- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.821
İlginç şekilde düşmüş canım. Varikosel olasılığı araştırılmıştır herhalde. Bize düşüklüğün nedeni olabilir denildi çünkü. Kesin bilgi de yok bu konuda. Ameliyat çözüm mü o da belli değilCanim simdi inceliyorum da ayni merkezde 6 ay once test verdiyimizde total 133 milyon sperm bugun yine ayni merkezde total 18 milyon düşüşü görüyor musun azar azar düşmüş
Yaa kıyamam senin suçun yokki çok istediğinden öyle yapmıştır nasip kuzum sıkma canını inşallah bidaha ki ay olurAz once adet oldum kizlar o degilde esimin tavri daha cook acitti canimi sanki benim sucummus gibi bi afralar bi tafralar
ay tuh ya cok uzuldm beklemek kadar var diye dusunup sonra uzulmekte cok zor uzulme canim bnim her sey daha guzel olacak insAllahAz once adet oldum kizlar o degilde esimin tavri daha cook acitti canimi sanki benim sucummus gibi bi afralar bi tafralar
Evet canim oda cok uzuldu ondan yapiyo ama ben biraz daha destek bekledim iste. Bes gunde 3 tane test yaptim canim hepsi silik cikti. Hatta bugun test yaptim koyulasmamis daha da siliklesmis acaba mi derken basladi iste..Yaa kıyamam senin suçun yokki çok istediğinden öyle yapmıştır nasip kuzum sıkma canını inşallah bidaha ki ay olurcanım buarada silik çıkmıştı sanırım dimi senin bikaç test yapmıştın
Gercekten zor canim cok bunaldim artik umutlarim tukeniyoray tuh ya cok uzuldm beklemek kadar var diye dusunup sonra uzulmekte cok zor uzulme canim bnim her sey daha guzel olacak insAllah
Yaa testlerede güvenilmiyo valla daha vakti var demekki canımm inşallah bi sonraki ay güzel haberlerini alırızEvet canim oda cok uzuldu ondan yapiyo ama ben biraz daha destek bekledim iste. Bes gunde 3 tane test yaptim canim hepsi silik cikti. Hatta bugun test yaptim koyulasmamis daha da siliklesmis acaba mi derken basladi iste..
Insallah canimYaa testlerede güvenilmiyo valla daha vakti var demekki canımm inşallah bi sonraki ay güzel haberlerini alırız
Yaaa gercekten miAz once adet oldum kizlar o degilde esimin tavri daha cook acitti canimi sanki benim sucummus gibi bi afralar bi tafralar
Canım sperm sayısını arttırmak için akşamdan zeytinyağının içine incir koyuyomuşun sabah inciri eşin yiyomuş bunu yaptınız mı? Arkadaş çok işe yaradı dedi bugün konuştuktaGunaydin kizlar birazdan yola çıkacağız. Dun ki olaylardan sonra cok perisan oldum hic bir yere gitmek gezmek istemiyorum sadece evde olup uyumak istiyorum.
gunaydin kizlarr test yaptim negatif tabiki yine ama ben hala hamile gibi hissediyorum kendimiyarin bi kan tahlili yapip oyle beklemk istiyorum adeti
bugun gitme imkanim yok canim yarn gtcem ins da kahverengi leke geldi demin geliyo zaten galiba kirmzilarCanim o kadar sıkıntı yapıyorsan bugün yaptır kan testini
bugun gitme imkanim yok canim yarn gtcem ins da kahverengi leke geldi demin geliyo zaten galiba kirmzilar
Bu sonuçların yüzde yüz doğruluğundan zaten bahsedilemez. Inceleyen kişinin yetkinliği tecrübesiyle ilgiliSonuclarin dogru oldugunu soyluyorlar hata yok diyorlar Konyadayim canim
Umudun boşa çıkmasın inşallahbugun gitme imkanim yok canim yarn gtcem ins da kahverengi leke geldi demin geliyo zaten galiba kirmzilar
Evet canım kahverengı ve kırmızı leke gelir sımdılık mırmızı leke yok ve hafıf agrım var hala bebek umudum var ya umarım bebiştirÖyle mi başlıyor senin ki canim? Benim de pembelikle başlar
Bu sonuçların yüzde yüz doğruluğundan zaten bahsedilemez. Inceleyen kişinin yetkinliği tecrübesiyle ilgili
Umudun boşa çıkmasın inşallahAdet değilde hamilelik haberin gelsin kuzum. Yanlış anlamazsan mutlaka yaptırmışsınızdır da eşine de test yapıldı mı? Başımıza geldi ya ondan diyorum. Kendimizle uğraşırken atlıyoruz bu faktörü. Zaten onlardan da böyle bir talep gelmiyor mecbur olmayınca gitmiyorlar doktora. Sizin inşallah böyle sorunlar yoktur da sadece vakti saatini bekliyordur miniğin
Malesef canim hem de erken geldi yeni bat eger kimyasaldan dolayi degismezse 17 kasimYaaa gercekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?