Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar.Ateş ölçme yöntemine başladım bugün. Bir fikir olur en azından. Adet öncesi 36.1 çıktı. Biraz takip edeyim yumurtlama günü nasıl bir değişiklik olacak

Doktorun söylediği sadece bir ihtimal, önlem. Böyle bırakma kendini. Hem tedavisi kolay böyle şeylerin artık. Moralini hiç bozma. Sevgiler

Tatlım 15 gün yaparsam yumurtlama döneminide kapsıyo ee ya bebek olurda düşerse falan bi zararı olurmu ki yumurtlamaya kadar yapsam yada olmazmı
O zamana bebek düşmez hiç bir şey olmaz bunu kullanıp aynı ay hamile kalanlar var bu sitede bile çok kişi öyle .. 15 gün kullanmayacaksan hiç başlama üstüne basa basa diyor çünkü Saraçoğlu tamam mı canım birde içerken mutlaka sogumamasina dikkat etmelisin soğuduktan sonra kesinlikle içme

Selam kızlar.Ateş ölçme yöntemine başladım bugün. Bir fikir olur en azından. Adet öncesi 36.1 çıktı. Biraz takip edeyim yumurtlama günü nasıl bir değişiklik olacak
Valla ben bir ara alev topu gibi oldum eşim bile şaşırdı ama çok anlamam ve takipte etmedim. Çoğu forumda bu yöntemi kullanan çok var canım. İnşallah güzel sonuç alırsın :)

Birde dollense bile rahime yerleşmesi en erken altı gün ve onuncu gün arası

Canim hayirlisi Allahın dediği olur üzülme. Bi adet zamanını bekle insllah geç döllenmedir. Ama o güne kadar kafandan at bu düşünceyi düşünmemeye çalış olur mu
Teşekkür ederim canım, moralin için. Senin için de herşey hayırlısıyla olsun.

Evet canım listeden gördüm bende sana yazacaktım. Kalp kalbe karşıymış :) sende ne belirtiler var ? Ya inşallah bu ay ikimiz aynı yolculuğa birlikte çıkarız
inşallah canımm :) bende kasık batması gögüs agrısı var dün gece baş ağrım çok vardı uyuyamadım hiç canm

K kahvekokulu yeni bat 11 Ağustos hamile kaldığım ay İnşallah uğurlu gelir kurban olduğum Rabbim .. Sağlıklı sıhhatli aklı fikri ve tüm uzuvları yerinde hayırlı evlatlar nasip et bize .. ALLAH ım .. İnşallah bu ay bende mucizeme kavuşa bilirim .. Ve tüm arzulayip isteyen arkadaşlarım

inşallah canımm :) bende kasık batması gögüs agrısı var dün gece baş ağrım çok vardı uyuyamadım hiç canm
Hahahaha ya yeminle benimde dün başım o kadar şiddetli ağrıdı ki gözlerime vurdu ağrı ama ben hiç bunu hamilelik belirtisine yorumlamadım. Ben daha önce düşük yaptım yani kalpleri durdu ikizlerimin. O zaman göğüslerime dokunamıyordum bile acıdan şimdi öyle birşey yok büyük ihtimalle hamile değilim

canım benim kötü şeyler düşünme dilerim herşey yoluna girer üzme
kendini dualarımız seninle

Kızlar ya bi arkadaşım söyledi hanımlaraözelmacun diye bişey varmış instagrama böyle yaxılıyormuş.bu ne ki bilginniz varmı yoksa sahtekarlıkmıdır dedim.herkes bınunla hamile kalmış ne yapsam alsammıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…