Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim simdi inceliyorum da ayni merkezde 6 ay once test verdiyimizde total 133 milyon sperm bugun yine ayni merkezde total 18 milyon düşüşü görüyor musun azar azar düşmüş
İlginç şekilde düşmüş canım. Varikosel olasılığı araştırılmıştır herhalde. Bize düşüklüğün nedeni olabilir denildi çünkü. Kesin bilgi de yok bu konuda. Ameliyat çözüm mü o da belli değil Allah hepimize şifa versin

Afilim92 canim cok fazla dusmus doktorlar yanlislik yok diyormus ama ilac kullanirken duzelmese bile en azindan ayni kalmasi gerekmezmiydi .. bana dedigin gibi canim mucizelere inancimizi kaybetmeyelim

Az once adet oldum kizlar o degilde esimin tavri daha cook acitti canimi sanki benim sucummus gibi bi afralar bi tafralar

Az once adet oldum kizlar o degilde esimin tavri daha cook acitti canimi sanki benim sucummus gibi bi afralar bi tafralar
Yaa kıyamam senin suçun yokki çok istediğinden öyle yapmıştır nasip kuzum sıkma canını inşallah bidaha ki ay olur canım buarada silik çıkmıştı sanırım dimi senin bikaç test yapmıştın

Afilim92 canim degerler nasi bu kadar degisti bende sasirdim yorumlari okudumda erkek kismi ile hic bi bilgm yk yorum yapamiyorum ama aklima ilk gelen 8 ayda 8 doktor demissin ya daha once tecrube edilen bi doktorla bi kac ay duzenli devam etseniz ins biraz daha faydasi olur blki canim biliyorum doktorlardan medet umuyoruz akil vermis gibi olmim de

Evet canim oda cok uzuldu ondan yapiyo ama ben biraz daha destek bekledim iste. Bes gunde 3 tane test yaptim canim hepsi silik cikti. Hatta bugun test yaptim koyulasmamis daha da siliklesmis acaba mi derken basladi iste..

Evet canim oda cok uzuldu ondan yapiyo ama ben biraz daha destek bekledim iste. Bes gunde 3 tane test yaptim canim hepsi silik cikti. Hatta bugun test yaptim koyulasmamis daha da siliklesmis acaba mi derken basladi iste..
Yaa testlerede güvenilmiyo valla daha vakti var demekki canımm inşallah bi sonraki ay güzel haberlerini alırız

gunaydin kizlarr test yaptim negatif tabiki yine ama ben hala hamile gibi hissediyorum kendimi yarin bi kan tahlili yapip oyle beklemk istiyorum adeti

Gunaydin kizlar birazdan yola çıkacağız. Dun ki olaylardan sonra cok perisan oldum hic bir yere gitmek gezmek istemiyorum sadece evde olup uyumak istiyorum.

Gunaydin kizlar birazdan yola çıkacağız. Dun ki olaylardan sonra cok perisan oldum hic bir yere gitmek gezmek istemiyorum sadece evde olup uyumak istiyorum.
Canım sperm sayısını arttırmak için akşamdan zeytinyağının içine incir koyuyomuşun sabah inciri eşin yiyomuş bunu yaptınız mı? Arkadaş çok işe yaradı dedi bugün konuştukta

Sonuclarin dogru oldugunu soyluyorlar hata yok diyorlar Konyadayim canim
Bu sonuçların yüzde yüz doğruluğundan zaten bahsedilemez. Inceleyen kişinin yetkinliği tecrübesiyle ilgili
bugun gitme imkanim yok canim yarn gtcem ins da kahverengi leke geldi demin geliyo zaten galiba kirmzilar
Umudun boşa çıkmasın inşallahAdet değilde hamilelik haberin gelsin kuzum. Yanlış anlamazsan mutlaka yaptırmışsınızdır da eşine de test yapıldı mı? Başımıza geldi ya ondan diyorum. Kendimizle uğraşırken atlıyoruz bu faktörü. Zaten onlardan da böyle bir talep gelmiyor mecbur olmayınca gitmiyorlar doktora. Sizin inşallah böyle sorunlar yoktur da sadece vakti saatini bekliyordur miniğin

Öyle mi başlıyor senin ki canim? Benim de pembelikle başlar
Evet canım kahverengı ve kırmızı leke gelir sımdılık mırmızı leke yok ve hafıf agrım var hala bebek umudum var ya umarım bebiştir

Yok canım gıtmedı henuz kendı de gıdebilirz dedı ama gıtmedık henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…