- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.341
pembe kan yerlesme kanamasi da olabilir canim bi bekle bakalm devami gelcekmiHastalandım kızlar32. Gün hastalandım valla 18. Gün yumurtlama oldu herhalde beynim durdu bi damla pembe kan geldi ama gelir sanırım
Evet evet katılıyorum olabilir bekle bakalım bi canımpembe kan yerlesme kanamasi da olabilir canim bi bekle bakalm devami gelcekmi
günaydın canım üzülme hiç..stres bütün kimyamızı etkiliyor işte böyle döngü filanda kalmıyor..o yüzden bu ay vermedi Rabbim senin yumurtan yada eşinin spermi demek ki çok sağlıklı değildi ki tutmadı sakat yada düşük olmasın diye...unutmayın en sağlıklısı dölleyebiliyor her ikiside sağlıklı olmak zorunda..yinede bazen döllenirken yanlış bağlanan bir dna zincirindeki bir sıra nelere neden oluyor..kısaca biliyorsun ki hep istediğimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olması..adetin biter bitmez başlayacaksın yeniden o yüzden moral motivasyon yüksek,stresten uzak dur ve umudunu kesme asla Allahtan..ne demişler mevla görelim neyler neylerse güzel eylerHastalandım kızlar32. Gün hastalandım valla 18. Gün yumurtlama oldu herhalde beynim durdu bi damla pembe kan geldi ama gelir sanırım
Yok baş roldeki kızı diyorsan onun babası öldü, amcası mağlum anlamışsındır. Sonunda ki adamda da çoklu kişilik bozukluğu var evet ama o kiminle bağlantılı çözemedimKızın babasında da mı çoklu kişilik bozukluğu varmış ? Sonunda bay glass diyor ya ..
Belki eşinde stresli bir dönemden geçiyordur, baksana çok ilgiliymiş üzülme sen arada bu kocaların ayarı bozuluyor, fabrika ayarına döndürürsün olur biter :) güzel haberler ile gel canımAnlam veremiyorum 3 aydir kendini parcaladi kizimiz olsun kizimiz olsun bir dr. Gittim sorunlar cikti onlari sor yani dimi daha hamile degilim kiz bebek kiyafeti aldi hediye kizimiz giysin falan cok istekliydi anlamiyorm konusmayacam bu sefer ya 22 sinde randevm cnm
Insallah tatlm.En son 3 hafta once doktor ultrsndan bakti Herhangi bi sorun olmadigini yumurtlaiklarimin calistigini söylediiinsAllah kist degildir canim gecen ay bana da oyle oldu benim zaten kistim oldugu icin ona yordum bi doktora gorun bence
Afiyet olsun canım benimgunaydin kizlarr kahvaltiya misafirim var buyrun siz de gelin
Güzel haber :) hadi inşallah maşallah diyelim :)Günaydın kızlar. Doktor kontrolüm vardı bugün. Yolundaymış her şey cumartesi tekrar gideceğim gerekirse çatlatma iğnesi yapılacakmış. Hayırlısıyla bakalım
Vay kizlar kizlar 20 kusur tane hamilemiz olmus biz hamile kalamayanlarda 17 ha gayret bu ay hepimiz kaliriz insallah gecen ay 9.gunden adete kadar her gun yaptim tutmadi aksine gunumden 2 gun once adet oldum yine calisma gunleri geliyor ovi testi siparis ettim bakalim bide ole takip edeyim catlatma ignesi falan yaptirmiyim diyorum ama klomen kullandim bu aksam bitti bi kac gun gecsin bi kontrole gideyim bakalim kac yumosum var bi ara kafamdan bebisi sileyim diye gelmedim ama dayanamiyorum burayi okumadan bu ay cok az calisma olcak yine hic sansim yok gibi de allah bilir yinede biz deniyelim
Kızlar benim tsh 4.79 çıktı yani çok yüksek doktor dahiliyeye git dedi, dahiliye bunla ilgileniyormuş herhalde ilaç verecek. Doktor düşüğe yol açar dedigeç kalmadım umarım ya daha 5. Haftadayım.
Allahin izniyle korkma canim ilaclarini kullan doktoru ihmal etme en erken zamanda git bide kendini yorma yani Allah korusun dusuk tehlikesi varsa tetikleyici seyler yapmaKızlar benim tsh 4.79 çıktı yani çok yüksek doktor dahiliyeye git dedi, dahiliye bunla ilgileniyormuş herhalde ilaç verecek. Doktor düşüğe yol açar dedigeç kalmadım umarım ya daha 5. Haftadayım.
Canım benim geç kalma dahiliye git geç değildir Rabbim yardım etsin korkma bebişin seninleKızlar benim tsh 4.79 çıktı yani çok yüksek doktor dahiliyeye git dedi, dahiliye bunla ilgileniyormuş herhalde ilaç verecek. Doktor düşüğe yol açar dedigeç kalmadım umarım ya daha 5. Haftadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?