Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastalandım kızlar32. Gün hastalandım valla 18. Gün yumurtlama oldu herhalde beynim durdu bi damla pembe kan geldi ama gelir sanırım
günaydın canım üzülme hiç..stres bütün kimyamızı etkiliyor işte böyle döngü filanda kalmıyor..o yüzden bu ay vermedi Rabbim senin yumurtan yada eşinin spermi demek ki çok sağlıklı değildi ki tutmadı sakat yada düşük olmasın diye...unutmayın en sağlıklısı dölleyebiliyor her ikiside sağlıklı olmak zorunda..yinede bazen döllenirken yanlış bağlanan bir dna zincirindeki bir sıra nelere neden oluyor..kısaca biliyorsun ki hep istediğimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olması..adetin biter bitmez başlayacaksın yeniden o yüzden moral motivasyon yüksek,stresten uzak dur ve umudunu kesme asla Allahtan..ne demişler mevla görelim neyler neylerse güzel eyler inanıyorum çok yakında bebeklerimizin cinsiyetini ve isimleri konuşmaya paylaşmaya başlayacağız :)forumdakilerin %50 si hamile..her ay %25 oranında gebelik şansı var der tıp bir kadın iç.in..bizde 2 ayda %50 yi bulduk bakalım inş 3.ay istatistikleride biz yükseltmiş oluruz %75 e doğru gidiyor treni kaçırmayalım :)

Belki eşinde stresli bir dönemden geçiyordur, baksana çok ilgiliymiş üzülme sen arada bu kocaların ayarı bozuluyor, fabrika ayarına döndürürsün olur biter :) güzel haberler ile gel canım

günaydın benimde salı akşamı 20 mm olan folikül sanıyorum hala çatlayamadı dün akşam dahi hala sancım oluyordu..ovulasyon testinde de t çizgisi c den koyu çıkmıştı akşam..yarın sabah hem kan vermeye hemde ultrasonda baktırmaya gidicem..şu çatlatma iğnesinden bende mi yaptırsam acaba?kendiliğinden daha ne kadar büyüyecek ki çatlayamadı yumoş?anlamadım buda bir ilk..bugün 14.gün artık bugünde çatlamazsa yarın dr bakalım ne diyecek

Vardır bir hayır deyip bekleyeceğiz canim. O güzel haber gelecek illaki. Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. Düşünmemek güzel de çok da boş bırakmamak lazım. Benim mesela tam yumurtlama zamanımda iliski olmuyormus, bunu anladım bu ay. Adetten sonra oluyor, adetten önce oluyor ama o zaman olmuyormus :) Hakkında hayırlısı olsun canim. Tez vakitte yasa insallah

Kızlar benim tsh 4.79 çıktı yani çok yüksek doktor dahiliyeye git dedi, dahiliye bunla ilgileniyormuş herhalde ilaç verecek. Doktor düşüğe yol açar dedi geç kalmadım umarım ya daha 5. Haftadayım.

Kızlar benim tsh 4.79 çıktı yani çok yüksek doktor dahiliyeye git dedi, dahiliye bunla ilgileniyormuş herhalde ilaç verecek. Doktor düşüğe yol açar dedi geç kalmadım umarım ya daha 5. Haftadayım.

Ay canm bnm insallah olmaz oyle bir sey...Ihmal etmeden git Dahiliyeye Rabbim yardimcin olsn❤

Allahin izniyle korkma canim ilaclarini kullan doktoru ihmal etme en erken zamanda git bide kendini yorma yani Allah korusun dusuk tehlikesi varsa tetikleyici seyler yapma

Canım benim geç kalma dahiliye git geç değildir Rabbim yardım etsin korkma bebişin seninle buarada bu değerlere nasıl bakılıyor ben hamile kalmadan önce hiç değerlerime baktırmadım hormonlara yada farklı şeylere baktırsam ne diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…