- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.441
Kız Tuba beni De gaza getirdin kapalı tüp falan diyor alsak mıBitişik olarak yazılınca çıkıyo
Canım ben korktum biraz ot çöp karışımı arkadaşım verdi şimdi kavanozu adetliylken kullanılıyormus başlamadım ya ne diyosun sana güven verdimiKız Tuba beni De gaza getirdin kapalı tüp falan diyor alsak mı
Bende hangi kürü yapsam diye bakıyordum .. İçimdeki ses diğer tupumun De kapandığını söylüyor belki faydası olur ..
Canım ben korktum biraz ot çöp karışımı arkadaşım verdi şimdi kavanozu adetliylken kullanılıyormus başlamadım ya ne diyosun sana güven verdimi
Ortak noktamiz çok bende bi düşük yaptim canm 6 haftaya girmistik kalp atışı duymadan bıraktı biziHahahaha ya yeminle benimde dün başım o kadar şiddetli ağrıdı ki gözlerime vurdu ağrı ama ben hiç bunu hamilelik belirtisine yorumlamadım. Ben daha önce düşük yaptım yani kalpleri durdu ikizlerimin. O zaman göğüslerime dokunamıyordum bile acıdan şimdi öyle birşey yok büyük ihtimalle hamile değilim
Ah ah bugün yine ağladım sızladım çok sıkıldım. Allah la konuştum ne olursun Rabbim bu sınavım burda bitsin dedim.CherryBlossom90 canım benim inşallah bu ay hepimiz sırayla hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize. Bende bu ay Ebru destanın çay kürlerini yapıyorum bir de süt maydanoz rakı yapıyorum ve bal tarçın çörek otunu Kafayı yedim ne bulursam içiyorum yiyiyorum
Amin kuzum maydanoz kurunu uyguladim
Geriye kalan çay kürleri hepsi bu yazdığım mı yarın başlayıp ovulasyon testinde pozitif görene kadar devam mı içeyim ? Bitince hep yeniden hazirlayim?
Cook tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun yarin hersey belli olucak insallah <3Doktorun söylediği sadece bir ihtimal, önlem. Böyle bırakma kendini. Hem tedavisi kolay böyle şeylerin artık. Moralini hiç bozma. Sevgiler
Tamam haydi bismillah inşallah ol De Rabbim ..Maydonoz u da adet bitiminden yumurtlamaya kadar 2 kere yapıyorum bir de sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı bal 1çk çörekotu ve tarçını yiyorum
Tesekkur ederim canim hersey hepimizin gonlune gore olsun insallah vardir bunda da bir hayir.. <3canım benim kötü şeyler düşünme dilerim herşey yoluna girer üzme
kendini dualarımız seninle
Allah nasip etsin inşallah bu kadın sayesinde cok hamile haberleri var belki bize de nasip olur Allah yazana da sevap saysın kadıncık ugrasmış
Banada arkadaş verdi bi kavanoz bakalım nedir ne degildirŞu hanimlaraozelmacun a ben de denk geldim.Almayi düşündüm de.Takipteyim belki gelecek aylar gebelik olmazsa alırım.Zaten içinde benzer şeyler var hayit, civanpercemi, adacayi corekotu,aslanpencesi varmış.
Ebru Destan in cay kürünü 2 ay yaptim.Uzerine bu ay hayit ekstrakti da içtim.Beklemedeyim bakalim 9 günüm var.
Geçen ay gebelik olmadi ama adet sancim da olmadi kahverengi akintim olurdu onu da yaşamadım.Olumlu etkileri bunlar Adetlerim zaten duzenliydi.Sadece evlendikten sonra adet sancilarim olurdu çok şükür 2 seferdir yasamiyorun
İnşallah canım .. Teşekkür ederim ..Allah nasip etsin inşallah bu kadın sayesinde cok hamile haberleri var belki bize de nasip olur Allah yazana da sevap saysın kadıncık ugrasmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?