- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.361
Canim bende ovilasyon testi siparis ettim yarin elim3 gelir yarin baslarim yapmaya bakalim hakkimizda hayirlisi artikVardır bir hayır deyip bekleyeceğiz canim. O güzel haber gelecek illaki. Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. Düşünmemek güzel de çok da boş bırakmamak lazım. Benim mesela tam yumurtlama zamanımda iliski olmuyormus, bunu anladım bu ay. Adetten sonra oluyor, adetten önce oluyor ama o zaman olmuyormus :) Hakkında hayırlısı olsun canim. Tez vakitte yasa insallah
Geçmiş olsun canım Rabbimden umut kesilmez Ol diyince olur elbet. Pıhtılaşma nasıl oluyor buarada canım nerden anlıyolar. Bende genel olarak baktırıcam hiç baktırmadım pıhtılaşmada hangi tahlil istemiyo nerden anlaşılıyoKizlar sabahin 8inden beri hastane doktor yazihanesi arasinda mekik dokuyordum
Yengemle abim 7 8 yildir bebek bekliyorlar pihtilasmadan dolayi 3 kez düşük yapti.Artik tüp bebege karar verdiler.Cok zor bir süreç bir ilac listesi çıkardılar 1.500 tl
Benim anlamadığım pihtilasmadan dolayi düşüyor ee tup bebek olunca dusmeyecek mi pihtilasma icin yine ayni ilaclari verecekmis ben iptalInsanlarin umutlariyla oynuyorlar 2 sene once tüp de olmaz dediler hic bir ilerleme kaydedilmedi dinlenmek istiyorum deyince tup yapalim dedi adam bilemedim .
merak etme canım geç değil hala..ama dahiliyeye gerek olmadan hemen başlayabilirdi kadın doğumcu..umarım iyi bir dahiliyeciye denk gelirsin oda endokrinolğa yollamaz alt tarafı düşük doz bir torid hormon ilacı başlanıyor..özellerdeki kadın doğumcular bile başlıyor..neyse sakın arayı uzatma hemen git..Kızlar benim tsh 4.79 çıktı yani çok yüksek doktor dahiliyeye git dedi, dahiliye bunla ilgileniyormuş herhalde ilaç verecek. Doktor düşüğe yol açar dedigeç kalmadım umarım ya daha 5. Haftadayım.
Bugün muhabbet sırasında geçti böyle bir konu. Bir tanıdıktan bahsederken 3 düşükten sonra bulmuşlar sorunun pihtilasmadan olduğunu. Ondan sonra tedavi uygulanmış hergün 2 tane iğne olmuş hamileyken. Şimdi 4 yaşında kızları var. Biraz araştirmak lazim belki tedavi edilebilir bir durumdur. Inşallah allah daha fazla bekletmezKizlar sabahin 8inden beri hastane doktor yazihanesi arasinda mekik dokuyordum
Yengemle abim 7 8 yildir bebek bekliyorlar pihtilasmadan dolayi 3 kez düşük yapti.Artik tüp bebege karar verdiler.Cok zor bir süreç bir ilac listesi çıkardılar 1.500 tl
Benim anlamadığım pihtilasmadan dolayi düşüyor ee tup bebek olunca dusmeyecek mi pihtilasma icin yine ayni ilaclari verecekmis ben iptalInsanlarin umutlariyla oynuyorlar 2 sene once tüp de olmaz dediler hic bir ilerleme kaydedilmedi dinlenmek istiyorum deyince tup yapalim dedi adam bilemedim .
Benim kadın doğumcu istedi, sende tsh ıma ve vitaminlere baktırmak istiyorum de. D vitamini, folik asit, b12 falan da baksın. Sen gebelik düşünüyorum yapılması gereken testleri yapar mısınız deCanım benim geç kalma dahiliye git geç değildir Rabbim yardım etsin korkma bebişin seninlebuarada bu değerlere nasıl bakılıyor ben hamile kalmadan önce hiç değerlerime baktırmadım hormonlara yada farklı şeylere baktırsam ne diyeceğim
Yarın gideceğim doktorla telefonda görüştüm kadın doğumcum ile o dedi dahiliye ye git ilaç yazsın diye. Bende dedim siz neden ilaç ismi söylemiyorsunuz hemen başlasaydım dedim, Acıbadem'e gidiyorum öyle deyince mecbur yarın gideceğim.merak etme canım geç değil hala..ama dahiliyeye gerek olmadan hemen başlayabilirdi kadın doğumcu..umarım iyi bir dahiliyeciye denk gelirsin oda endokrinolğa yollamaz alt tarafı düşük doz bir torid hormon ilacı başlanıyor..özellerdeki kadın doğumcular bile başlıyor..neyse sakın arayı uzatma hemen git..
hormon testi yaptirmak istiyorum diceksin canim kan tahlilinde cogu deger cikmiyor cunkuCanım benim geç kalma dahiliye git geç değildir Rabbim yardım etsin korkma bebişin seninlebuarada bu değerlere nasıl bakılıyor ben hamile kalmadan önce hiç değerlerime baktırmadım hormonlara yada farklı şeylere baktırsam ne diyeceğim
Şükür düşük tehlikem şimdilik yok. Doktor değer yüksek ileride düşük tehlikesi yaratabilir dedi öyle deyince bende evham yaptım canım.Allahin izniyle korkma canim ilaclarini kullan doktoru ihmal etme en erken zamanda git bide kendini yorma yani Allah korusun dusuk tehlikesi varsa tetikleyici seyler yapma
bu arada arkadasim hamile sonlara yaklasti ck sukur her ay kontrolune saglik ocaginda bi gun onceden kan tahlili yaptirarak gitti.ozele gidiyosan masrafi azaltmis oluyosun aklinda bulunsunCanım benim geç kalma dahiliye git geç değildir Rabbim yardım etsin korkma bebişin seninlebuarada bu değerlere nasıl bakılıyor ben hamile kalmadan önce hiç değerlerime baktırmadım hormonlara yada farklı şeylere baktırsam ne diyeceğim
korkma canim sen onlemini al Allaha birak hic bise olmaz Allahin izniyle ama ilaclarini kontrollerini ihmal etme.farkli doktora da gidersen her kontrolde hormon testi yapilmasini iste ki farklilik gozuksunŞükür düşük tehlikem şimdilik yok. Doktor değer yüksek ileride düşük tehlikesi yaratabilir dedi öyle deyince bende evham yaptım canım.
Sağlık ocağında bütün testleri yapıyolar mı canım? Ben özele gidiyorum orada yaptırırım diye düşündüm eğer öyle birşey varsa dağlık ocağında yaptırır giderim. Gebelik için bütün testleri yaparlar yani dimi?bu arada arkadasim hamile sonlara yaklasti ck sukur her ay kontrolune saglik ocaginda bi gun onceden kan tahlili yaptirarak gitti.ozele gidiyosan masrafi azaltmis oluyosun aklinda bulunsun
tamam o zaman canım merak etme 1 günde birşey değişmez..sabahları aç karnıan alacaksın ilacı 1 saate yakın çay filanda içme ilacın emilimini bozmasın buda ayrıca bir bilgi sana..zaten gerekeni söylerlerYarın gideceğim doktorla telefonda görüştüm kadın doğumcum ile o dedi dahiliye ye git ilaç yazsın diye. Bende dedim siz neden ilaç ismi söylemiyorsunuz hemen başlasaydım dedim, Acıbadem'e gidiyorum öyle deyince mecbur yarın gideceğim.
Canım pıhtılaşmaya bakmaları için üç tane düşük hikayesi olması gerekiyor bildiğim kadarı ile Gelinimiz 3 kez Düşük yaptı Evet ilaçları var hem Gebelik öncesi hem sonrası kullandı ama fayda etmedi gittigi doktor profesör Gel gör ki olmadı belki nasibi bekliyordur Ama gerçekten çok zor dile kolay şimdi tüp bebek tedavisi nasıl olacak bilmiyorumBugün muhabbet sırasında geçti böyle bir konu. Bir tanıdıktan bahsederken 3 düşükten sonra bulmuşlar sorunun pihtilasmadan olduğunu. Ondan sonra tedavi uygulanmış hergün 2 tane iğne olmuş hamileyken. Şimdi 4 yaşında kızları var. Biraz araştirmak lazim belki tedavi edilebilir bir durumdur. Inşallah allah daha fazla bekletmez
Evet canım kan çok koyu oluyor gebeyken vücut bebeği kabul etmiyor atıyor özetle böyle test yapmaları için daha öncesinde düşük hikayenin olması gerekiyor devlette bu şekilde ama özel hastaneler isteyince Bununla ilgili tetkik yapıyor diye biliyorum çünkü Yengem son 2 hamileliğinde gerekli ilaçları kullandı ama fayda etmedi Hatta rapor çıkartıp biraz daha ucuza almaya çalıştık Çünkü biri yine 300 400 TL ve sürekli kullanması gerekiyorGeçmiş olsun canım Rabbimden umut kesilmez Ol diyince olur elbet. Pıhtılaşma nasıl oluyor buarada canım nerden anlıyolar. Bende genel olarak baktırıcam hiç baktırmadım pıhtılaşmada hangi tahlil istemiyo nerden anlaşılıyo
Anladım canım ben hamileyim ya şimda daha kontrole gitmedim gidicem haftaiçi gitmişken bütün testleri yaptırayım ben ozaman daha önce hiç yaptırmadım. Ne olur ne olmaz bi bakılması iyi olucajEvet canım kan çok koyu oluyor gebeyken vücut bebeği kabul etmiyor atıyor özetle böyle test yapmaları için daha öncesinde düşük hikayenin olması gerekiyor devlette bu şekilde ama özel hastaneler isteyince Bununla ilgili tetkik yapıyor diye biliyorum çünkü Yengem son 2 hamileliğinde gerekli ilaçları kullandı ama fayda etmedi Hatta rapor çıkartıp biraz daha ucuza almaya çalıştık Çünkü biri yine 300 400 TL ve sürekli kullanması gerekiyor
Ya Allah razı olsun senden bana çok yardımcı oldun, Rabbim güzel kalbinin ekmeğini sana versintamam o zaman canım merak etme 1 günde birşey değişmez..sabahları aç karnıan alacaksın ilacı 1 saate yakın çay filanda içme ilacın emilimini bozmasın buda ayrıca bir bilgi sana..zaten gerekeni söylerler
Evet canım bir hap verir sana düzenler hemen panik yapma geç kalmadin .. Her şey yoluna girecek ..Kızlar benim tsh 4.79 çıktı yani çok yüksek doktor dahiliyeye git dedi, dahiliye bunla ilgileniyormuş herhalde ilaç verecek. Doktor düşüğe yol açar dedigeç kalmadım umarım ya daha 5. Haftadayım.
Doğru söylüyorsun bacım bazen çok basit şeyler büyük hüzünlere sebep oluyor. Burada bilmediklerimizi öğrenip, bildiklerimizi söylüyoruz ki herkes faydalanıyor. Çok teşekkür ederimkorkma canim sen onlemini al Allaha birak hic bise olmaz Allahin izniyle ama ilaclarini kontrollerini ihmal etme.farkli doktora da gidersen her kontrolde hormon testi yapilmasini iste ki farklilik gozuksun
Sağ ol kuzum, bizim ailede var bu tsh hep yüksek kız kardeşime bugün sordum mecbur kaldım hamile olduğumu söylemeye :) o 8. Haftada fark etmiş yüksekliği korkma dedi bana biraz rahatladımEvet canım bir hap verir sana düzenler hemen panik yapma geç kalmadin .. Her şey yoluna girecek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?