Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

cesursavasci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2023
8.608
10.139
178
Hamilelik için 3 veya 4. Ay denememiz. Bu sefer birgebeningunlugu sitesinden almış olduğum ovulasyon testiyle takibimi yapacağım. Bu formun altında birbirimize ovulasyon testi hakkında yardımcı olabiliriz😇
20230712_151611.webp

Hamilelik için 3 veya 4. Ay denememiz. Bu sefer birgebeningunlugu sitesinden almış olduğum ovulasyon testiyle takibimi yapacağım. Bu formun altında birbirimize ovulasyon testi hakkında yardımcı olabiliriz😇
Eki Görüntüle 3271158
Hergün aynı saatte testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakarak yapmalısınız.
İkisi de kopkoyu olduğunda çatlamak üzere demektir.
Gördükçe yine yorumlarım testinizi🥰

merhaba benimlde bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20230713_100401.webp
    IMG_20230713_100401.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 177
Merhaba benimde bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20230713_100401.webp
    IMG_20230713_100401.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba benimde bakabilirmisiniz
Merhaba,
Bu testleri nerden aldınız. Testler bana yanlış geldi bozuk gibi bunlar.
Max çizgisi her zaman koyu ikinci çizgi yumurtlamaya yakın koyulaşmacak yumurtlama günü max çizgisi ile aynı koyulukta olması gerek ama bu testte tam tersi max silik diğer çizgi koyu.

Merhaba,
Max çizgisi her zaman koyu ikinci çizgi yumurtlamaya yakın koyulaşmacak yumurtlama günü max çizgisi ile aynı koyulukta olması gerek ama bu testte tam tersi max silik diğer çizgi koyu.
Koyulaşmaya başlıcak olucak.

Merhaba,
Aynen ne olduğu net bir şekilde belli olmuyor

Daha öncede almis
Merhaba,
Max çizgisi her zaman koyu ikinci çizgi yumurtlamaya yakın koyulaşmacak yumurtlama günü max çizgisi ile aynı koyulukta olması gerek ama bu testte tam tersi max silik diğer çizgi ko
Testler bozuk gibi dimi.

Daha öncede almistim bu şekilde idi gebe kalmistim ama kimyasal gebelik geçirdim evet benim koyu çıkmıyor trendyoldan aldim

Daha öncede almistim bu şekilde idi gebe kalmistim ama kimyasal gebelik geçirdim evet benim koyu çıkmıyor trendyoldan aldim
Bu trendyoldan aldığın kesin benim instagramdan aldığım sayfadan almışsın ben o kadından aldım hep testi yanlıştı ben değiştirdim ilk iki ay kullandım artık kullanmıyorum o testleri.
Bir gebenin günlüğünden almalısın ben haziran ayında onu kullandım ve tam yumurtlama gününü buldum.
O ilk aldığım testler sürekli ya pembe yada silikti yani kesinlikle bozuk testti.

Bu trendyoldan aldığın kesin benim instagramdan aldığım sayfadan almışsın ben o kadından aldım hep testi yanlıştı ben değiştirdim ilk iki ay kullandım artık kullanmıyorum o testleri.
Bir gebenin günlüğünden almalısın ben haziran ayında onu kullandım ve tam yumurtlama gününü buldum.
O ilk aldığım testler sürekli ya pembe yada silikti yani kesinlikle bozuk testti.
Teşekkür ederim orayida bi bakim

Evet birgebeningunlugunu ben şuan kullanıyorum açıklamayı okuduysaniz eğer çok net çizgiler birde gerçekten 10 dk içinde t cizgisi yavaş yavaş beliriyor c çizgisi olması gerektiği gibi koyu fiyat olarakta bence çok iyi çünkü 2 gebelik testi ve 30 adet böyle test var. Ben gecen ay eczaneden bir ovulasyon testine 10 tl verdim ve çok kötüydü böyle sizinki gibi anlasilmiyordu

bu ay bnde ovulasyon testi kullaniyom bgn ilk testi yaptim teste gore yarin pozitif olma ihtimali var cunku pozitife yakin bir cizgi cikti ve benim kullandigim test cok iyi anlasilir bir test isterseniz markasini soyleyebilirim

bu ay bnde ovulasyon testi kullaniyom bgn ilk testi yaptim teste gore yarin pozitif olma ihtimali var cunku pozitife yakin bir cizgi cikti ve benim kullandigim test cok iyi anlasilir bir test isterseniz markasini soyleyebilirim
Fotoğrafını ve markasını atma şansın var mı tabi fotoğrafı bizimle paylaşmak istersen 😊

Back
X