- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.841
Insallah hamilesindir bu ay bari senin yuzun gulsun :)))gunaydin kizlarr test yaptim negatif tabiki yine ama ben hala hamile gibi hissediyorum kendimiyarin bi kan tahlili yapip oyle beklemk istiyorum adeti
Evet canım kahverengı ve kırmızı leke gelir sımdılık mırmızı leke yok ve hafıf agrım var hala bebek umudum var ya umarım bebiştir
Yok canım gıtmedı henuz kendı de gıdebilirz dedı ama gıtmedık henuz
Kuzum benim gun gelecek evladinizi kucaklarken bu zorlu donemleri hatirlayip ne gunler gecirdik sukurler olsun bugunlere diyeceksiniz Allahin izniyle. Allahim ol desin tez zamanda esine sana guzel gunler nasip etsin sifalar versin.. Neler neler yasiyoruz insanoglu olarak herseyin cozumu mumkun artik.. Yakindir guzel gunler birbirinize destek olma vakti.. Rabbim bu sinavinizdan tez zamanda guzelliklerle gecirsin insallah sizi... Canim benimm..Gunaydin kizlar birazdan yola çıkacağız. Dun ki olaylardan sonra cok perisan oldum hic bir yere gitmek gezmek istemiyorum sadece evde olup uyumak istiyorum.
Insallah hamilesindir bu ay bari senin yuzun gulsun :)))
İnsallah canim bebektir :)
K Kayra2021 canim cok uzuldum.. Rabbim saglikli gebelik saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah hayirlisi olsun... Yilmak yok umutlara bebis calismalarina devam Allahin izniyle..
kronikuykucu canim benim son ana kadar umut var insallah kahverengi leken adete donusmez hakkinizda hayirlisi olsun insallah bebistir.. Degilse de moralini bozmak yok daha yolun basindasin olacak Allahin izniyle yola devam.. Rabbim kucaklarinizi doldursun insallah gülüm
Valla ben evlenmeden once hemen bi iliskiyle hamile kaliniyor zannediyordum cok zormus bu isler disardan yasamayinca anlasilmiyorkronikuykucu canım benim kendi kız kardeşimin düğünü var yakında onu bile tembihledim. Şimdiden gidin ikinizde kontrollerinizi yaptırın diye. Sizleri de kardeşim gibi gördüğümden söylüyorum. Hepimiz bu işin içine girince anladık hiç kolay değilmiş. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Sizden güzel haberler alalım bu ay moral olsun bize
Kuzum adet agrilarini yasayanlardan biri de benim.. Ogrenmeden basladi 1 hafta oncesinde agrilarim ogrendim devam etti sanki ayni adet olmusum da agriyormus gibi 5-6 gun surdu benim cok agrili gecerdi cunkuInsAllah canım arkadaslarım hala bı umut beklıyorum hamıle oldugunu bılmeden adet gıbı agrım oldu dıyenlerı merak edıyorum ne zamana kadar agrıları oldu acaba benım yavas yavas kasıklarımdan agrı yukselmeye basladı yaa kesın adet galiba cokta umutluydum oysakı destegınız ıcın hepınızden Allah razı olsun
Canım benim adetime 3-4 gün varken kasıklarıma ağrı girmeye başladı hatta adrt olabilirim dedim üzüldüm uzanmıştım ben hep adet olacağım sabah gergin uyanırım ağrıyı hissederim gecesinde o gece bişi hissetmedim sabahta hafif kasık ağrım vardı. Şuan bile kalktığımda yürürken ağrım oluyo ayaktayken kasık ağrım sanki adet olcakmışım gibi. İnşallah bebiş ağrılarıdır canım benimInsAllah canım arkadaslarım hala bı umut beklıyorum hamıle oldugunu bılmeden adet gıbı agrım oldu dıyenlerı merak edıyorum ne zamana kadar agrıları oldu acaba benım yavas yavas kasıklarımdan agrı yukselmeye basladı yaa kesın adet galiba cokta umutluydum oysakı destegınız ıcın hepınızden Allah razı olsun
K Kayra2021 canim cok uzuldum.. Rabbim saglikli gebelik saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah hayirlisi olsun... Yilmak yok umutlara bebis calismalarina devam Allahin izniyle..
Sagol canim Allah razi olsun. Cok uzuldum ama evet yilmak yok. Ovulasyon testlerim bitmisti yeniden siparis bile ettim :)
Düşünme hiç adeti çağırıyor gibi olmasın. Allahım sen güldür kroniğimizin yüzünükizlar leke geldi demistim ya bi defa geldi devami yok sari akintk devam ediyo yine umut etmeye devam ediyorum Allahim hayirlisiyla yaniltmasn insAllah dua edin bana habire wc ye gdiiyorum devami gelcek diye odum patliyo
Kuzum belki yerlesmedir guzel dusunelim guzel seyler olsun devami gelmesin insallah.. Maydanoz sogan roka dere otu bunlari şu siralar cok tuketmekizlar leke geldi demistim ya bi defa geldi devami yok sari akintk devam ediyo yine umut etmeye devam ediyorum Allahim hayirlisiyla yaniltmasn insAllah dua edin bana habire wc ye gdiiyorum devami gelcek diye odum patliyo
ayy canim bnim tesekkur ederimm insAllah canim hayirlisiylaaaDüşünme hiç adeti çağırıyor gibi olmasın. Allahım sen güldür kroniğimizin yüzünü
henuz agrinin devami yada baska bise gelmedi canim yarnda test yaptrcam ins vardir bebis yavas yavas inancm kayboluyo tsk ederim duygucummKuzum belki yerlesmedir guzel dusunelim guzel seyler olsun devami gelmesin insallah.. Maydanoz sogan roka dere otu bunlari şu siralar cok tuketme
Canim ara ara devam ediyor ama eskisi kadar yogun degilGuguuu canım bişi sorucaktık akıntıların ne zaman kesildi senin kaçıncı haftada yoksa devam ediyor mu
Ne yaptin kuzum yaptirdin mi test hadi bize guzel haberler verayy canim bnim tesekkur ederimm insAllah canim hayirlisiylaaa
henuz agrinin devami yada baska bise gelmedi canim yarnda test yaptrcam ins vardir bebis yavas yavas inancm kayboluyo tsk ederim duygucumm
Anladım canım tamamCanim ara ara devam ediyor ama eskisi kadar yogun degil
canim sabah yine normal testten yaptm negatif ve karnim ara ara agrimaya devam ediyo kan testi yaptrmaya gittm ozel sigortali oldgm halde ucret istediler normalde alinmiyo bende kizdm ciktim parada degilim yani yarin olsa cuzi bi parada bu insanlari kullaniyolar nasi olsa adet olcam ddm ciktimNe yaptin kuzum yaptirdin mi test hadi bize guzel haberler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?