Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ ol kuzum, bizim ailede var bu tsh hep yüksek kız kardeşime bugün sordum mecbur kaldım hamile olduğumu söylemeye :) o 8. Haftada fark etmiş yüksekliği korkma dedi bana biraz rahatladım

Evet rahatla kuzum erken teşhis konuldu çok şükür .. Ben degerlerimi bilmiyorum şuan ama öncesinde 2.11 çıkmıştı tsh şuan hemen yükseldi mi Bana kapalı .. Birde stres kaynaklı da artış gosterebildigi için değerler değişken çıkabiliyor. Bende dahiliyeye gidiyim en iyisi istesin hemen değerleri benim için ..

B bebegimleben canım senin idrarda dün lh artışı vardı koyulasti testin o yüzden yumurtan bugün yarın en geç çatlar iğneye gerek yok o yüzden sen sadece degerlendirmene bak.

Shopareekiz canım seninde ovulasyon testi alman daha mantikli değil mi ? Benimde ilk başlarda ovulasyona başlama nedenimdi .. Çok uzun dongulerim oluyordu ve emin olamiyordum .. Kafamın agrimasindansa böylece takip edip ne zaman adet olacağımı biliyordum ..

Kızlar bugün sinir oldum size anlatmazsam duramayacağım yerimde. Kv ile gezmedeydik bugün. Onun arkadaşları gelinleri vs de gelecekti neyse gittik 2 yıldır bebek için tedavi gören bi arkadaş vardı onunla muhabbet ediyorduk bana sordu kız sende var mı bebiş düşünüyor musunuz diye yok gülüm daha düşünmüyoruz inşallah bi gün nasip olur dedim. Ki yüksek sesle değil duyulmayacak şekilde kendi aramızda konuşuyorduk. Selma teyze de atladı hemen ya hadi sizde iş yok bakın bu kız daha 1 aylık evli hemde 18 yaşında daha evlendiği gece kalmış 1 aylık hamileymiş dedi o kızı gösterdi siz beceremiyosunuz dedi. Arkadaşım nasıl üzüldü ben de bozuldum.. Selma teyze pazardan 1 kilo domates mi sipariş veriyosun öyle kolay olmuyor bazen o işler Allah ne zaman isterse o zaman verir vardır bir zamanı dedim. Bi güldü etti toparlamaya çalıştı ama denecek şey mi kalabalıkta.. Çok moralimiz bozuldu bir daha aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum..

Benim 1 Y önce 3 küsürdü canım, 1 ay içinde artmış sende kontrol ettir

Hay Allahım ya şu düşüncesiz kadınlar beni deli edecek. Ne patavatsızlar ya, sorsan Allah'a kadere inanıyorum der ! Rabbim yazmışsa, alacağı nefes var ise zaten olacak. TV de kadının sipirali Doğum sırasında bebeğin elindeydi. Sen bu lüzumsuz insanları şakın takma kafana. Onu tak bunu tak amannnn başka derdin mi yok yavrum

Ya kuzum takmasan da sinir oluyosun işte bizim toplumumuzdaki kadınlar doğurtturmaya çok meraklı herşeye karışıyorlar işte ah ahh...

Guguuu ah gülüm normalde ben de calistigim icim ev oturmalarina gitmiyorum ama yazin da boyle densizliklerle karsilasmamak icin hic katilmadim .Esimle geziyorum annemlere gidiyorum uzaklar zaten kvalideme gidiyorum. Düğün cenaze dışında topluma karışmıyorum zira insanlar hadsiz .En son gecen hafta katildigim dugunde 6 7 aylik bir bebek surekli bana bakio gülümsüyordu ben de annesinden izin aldim kucakladim.Annesi cok iyiydi kıskanma abartma filan olmadi ama patttt kizin annesi yapistirdi lafi döndü kvalideme ee sizde yok mu bebek dedi
O kadar insanin icinde bozmamak icin kendimi zor tuttum sabir Ya Rabbi dedim.Yani takilma insanlar açık arar merak eder hep.Sen hamile olsan seni baymaya devam edecekler kac aylim ,isteyerek mi hamile kaldin ,ayy cok kilo almissin sen ,oyle oturma onu yeme falan fistik .Bosver yapan kendinde bulsun takilma kuzucuk

Evet gülüm aynen öyle bir de tecrübeliler yaşça okula giden torun torba sahibi insanlar ne bileyim halden de anlamıyorlar.. Çok mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum ama her yerdeler ne edep var ne ayıptan anlıyorlar ne yapalım takmayacağız kafamıza.. Daha 1 yıl anca dolacak evliliğim kışın muhabbet kuşlarımın yavrusu oldu da kuşların bile senden marifetli sen daha otur dedi ben şok oldum tabi anlamak çok zor bu insanları

Ya emin ol yalniz sana yapmiyorlar benim de kuşum var oğlusum cocugum filan diyince cins cins bakiyorlar umrumda değil. Ben hic takmıyorum insanlara karsi durabilmek seni daha güçlü kılar emin ol

yapiyolar diye biliyorum ama canim emin degilim bi danis bence. ben de ozel hastaneye gidiyorum o yuzden emin degilim.ilk ozel doktora gtmeden saglik ocaginda tahlil yaptrdm dktor eksik degerler ddi ozelde ayni gun bida tahlil verdim artk para icinmi eksikmi onu bilmiyorum.

aman canim benim takma ya herkes kendine baksin herkesin kendine gore bi dusuncesi var kimi ilk geceden ister kimi benim gibi sonradan ister.o bebisin anne ve babasini ilgilendirir.Allahim verirse verir Onun bilecegi is. sen hic takilma oyle kisiler bosluktan ne konusacak neye tepki verecek bilmiyor

cok salak bi sistem var canim ya neymis tahliller pahaliymista ondan 3 dusuk olmadan bu testler yapilmiyomus.ozelde yaptiramayan bi anne 3 tane cocuk kaybetmeye mahkummu hadi diyelm her hamileye yapmadin ki bence saglik hakki yapilmasi gerekir ama bnce ilk dusukte yapilmasi gerekir.paran yoksa test bile insan hasta oldugunami yansin bu ise mi Allahim kotuye firsat vermesin

Amin canım inşallah gerçekten çok zor bir de tüp bebek yaptıracak olanların Allah yardımcısı olsun Biz Prof a gittik sadece 5 saat sekreterini bekledik randevu sistemi rezalet gün olarak tarih veriyorlar saat vermiyorlar gece 12 ye kadar yolu var abartmıyorum ilk duyduğumda inanamamıştım ama durumlar böyle Ha 5 saat bekledik Doktoru yine göremedik

esimin kuzeni de yaptirdi gecende anlatiyo diyo turkiyede gitmedigim doktor kalmadi.artik kara borsa olmus diyo bi tane ilaci varmis mesela bi yerde 2500 e satiliyomus tek kutu.ilac mumessili tanidik varmis onlar direkt uretimden almislar 300 e almislar dusun farka bak aradakilerin karina bak. bide dedigin gbi gunlerce aylarca birilerini beklemisler en sonunda cok sukur yaklasik 45 bin lira toplamda harcadilar bi kiz evlatlari oldu Allah bagislasin. yani bu isler o kadar zorki her sey Rabbimin sinavi Allahim kimsenin kucagini bos koymasn

Amin Amin İnşallah ilaçlar dediğin gibi Karaborsa Ne güzel o kadar parayı harcamışlar ama sonunda yüzleri Gülmüş darısı İnşallah bizimkilerin başına normal yollardan da bizim

Canım yorumlarını okudum ben kimyasal gebelik geçirdim daha oluşmadı yani değerim 70i buldu aonra düştü. Bende de mi kan pıhtılaşması var? Yani bu düşükten kastın kimyasal gebeliğe dahil mi? Dr kimyasal gebeliği düşük yerine saymıyolar demişlerdi

Belki eşinde stresli bir dönemden geçiyordur, baksana çok ilgiliymiş üzülme sen arada bu kocaların ayarı bozuluyor, fabrika ayarına döndürürsün olur biter :) güzel haberler ile gel canım
Ah canim insaallahh cunku bende stres yapiyorum destek bekliyorum yeniden sezeryan yerimden kesilirsem bebek sahibi olmadan o aciyi nasil atlatirim bilmiyorum cok zor oldu ilk sezeryanim zaten ceremesini cekiyorm ve bu ameliyat olursa 2 yil bebek yasak e hayaller hayatlar olucak resmen bende ondan destek ilgi bekliyorum

Tamam canim yaa sagol ogleden sonra kasik agrim da gecti galiba catladi!ins catlamistir bugun 14.gun tam olarak zaten..bir ara korktum progesteron yetersizliginden luf diye bisey var kiste donusup catlayamayabiliyor o olmasin igne mi vursalar dedim ama sakin ve mantikli bakmak gerekirse zaten catlamasi bekleniyordu..zaten sabah kan testi vermeye gidince uktrasona girer emin de olurum catladi mi duruyor mu..ama icimde oglene dogru catlamis olduguna dair bir inanc var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…