- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.401
Acaba şuan içsem bir sıkıntı olur mu canjm[/QUOTE
adet şeklin değişir ve uzar..tümüyle bitsin adetin en azından..bütün kistlerini rahim içindeki ve tüplerdeki enfeksiyon ve kistleri temizliyor..15 gün yapmalısın..adetliyken olmaz
Cok tesekkur ederim icime su serptiniz.. Yarin bir suru test istedi onlari yaptiricam insallah bi olumsuzlukla karsilasmam.. Bu kistler gebelige engel midir peki ve yok olur mu ? Ayrica bana testlerin sonucuna gore dogum kontrol hapina baslama ihtimalimiz var bebek isteyen kadinlara bu korkutucu gibi gelebilir fakat tup bebek tedavisinde de onceden bu yontem uygulanir dedi.. Ben endiselendim iyice...canım kist her kadında aşağı yukarı olur..5 cm kötü huylu olma ihitmali zayıf..10 cm ve üzeri kötü huyluyu düşündürmelidir der kitaplar!eski bir ebe olduğum için söylüyorum çok üzülme ama mr çektir ondan sonra temiz çıkarsa da dr'unu değiştir derim ben!bakılması lazım demek başka kötü huylu olur demek başka!ayrıca iki yumurtalıkta birden kötü huylu tümör?? buda ilginç ben hiç duymadım görmedim..inş basit list dedikleri şey çıkacaktır..üzülme mr çektir sonrada basit kist ise hemen soğan kürüsakin olmalısın dr bence çok gereksiz panikletmiş seni..%90 basit kist çıkacaktır üzülme canım..
Tesekkur ederim umarim testlerimin hepsi temiz cikar endiselendim ve hayal kirikligi yaratti bende bu durum.. Testler bir ciksin ne dicek dr bakayim diyorum olmazsa degistiririm drmu..Canim benim geçmiş olsun öncelikle. Üzülme bakalım dur sakin ol başka doktora da muayene ol. Hem şimdi herşeyin tedavisi var. Üzülme aglamaAllah şifa versin insllah kötü birşey değildir sen kendini sakinleştir arkadsim.
canım benimde birçok kistim vardı hatta polikistik oversin dediler yaş olmuş 35 sanki genç kızım da pcos olayım..neyse doğum kontrol hapı verelim adetlerin bozulmasın dediler kistleri yok mu edecek dedim yok hayır düzenli adet göresin diye dediler..kullanmak istemiyorum dedim sen bilirsin dediler..bende soğan kürü yaptım 15 gün sadece..bir sonraki ay kistler yok olmuştu..çoğu zaman yumurtlama dönemi patlar haberiniz bile olmaz basit kistler..seninkiler biraz büyümüş kendiliğinden patlarsa yumurtlama gibi ağrı hissedebilirsin..mr sonucundan sonra basit kistmiş derlerse soğan kürü öneririm..doğum kontrol hapı ne işe yarayacak diye yarında druna bir sor bakalım amacı neymiş?küçültüp yok mu edecekmiş?daha da büyürse ameliyat edelim derler o yüzden diyorum canım iyi bir dr bul kendine..hangi şehirdesin bilmiyorum ama 2. yada 3. bir kadın doğumcuya git tahlil ve mr sonuçlarınla fikrini al canım..maalesef ülkemizde çok çok iyi drlar olduğu gibi çok da zavallı dr cuklar var..senin dr için demiyorum tabii ama dikaktli olup geri dönüşü olmayan yollara sapmadan daima tedbirli olmak gerekiyor..senin dr eksik bilgi ile biraz fazla konuşup olayı yorumlamış o yüzden sakin ve tedbirli olmanda fayda görüyorum...geçmiş olsun umuyorum ki herşey kısa zamanda hallolacak cinsten..Cok tesekkur ederim icime su serptiniz.. Yarin bir suru test istedi onlari yaptiricam insallah bi olumsuzlukla karsilasmam.. Bu kistler gebelige engel midir peki ve yok olur mu ? Ayrica bana testlerin sonucuna gore dogum kontrol hapina baslama ihtimalimiz var bebek isteyen kadinlara bu korkutucu gibi gelebilir fakat tup bebek tedavisinde de onceden bu yontem uygulanir dedi.. Ben endiselendim iyice...bu konuda konusabilecegim kimse yok lutfen tecrubelerinizi paylasin benimle..
sendemi soğan suyu deneyeceksin canım.ben tam sökülemedim kahverengi leke devam ediyo bugün hastaneyede gitmedim bi kaç gün gelmezse öyle gidicemCanim adetliyim soğan suyu koydum şuan ocağa bişey olur mu bi de kabuklarını yıkadım soymadim
canım benim çok geçmiş olsun.İnş herşey yolunda gider sonuç temiz çıkar kötüye yormaKizlar merhaba kac gundur giremedim gebelik haberi verenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin insallah..
Bugun doktora gittim alttan muayene etti ve iki yumurtaligimda 5 cm buyuklugunde kistlerin oldugunu soyledi.. Tumor testi yapmamiz lazim kotu huylu olabilir dedi cok kotuyum moralim cok bozuk ya hersey kotuye giderse diye cok korkuyorum agliyorum kac saattir
sendemi soğan suyu deneyeceksin canım.ben tam sökülemedim kahverengi leke devam ediyo bugün hastaneyede gitmedim bi kaç gün gelmezse öyle gidicem
Gebelğe hazırlıktan gir konu sahibi selinbhsCanim ovulasyon ile ilgili topik neresi bende takip etmek istiyorum
bende bitince başlıyım o zaman canım yumurtlama dönemi bıraksammıki bebek olsa bide düşer falan allah korusun.ewt hala lekeliyim canım ya peçeteye sildikçe kahverengi geliyo iç çamaşırı kirletmiyo bile dün bir kaç damla geldiEvet canım ama adetliyken zararlı olabilirmiş o yüzden bitince başlayacağım insllah. Sen hala lekeli mi oluyorsun canim
Cok cok teşekkür ediyorum...... Yarin herseyi halledip ona gore hareket edicem ve sogan kurunu de aklimin bir kosesine yerlestirdim.. Beni bu kadar rahatlattiniz minnettarim..canım benimde birçok kistim vardı hatta polikistik oversin dediler yaş olmuş 35 sanki genç kızım da pcos olayım..neyse doğum kontrol hapı verelim adetlerin bozulmasın dediler kistleri yok mu edecek dedim yok hayır düzenli adet göresin diye dediler..kullanmak istemiyorum dedim sen bilirsin dediler..bende soğan kürü yaptım 15 gün sadece..bir sonraki ay kistler yok olmuştu..çoğu zaman yumurtlama dönemi patlar haberiniz bile olmaz basit kistler..seninkiler biraz büyümüş kendiliğinden patlarsa yumurtlama gibi ağrı hissedebilirsin..mr sonucundan sonra basit kistmiş derlerse soğan kürü öneririm..doğum kontrol hapı ne işe yarayacak diye yarında druna bir sor bakalım amacı neymiş?küçültüp yok mu edecekmiş?daha da büyürse ameliyat edelim derler o yüzden diyorum canım iyi bir dr bul kendine..hangi şehirdesin bilmiyorum ama 2. yada 3. bir kadın doğumcuya git tahlil ve mr sonuçlarınla fikrini al canım..maalesef ülkemizde çok çok iyi drlar olduğu gibi çok da zavallı dr cuklar var..senin dr için demiyorum tabii ama dikaktli olup geri dönüşü olmayan yollara sapmadan daima tedbirli olmak gerekiyor..senin dr eksik bilgi ile biraz fazla konuşup olayı yorumlamış o yüzden sakin ve tedbirli olmanda fayda görüyorum...geçmiş olsun umuyorum ki herşey kısa zamanda hallolacak cinsten..
İnsallah canim cok tesekkur ederim..canım benim çok geçmiş olsun.İnş herşey yolunda gider sonuç temiz çıkar kötüye yorma
Adet bitiminden iki gün sonra baslaniliyorKızlar adet tam gelemedi ya kahverengi akıntım var iki gündür.günlük ped yeterli oluyo sadece.soğan kürümü yapsam ki.nasıl yapılıyor bide adet bitincemi başlanıyo akşam yaosam olurmu bilginiz varmı
aynı gündeyiz :)Kızlarrr hepinize selam,
Benim bat 17 temmuz sadece kasık ağrım var ve akıntı göğüste yine hiç belirti yoksadece bugün kaşınmaya başladı ufak ufak bakalım bu ay ne olacak
Bısey olmaz cnmCanim adetliyim soğan suyu koydum şuan ocağa bişey olur mu bi de kabuklarını yıkadım soymadim
Ooo canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin moralini yüksek tut .. Nasıl anladın ağrım var mıydı ? Merak etme düzelir hemen o sadece önlem amaçlı varsa bile erken teşhis için yapılıyor ..Kizlar merhaba kac gundur giremedim gebelik haberi verenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin insallah..
Bugun doktora gittim alttan muayene etti ve iki yumurtaligimda 5 cm buyuklugunde kistlerin oldugunu soyledi.. Tumor testi yapmamiz lazim kotu huylu olabilir dedi cok kotuyum moralim cok bozuk ya hersey kotuye giderse diye cok korkuyorum agliyorum kac saattir
Tatlım 15 gün yaparsam yumurtlama döneminide kapsıyo ee ya bebek olurda düşerse falan bi zararı olurmu ki yumurtlamaya kadar yapsam yada olmazmıAdet bitiminden iki gün sonra baslaniliyor
Yemeklik kahverengi soğanı dörde bölüp kaynayan bir buçuk su bardağı içme suyun içine atacaksın kisiga alıp ağzını kapatıp beş dakika kaynatıp soğumadan sicakken içeceksin sabah ve akşam öğlen ve akşam da olabiliyor yemeklerden önce aç karnına on beş güne tamamlamalisin ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?