- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.421
Evet canım listeden gördüm bende sana yazacaktım. Kalp kalbe karşıymış :) sende ne belirtiler var ? Ya inşallah bu ay ikimiz aynı yolculuğa birlikte çıkarızaynı gündeyiz :)
Doktorun söylediği sadece bir ihtimal, önlem. Böyle bırakma kendini. Hem tedavisi kolay böyle şeylerin artık. Moralini hiç bozma. SevgilerKizlar merhaba kac gundur giremedim gebelik haberi verenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin insallah..
Bugun doktora gittim alttan muayene etti ve iki yumurtaligimda 5 cm buyuklugunde kistlerin oldugunu soyledi.. Tumor testi yapmamiz lazim kotu huylu olabilir dedi cok kotuyum moralim cok bozuk ya hersey kotuye giderse diye cok korkuyorum agliyorum kac saattir
O zamana bebek düşmez hiç bir şey olmaz bunu kullanıp aynı ay hamile kalanlar var bu sitede bile çok kişi öyle .. 15 gün kullanmayacaksan hiç başlama üstüne basa basa diyor çünkü Saraçoğlu tamam mı canım birde içerken mutlaka sogumamasina dikkat etmelisin soğuduktan sonra kesinlikle içmeTatlım 15 gün yaparsam yumurtlama döneminide kapsıyo ee ya bebek olurda düşerse falan bi zararı olurmu ki yumurtlamaya kadar yapsam yada olmazmı
Valla ben bir ara alev topu gibi oldum eşim bile şaşırdı ama çok anlamam ve takipte etmedim. Çoğu forumda bu yöntemi kullanan çok var canım. İnşallah güzel sonuç alırsın :)Selam kızlar.Ateş ölçme yöntemine başladım bugün. Bir fikir olur en azından. Adet öncesi 36.1 çıktı. Biraz takip edeyim yumurtlama günü nasıl bir değişiklik olacak
O zamana bebek düşmez hiç bir şey olmaz bunu kullanıp aynı ay hamile kalanlar var bu sitede bile çok kişi öyle .. 15 gün kullanmayacaksan hiç başlama üstüne basa basa diyor çünkü Saraçoğlu tamam mı canım birde içerken mutlaka sogumamasina dikkat etmelisin soğuduktan sonra kesinlikle içme
Teşekkür ederim canım, moralin için. Senin için de herşey hayırlısıyla olsun.Canim hayirlisi Allahın dediği olur üzülme. Bi adet zamanını bekle insllah geç döllenmedir. Ama o güne kadar kafandan at bu düşünceyi düşünmemeye çalış olur mu
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim tatlım.adet bitince 2. Gün başlıyım o zaman içimi rahatlattın inş tutar bu ayBirde dollense bile rahime yerleşmesi en erken altı gün ve onuncu gün arası
inşallah canımm :) bende kasık batması gögüs agrısı var dün gece baş ağrım çok vardı uyuyamadım hiç canmEvet canım listeden gördüm bende sana yazacaktım. Kalp kalbe karşıymış :) sende ne belirtiler var ? Ya inşallah bu ay ikimiz aynı yolculuğa birlikte çıkarız
Hahahaha ya yeminle benimde dün başım o kadar şiddetli ağrıdı ki gözlerime vurdu ağrı ama ben hiç bunu hamilelik belirtisine yorumlamadım. Ben daha önce düşük yaptım yani kalpleri durdu ikizlerimin. O zaman göğüslerime dokunamıyordum bile acıdan şimdi öyle birşey yok büyük ihtimalle hamile değiliminşallah canımm :) bende kasık batması gögüs agrısı var dün gece baş ağrım çok vardı uyuyamadım hiç canm
canım benim kötü şeyler düşünme dilerim herşey yoluna girer üzmeKizlar merhaba kac gundur giremedim gebelik haberi verenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin insallah..
Bugun doktora gittim alttan muayene etti ve iki yumurtaligimda 5 cm buyuklugunde kistlerin oldugunu soyledi.. Tumor testi yapmamiz lazim kotu huylu olabilir dedi cok kotuyum moralim cok bozuk ya hersey kotuye giderse diye cok korkuyorum agliyorum kac saattir
canım listede vardın 1.sayfadan takip edebilirsin
Teşekkür ederimcanım listede vardın 1.sayfadan takip edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?