- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #5.141
Canım folik asit kullanmaya başla bu ay ovülasyon güzel tercih. Bende bundan önceki gebeliğimde düşük yaptım. Hiç adet görmeden hamile kaldım ama ovülasyon ile takip ettim. Birde tavsiyem ilişki olurken bebek için olma canım önce siz sonrası rabbim kalmış.Bu arada ben de öyle hissediyorum içim kıpır kıpır bu ay ovulasyon testi de sipariş ettim Meryem Ana otunu bir suya koyup Meryem suresi ayetel kürsi Felak ve nas suresi okuyup suyu adetten sonra içmeye başlayacagım yumurtlama gününe kadar cok heyecanlıyım ya
Bilmem işte hangisiyseFazla testlerim var canım seninki de büyük ihtimal predictör dür
Allah razı olsun canım bu arada ben bugun kendimi rüyamda gördüm hamileymişim karnımda bebeğin oynadığını gördümOrdaki nickim mau ama çok fazla aktif değilim zaman zaman bakıyorum foruma bebeğimin gelişimi için sadece. Ama senin hikayeni okumuştum. Allah gönlüne göre versin inş dualarım seninle
Canım folik asit coraspin falan kullanıyorum zaten canım benim hamıle kalmam da sıkıntı yok zaten ben kucagıma alamadım mesela kürtajdan sonra hemen oğluma hamıle kalmıştım 2 ay sonra ben bu ay olsun cok istiyorum acımı yenş blr bebek dindirir cünkü rabbim hayırlısını versin inşallahCanım folik asit kullanmaya başla bu ay ovülasyon güzel tercih. Bende bundan önceki gebeliğimde düşük yaptım. Hiç adet görmeden hamile kaldım ama ovülasyon ile takip ettim. Birde tavsiyem ilişki olurken bebek için olma canım önce siz sonrası rabbim kalmış.
Ne güzel bir rüya İnş bu ay güzel haberler alıcaksın hiç canını sıkma pozitif ol bu sefer rabbim kucağına sağ salim vericek evladını o cennet kokusunu içine çekiceksin bol dua sadece gerisi rabbimin işiAllah razı olsun canım bu arada ben bugun kendimi rüyamda gördüm hamileymişim karnımda bebeğin oynadığını gördüm
Canım folik asit coraspin falan kullanıyorum zaten canım benim hamıle kalmam da sıkıntı yok zaten ben kucagıma alamadım mesela kürtajdan sonra hemen oğluma hamıle kalmıştım 2 ay sonra ben bu ay olsun cok istiyorum acımı yenş blr bebek dindirir cünkü rabbim hayırlısını versin inşallah
Aynen öyle cnm rabbim evladım gittikten. Sonra beni yalnız bırakmadı hep bir sekılde işaret verdi bak size bir resim atacağım bekleyin biNe güzel bir rüya İnş bu ay güzel haberler alıcaksın hiç canını sıkma pozitif ol bu sefer rabbim kucağına sağ salim vericek evladını o cennet kokusunu içine çekiceksin bol dua sadece gerisi rabbimin işi
Benim için iki regli arası Geçen süre demek ikisinin de ilk günleri dahil geçen gün sayısı demek. Bir kaç sene evveline kadar bu süre 28 gündü. Şimdi 26 ya düştü .Aa ben hep arasını sayıyorum biz hep daha çok bekliyoruz 21 gün olanlar çok şanslı hemen öğreniyolar sonucu çok beklemeden
Benim dogumdan önce 30 falan olurdu genelde dogumdan sonra 33 34 güne ulaştı benim için beklemek daha uzun olacak zaten bekliyordum yine bekleyeceğim sonu güzel olsun da bekleriz napalımBenim için iki regli arası Geçen süre demek ikisinin de ilk günleri dahil geçen gün sayısı demek. Bir kaç sene evveline kadar bu süre 28 gündü. Şimdi 26 ya düştü .
Ayy inanamıyorum ne kadar etkileyici resmen işaret buBakın kızlar ben samsunda yasıyorum Trabzona kaynanamların yanına giderken ben oğlum diye blr şiir vardı onu dinleyip aglıyordum Allahım dedim nolur gönlüme bir ferahlık ver dedim bakın karsıma bu cıktı
İnşâllah öyledir canım resmen kordonuyla beraber bir bebek silüetiAyy inanamıyorum ne kadar etkileyici resmen işaret bu
Ayy çok duygulandım Allahım inşallah tekrar nasip eder sana ve yakın zamanda. Benim de içime doğuyor.Bakın kızlar ben samsunda yasıyorum Trabzona kaynanamların yanına giderken ben oğlum diye blr şiir vardı onu dinleyip aglıyordum Allahım dedim nolur gönlüme bir ferahlık ver dedim bakın karsıma bu cıktı
Allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallahAyy çok duygulandım Allahım inşallah tekrar nasip eder sana ve yakın zamanda. Benim de içime doğuyor.
Bakın kızlar ben samsunda yasıyorum Trabzona kaynanamların yanına giderken ben oğlum diye blr şiir vardı onu dinleyip aglıyordum Allahım dedim nolur gönlüme bir ferahlık ver dedim bakın karsıma bu cıktı
AminnnAllah razı olsun canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
Canım yum tarihinden eminim. Yarın 10. Gün işte çıkar inşallah bakalımKız geç döllenme olduysa çıkmayabilir ama yum. Tarihinden eminsen ve 9.günğndeysen kesin çıkar
hadidnininnnYA ŞU KIZA DOKTOR ÖNERİN YA BAĞIRIYOR BURDA HADİİ
doğrusu bu zatenBenim için iki regli arası Geçen süre demek ikisinin de ilk günleri dahil geçen gün sayısı demek. Bir kaç sene evveline kadar bu süre 28 gündü. Şimdi 26 ya düştü .
aynen canım hayırlısı böyleymiş hem bi terslik var farkediyorum birkaç aydır inşallah düzelir bu aradaHayırlısı olsun canım olsun sende ara vermiş olursun.. kafanı dinle biraz yoruluyo insan beyinen
canım ben bir kaç aydır aslında bayaaaa bi aydır kurdeşen çıkarıyorum ve hep erteliyorum tedaviyi ama artık hem dayanamıyorum hemde belki bi işarettir onu tedavi etmem gerekiyordur diye düşünüyorum.şimdi kortizon tedavisine başlıcam 21 gün sürüyor sonrada ilaç bitince doktor 2 hafta bişey olmasın dedi öyle olunca da eylül yumurtlamasını kaçırıyorum o yüzden yani.olsun üzülme yalnız değilsin...neden kasıma kaldı ki
göremedimKızlar gözükmüyor mu ya ben görüyorum çıldırcambiraz dikkatli bakın yakınlaştırıp lütfen
kesin çıkar canım bide onu yap bakalımCanım yarın sabah erken gebeliği yapıcam hem yum 10. Gün hemde adete 4 gün kalıyor. Çıkar mı acaba ya
benim durumuma benziyor evet ama ben Allah’a sığınmaya çalışıyorum. İnşallah bir bebeğim olursa onu 2 kere seveceğim.Ben kürtaja gittiğimde sıramı beklerken bir kız vardı. Aynı senin gibi. Tek başına bekliyordu. Konuşömaya çalıştım onunla her defasında yolda yakınım geliyor dedi. Sonra bizi içeri aldılar kzın kimsesi gelmedi onun işlemi yapılıyorken çantasına ben sahip çıktım. MEğersem kız üni öğrencisi ve avukatlık stajeriymiş. Sevgilisinden hamile kalmış daha doğrusu sevgiliside değil arkadaşı alkollü bir geceden sonra olmuş. SEvmediğim bir adamdan çocuk sahibi olmak istemezdim dedi kız. Bebek kalp atışalrı durunca develte gelmiş kürtaja. Kızcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?