen adet olursunbu kadar farkedecegini dusunmuyorum sonuclarda
Valla ya ne dert ettik bu kadar olmuyorsa olmuyor arkadasAman beee bizi bu hale sokan kader utansın
Yumurtlar yumurtlamaz belirtileriniz nasıl başlıyor anlamıyorum yaKızların bat günüme 9 gün kaldı beyaz akıntım ve afedersiniz akşamdan berli gaz problemim var benim gibi olanlar varmı
Yok canim attim hepsini ovülasyon testleri beni delirtiyorOvülasyon testi yokmu canım emin olmak için dene bence en azından değerlendirirsin kaçırdım mı yumurtladım mı stresi olmaz . Değerlendirip beklemesi daha heyecanlı tabi sterseden uzak olursan
Aman ben artik dinlemeyecem olmuyor iste napayim. Allah şifa versin dikkat etHer zaman ağrı olmaz kuzum bide kendimizi çok dinliyoruz ondan böyle oluyo. Ayy bilmiyorum kuzum ama 1 aydır iki yakam bi araya gelmedi vallahi dayanamıyorum artık
Kimyasal gebelik galibaHanımlar,
bana bi akıl verin nolur...
17 haziran bat günümdü 3 gün öncesinde erken gebelik testim silik çıktı. 1 gün gecikince devlette kan verdim 9,5 çıktı. Bugünde özelde beta hcg verdim 1,9 çıktı. Adetimin bugün gecikmesinin 3. günü.. Böyle bi durum yaşayan var mı hastaneler arası sonuc bu kadar etkiler mi?
Kafamda bir sürü soru var Allahım yardım etsin bize
Ben bunlara gerçekten anlam veremiyorumAlcan bişey dağıtcan kafasını hsjsjjsjssorma aşko sanki bilerek yapıyoruz hasta oluyoruz.
üzücü..Kimyasal gebelik galiba
Valla bende kuzumBen bunlara gerçekten anlam veremiyorum
Ya bunların sürümü hep aynı galibaAdam tatilim burnumdan geldi diye laf yapıyo geldiğimizden beri elinde telefon habire dizi falan izliyo dışarda bile öyle çay içiyoruz dışarda önünde telefon dizi izliyo yemek yiyoruz yine aynı sinirleniyorum bende ağzımı açmak istemiyorum
Dudaklarım hep uçuk oldu en son düğün nişan stresinde böyle olmuştu. Dünkü korku strese iyi dayandım benceValla ya ne dert ettik bu kadar olmuyorsa olmuyor arkadas
Amin kuzum sağol. Öyle deme kuzum zamanı vardır olmuyosa sadece zorlamayı bırakmamız gerek onu başarabilirsek inşallahAman ben artik dinlemeyecem olmuyor iste napayim. Allah şifa versin dikkat et
Harika bir değer maşallah güzel güzel artsın böyleEvet kuzum çok haklısın bundan sonra oraya gidicem.
Sonuç gece 3 te falan çıktı kızlar çok şükür ilk artış iyi 27den 92 olmuş@dceke @sultansultan90 Veziir bitliKedi Bi de yerler farklı, öbüründe de farklı olacak
Ne çeşit bişey bu adamlarYa bunların sürümü hep aynı galibabenin ki dizi değil de haberleri çok okuyor bir de ilan bakıyor sürekli çıldırtıyor beni. Balayın da kafasını telefondan kaldırmadı araba aradı hep. Balayın dan döner dönmez araba almaya gitti
Benim de 4-5 gundur beyaz akintim ve asiri bir gaz afedersiniz bagirsak hareketliligi var asiri da bel agrisi ama bat gunum bugun gelen giden yok olurum yakinda amaKızların bat günüme 9 gün kaldı beyaz akıntım ve afedersiniz akşamdan berli gaz problemim var benim gibi olanlar varmı
Hayırlısı olsun bebeğim ummadığın anda oluverir inşallahSagol kuzum Agustos 2 adet günüm ama ben cok erken yumurtlama akintisi gördüğüm icin bilemiyorum ne zaman olurum. Ama bebek oldugunu düşünmüyorum bu ayda, çünkü rahim kasilmalarim oluyor regl olmadan 1 hafta 10 gun once sanci giriyor kasiklarima degisik bi sey anlatilmaz. Ve basladi onlar.
Ay bi ben salamadım ya bıraksam herşeyi akışına hamile kalcam gibi hissediyorum ama evde bütün gün yalnızım ne görümcem var ne arkadaşlarım ne eltim ne kayınvalidemYok canim attim hepsini ovülasyon testleri beni delirtiyoro zaman da oldumu olmadi mi stresi oluyor
Canm yumurtlamanin üstünden 9 gün geçti akıntım 3 gündür olmaya başladı gazim da dün akşamdan yeni demek istediğim şu ki hemen değil 9 gün den sonra anlaya bildin miYumurtlar yumurtlamaz belirtileriniz nasıl başlıyor anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?