Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ederim zaman ayirip ayrintili yazdgn icin ben de 4 aydir kullaniyorum bu ilaci doktor adete on gun kala baslatiyo bu sefer benimki 6 gun kala baslamis oldu ondan sasti biraz.insAllah hayirlisi olur hakkimizda

tesekkur ederim zaman ayirip ayrintili yazdgn icin ben de 4 aydir kullaniyorum bu ilaci doktor adete on gun kala baslatiyo bu sefer benimki 6 gun kala baslamis oldu ondan sasti biraz.insAllah hayirlisi olur hakkimizda
rica ederim canım insan istiyor ki benim oldu herkesin olsun Allah yardımcın olsun biran evvel tutar inş

Ben de inanmıyorum
Ya bu arada bi kan tahliline 100 tl verdik keske gitmeseydim
Olsn cnm tecrübe oldu bi daha ole yerlere gitmezsin Rabbim sana insallah hayırlı bi evlat versin cnm buna kafana takma fazla bisy esine de yedir bisyler üzerine sakin gitme Allah buyuk bacim olucak inşallah

Canim surekli gittigimiz dr a gitmedik tup bebek merkezindeki dr la gorustuk bir kac aydir farkli dr lar geziyoruz
Allah yardımcınız olsun canım. Belirsizlik çok kötü. Bir teşhis konup belli bir tedavi uygulansa daha kolay olacak her şey. Her kafadan ayrı ses çıkıyor herkes farklı görüşte. İnsanı yıpratıyor bu süreç. Tüp bebek merkezi dışında bağımsız bir doktor daha mantıklı seçenek. Ama o doktoru bulmakta ayrı zorluk. Allahım seni ve isteyen herkesi bu yolda daha fazla oyalamasın

Amin canim insallah 8 ayda 8 ayri dr la görüştük inan ki Allah bekleyen herkesin kucagini doldursun insallah

Olsn cnm tecrübe oldu bi daha ole yerlere gitmezsin Rabbim sana insallah hayırlı bi evlat versin cnm buna kafana takma fazla bisy esine de yedir bisyler üzerine sakin gitme Allah buyuk bacim olucak inşallah
Insallah kuzum esim de cok kotu oldu Rabbim yeniden ayaga kalkmayi nasip etsin

Insallah kuzum esim de cok kotu oldu Rabbim yeniden ayaga kalkmayi nasip etsin
Amin cnm benim Rabbim yardimcin olsun sen moralini yüksek tut esine olur hayatım de üzülMe de başka Dr a gidin cnm esin o ilacı ne kadr süre kullandı en az 6 ay kullanmak lazm etkisi olmasi için ben öle biliyorm Dr öle demisti

Canim 1 sise kullandi 2 ye gectik ama.sayiyi düşürdüğünü bile bile kullanmak bi cikmaza girdik yaa

Kizlar bu gunki testim gene pozitif ama koyulasmamis hic 11 ayin sonunda zar zor bi cizgi gordum hevesim kursagimda kaldi buyuk ihtimalle kimyasal gebelik.

Cnm ne kadr zaman aralıklarla yaptirdn sperm testini
Canim simdi inceliyorum da ayni merkezde 6 ay once test verdiyimizde total 133 milyon sperm bugun yine ayni merkezde total 18 milyon düşüşü görüyor musun azar azar düşmüş

Kizlar bu gunki testim gene pozitif ama koyulasmamis hic 11 ayin sonunda zar zor bi cizgi gordum hevesim kursagimda kaldi buyuk ihtimalle kimyasal gebelik.
Canim Rabbim yardimcin olsun dr bakmiyor demistin demi Tr de olsan hemen ogrenirdin boyle arafta kalmak da zor kuzum ama lutfen kendini yipratma hayat mucizelerle dolu

Canim simdi inceliyorum da ayni merkezde 6 ay once test verdiyimizde total 133 milyon sperm bugun yine ayni merkezde total 18 milyon düşüşü görüyor musun azar azar düşmüş

Hangi ildesin canim? Tip fakültesi falan var mi, bir profesör falan mi baksa? Çok fazla düşmüş yada cihaz mi arizaliydi acaba? Çok ilginc

Hangi ildesin canim? Tip fakültesi falan var mi, bir profesör falan mi baksa? Çok fazla düşmüş yada cihaz mi arizaliydi acaba? Çok ilginc
Sonuclarin dogru oldugunu soyluyorlar hata yok diyorlar Konyadayim canim

Sonuclarin dogru oldugunu soyluyorlar hata yok diyorlar Konyadayim canim
Canım ben kimyasal geçirmiştim ya hani burda paylaşmıştım meğersem makine hata vermiş o ay kendimi çok yıprattım dr sonra dedi bana 70 değer 1 günde 1.20 düşmez makineler bazen hata verebiliyor demişti. Araştırdım hakikatenden öyleymiş azar azar düşüyormuş bende birden düşüp adet olmuştum. Acaba farklı bi labaratuvarda tekrar mı verseniz belli olmaz hata vermiş olabilir çünkü baya düşüş olmuş ki sen keçiboynuzu vs kürlerde yapıyosun sanırm bildiğim

Cnm inan stres çok zarar verio spermlere benim eşimde de problem var fsh yüksek çıkmıştı 2 ay önce bakalım neofortil ve klomen kullanıyo bide 1 haftadır keciboynuzu ozu kullanıyo sabah akşam 1 kasık.Rabbim yardimcimz olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız eşinde düzgün bir Prof felan gitsin kesin çözüm almak için bacm

Keçiboynuzu yapmiyorum canim sadece 6 ay once yapmistim. Propolisli karisim kullaniyor esim emodex in yaninda ve kuruyemis havucu da duzensiz yiyor.Merkez hata olmadigini bastira bastira soyledi ben de sanmiyorum. Cunku arada yapilan testlerde de total yazmiyor ml deki sperm sayisi düşmüş sürekli .Ve biz bunu fark etmedik kendime kiziyorum
Insallah sifa olur canim. Evet yeni bir dr arayisina girdik daha esim bilmiyor sonucu nasil söyleyeceğimi bile bilmiyorum
Bu kadar farka ne dedi doktor? Sebep neymiş? Hadi ilaç yükseltmesin tamam diyelim, öyle bir ilaç düşürürmuymus
Dr la gorusmedik tup bebek merkezindeki dr ben ilaçlara inanmiyorum bu ancak tüple mümkün diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…